Close
Faqja 68 prej 74 FillimFillim ... 18586667686970 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 671 deri 680 prej 740
    i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    pse more vlla nuk gzoheni ju t`shqipnis per rrugen?qka osht problemi juj?po rrasjani qeverise o shqiptar,mos mbani inat palidhje se boll inati na ka myt deri tash...une mendoj se ata qe nuk e dojn kete rruge edhe perzijn politiken ne te,ata nuk jan shqiptar,ata jane pro grekve e shkijev.
    Mos i jepni zor kaq shume,jo rama jo berisha,sepse ata neser nuk jane e rruga do jete tere jeten.Na Kosovaret gezohemi shume,kurse disa nga shqiperia meren me politike e nuk shikojn anen pozitive te ksaj rruge.
    Rruga eshte e shqiptarve,nuk eshte as e sales as e ndonje tjetri,e me se paku e atij edi kurves atij shkaut,kshtu qe take it easy se kena mu knaq tu shetit Prishtine Tirane per 2 ore,me ardh me honger sufllaqe atje.

ps.qysh kam ndegju qe rruga per Kosovaret ka me qen pa pages,kalimi ne autostrad po menoj,por mduket ma mire qe secila vetur qe hyn ne autostrad te paguaj nga 1 euro,e me jau kthy paret ktyne qyrrav qe po vajtojn per lekt,me jau ngi zemren.
    Hajt me t`mira e i dekt nana kush ja ka inati rruges.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    ps.qysh kam ndegju qe rruga per Kosovaret ka me qen pa pages,kalimi ne autostrad po menoj,por mduket ma mire qe secila vetur qe hyn ne autostrad te paguaj nga 1 euro,e me jau kthy paret ktyne qyrrav qe po vajtojn per lekt,me jau ngi zemren.
    Hajt me t`mira e i dekt nana kush ja ka inati rruges
    .
    Ahahaha sa kam qesh me kte pjese. Bravo B.C.B .

Edhe neve ne shqiperi jemi te gezuar me kte rruge, madje se ke idene se sa na eshte bere qejfi per kte rruge, sepse na jepet mundesia te vizitojme Prishtinen e gjith Kosoven dreqi ta haje, se po na ikin vitet edhe spo vizitojme dot veriun e shqiperise qe kishte ngel i harruar, lere kosoven.

Ta gezojme rrugen, sepse neser do jeme ne mes te Prishtines duke pi nje birre per qejfin tim.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ahahaha sa kam qesh me kte pjese. Bravo B.C.B .

Edhe neve ne shqiperi jemi te gezuar me kte rruge, madje se ke idene se sa na eshte bere qejfi per kte rruge, sepse na jepet mundesia te vizitojme Prishtinen e gjith Kosoven dreqi ta haje, se po na ikin vitet edhe spo vizitojme dot veriun e shqiperise qe kishte ngel i harruar, lere kosoven.

Ta gezojme rrugen, sepse neser do jeme ne mes te Prishtines duke pi nje birre per qejfin tim.

Po vllaqko une e di qe jeni te gezuar edhe ju,po mendoj jane te gezuar ata qe e dojn shqipnin e madhe e qe kan qef ma shume me ardh n`Prishtine se sa ne Athine.Une e di qe nuk jane gjith shqiptaret si kto qyrrat qe vajtojn per lekt.Mos t`ken dert kta se une personalisht saher ka me shkel kete rruge ka 10 euro kom me ja fal atij qe vajton lekt e investuara hahah.

U qel damari,tash qarkullon gjaku shlir,vijm ne Tirane per qef e vini ne Prishtine per gzime.

ps.ruju mos pi birra shume se kto t`pejes t`pijn shume shpejt..hajt me t`mira.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Une e di qe nuk jane gjith shqiptaret si kto qyrrat qe vajtojn per lekt.Mos t`ken dert kta se une personalisht saher ka me shkel kete rruge ka 10 euro kom me ja fal atij qe vajton lekt e investuara hahah.
    Ahahaha

Ah, vallahi edhe un do jua jap nga 10 euro sa her te shkel ne ate rruge, vetem mos te na cajn b-ythen duke na permend leket, se harrojne kta qe ajo rruge do jete pergjithmone, edhe jo vetem 4 vjet.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Fola me disa miq nga Kosova ne telefon, edhe ishin jashtzakonisht te lumtur qe per pak ore do ishin ne tirane, madje u eshte dhene mundesia qe te vijn ne Tirane ne mengjes e te ikin ne darke (zere se po bejn nje xhiro me makine) . Ishin duke festuar sepse u eshte bere zemra mal qe sot me shum se kurre jemi te bashkuar gjith shqiptaret.

Neve ktej ne shqiperi nuk jemi aq te gezuar, sepse rrugen e ndertoi qeveria Berisha, edhe jo qeveria Rama. Duhet te na vije turp nga vetja qe te tilla arritje per shqiptaret te kthehen ne arsye politike skandaloze.

Bravo per rrugen qe u inagurua, edhe faleminderit te gjith atyre qe punuan ne ndertimin e kesaj rruge, ndoshta ndonje dite po te me teket, do iki ne prishtine te pi kafe per qejfin tim me shoqerine qe kam atje.

Faleminderit per te gjith infrastrukturen rrugore qe eshte ndertuar sepse mund te iki ne Dhermi apo Sarande te bej plazh, edhe te kthehem ne darke ne shtepi pa u lodhur fare nga rruga sepse tani eshte shtruar e gjitha edhe iken e vjen per qejf.

Shyqyr me ne fund qe po e ndjejm veten sado pak si gjith njerzit e Europes.
    Ja nje mendim i mire e nga i cili duhet mare shembull. Perse duhet ta perzini medoemos me politiken e te thoni se neve nuk na pelqen nqs e ka bere ky se ky nuk di ta beje. Mendoni njehere si njerez te lire.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Ore se na u bete te merzitçem juve me keto pallavra. Pse mo iu vjen kaq inat per rruget qe behen? Perse ju vjen kaq inat per zhvillimin e kesaj zone malore qe kurre nuk eshte vene dore mbi te me perpara? Dhe tani qe dikush vuri dore mbi te ju villni vrer? Turp te keni. Na u bete te bezdisshem me keto deklarata riprodhime te disa njerezve te paskrupullt.

Kur te kaloni mbi ate rruge ashtu siç kam kaluar une, atehere do e ndieni madheshtine e saj dhe do flisni ndryshe per te.
    Per ate ka te drejte se eshte qesharake te perurohet rruga cdo muaj dhe eshte e qarte qe eshte per fushate. Por kjo nuk heq meritat qe ka qeveria per ndertimin e rruges ama.

Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Ja nje mendim i mire e nga i cili duhet mare shembull. Perse duhet ta perzini medoemos me politiken e te thoni se neve nuk na pelqen nqs e ka bere ky se ky nuk di ta beje. Mendoni njehere si njerez te lire.
    Po ti vete e fute ne poltike duke thene ca do thote tani opozita Pra me shume kenaqesh qe doli huq opozita, sesa kenaqesh per rrugen.

i/e regjistruar Maska e chanel
    Anëtarësuar
    16-06-2009
    Postime
    50
    u bo sot inagurimi i rruges po mbas ca ditetve do mbyllet prap tuneli se sjan ber shum mir punimet ka nevoj per tu perseritur disa

burime te verteta se babi im punon atje
    In politics, if you want anything said ask a man. If you want anything done, ask a woman.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga chanel Lexo Postimin
    u bo sot inagurimi i rruges po mbas ca ditetve do mbyllet prap tuneli se sjan ber shum mir punimet ka nevoj per tu perseritur disa

burime te verteta se babi im punon atje
    Po mire o mire, se rruga akoma ska mbaruar.. Dihet qe ka akoma pune per tu bere. Tunelet duhen bere me shum kujdes sepse jan shum te gjate, edhe duhen marre masa per gjithcka, edhe nga aksidentet e te gjitha llojeve.

Te hapet e te mbyllet 100 here rruga, aq me mire. Ta vazhdojne deri sa te behet tamam e te jete e sigurte komplet. Fushata per zgjedhje eshte tjeter, kurse rruga problem tjeter. Nuk u mbarua dot brenda qershorit, po ama po behet dhe do mbarohet ne dhjetor a vitin tjeter fare, pak rendesi ka. Punet e mira behen avash avash.

Faqja 68 prej 74 FillimFillim ... 18586667686970 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 15:15
  4. Panik në autostradë, në zjarr një fabrikë, rrezikon stacioni elektrik
    Nga Bledari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 02-12-2008, 16:04
  5. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •