Postuar më parë nga
Rugova
Ja çka më shkruan në privat njëfarë anafabeti dhe primitivi me emrin IlmiT, vetëm pse e kam përgëzuar Brarin për shkrimet dhe pikëpamjet e tij që ai shfaq këtu në Forum:
"te dhef.sha brarin e ty e e rugovicat si ti..."
Pra, ky i paftyrë, horr, po shihet qartë se i pengon çdo gjë dhe çdo kush që shfaq përkatësinë e tij politike të djathtë, sidomos po e trishtojka emri i presidentit historik të Kosovës dr. Ibrahim Rugova. Si nuk i vjen turp këtij rezili të ofendoj njerëz pa i njohur, sepse kulturë tjetër nuk paska ky dreq leshkuq.
Prandaj, duke parë se në këtë forum, po ashtu nuk paska dialog të mirëfilltë, veç sharje dhe ofendime, por as shfaqje mendimesh të lira dhe pa censurë, se këtu menjëherë po të "pshurrkan dhe po të dhjekan" vetëm se i takon një spektri të caktuar politik, se cenzura dhe ndalimi i shprehjes dhe mendimit të lirë qenka masë dhe mjet për mbylljen e gojës gjithë atyre që mendojnë ndryshe nga moderatorët e këtij Forumi, siç është vepruar sot në mengjes me fshirjen e temës rreth gazetarës Jeta Xharra, ku neve disa filluam të japim mendime personale rreth "demokracisë së mjaftuar" sipas zëdhënësit të qeverisë së Kosovës Memli Krasniqi, si dhe mbikqyrjes së qeverisë ndaj mediave në Kosovë, etj. Dhe, kisha vetëm dy-tri ditë që isha bërë anëtar i këtij formi, deklarohem se nga ky çast nuk jam më anëtar. Lus moderatorët që të më ç'antarësojnë menjëherë, sepse kjo mënyrë e veprimit, pra shlyrja e temave që si duket nuk përkojnë me "politikën redaktuese" të këtij forumi, mund të jetë çdo gjë, por jo edhe një forum i hapur dhe demokratik.
P.S. E postova këtë shkrim tek kjo temë, sepse nuk dita ku ta adresojë në ndonjë vend tjetër.....
Krijoni Kontakt