Nese jam ne shtepi ndjek qenin me vrap!
Sa me fat qe eshte qerratai se kam kap asnjehere ne ato momente, sepse me futet tek nje cep i dollapit ku nuk futem dot,,,Kur e shef qe me bien nervat del dhe do te loze...
Sa me fat qe eshte qerratai se kam kap asnjehere ne ato momente, sepse me futet tek nje cep i dollapit ku nuk futem dot,,,Kur e shef qe me bien nervat del dhe do te loze...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
E shkreta ajo qe do behet bashkeshorti/ja jote çfare do hiqka,dhe lum qeni pastaj.Postuar më parë nga inter_forever
LOL
Pse thua '' lum qeni pastaj''...po sikur ti ndjek te dy ??!!Postuar më parë nga *DJ-ALDO*
E shkreta ajo qe do behet bashkeshorti/ja jote çfare do hiqka,dhe lum qeni pastaj.
LOL
hahahahaa
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
E hapi dritaren qe te jet dhoma e ajrosur, dhe drejtohem ne kemb i qliroj te gjithe muskujt e trupit. Dhe filloj te marr frym thell e ngadal 5-6s dhe e liroj ngadal 4-5 sekonda, keshtu e perseris 3-4 her kete. Njekohsisht ithem vetes ne heshtje pa ze QETSI, QETSI, QETSI...... dhjetra her.
Ju preferoj qe te perdoreni kete ushtrim edhe juve.
Ndryshuar për herë të fundit nga I_DREJTI : 28-12-2003 më 18:20
KUJTIM GEZIMI APO HIDHRIMI, E DUA SE ESHTE I IMI
Bahh! qfar pyetje,kur e lexova me vejti mendje tek shum situata te tendosura dhe analizova veten se si kam reaguar,dhe pash se asnjeher nuk ishte njejt,mvaret prej situates,ndonjeher bertas e shlirona,ndonjeher iku dal ne natyr aty gjej prehje,po shumicen e rasteve heshti dhe ndezi cigaren kjo me duket se me shliron me se shumti.
Duajeni njëri tjetrin.
Personalisht kur jam ne nerva...shkoj tek forumi...gjej ndonje shkrim te atij nentogerit Bigler (DeuS)...dhe hop...si me magji qetesohem.
Pastaj i kercas nje poker ose nje mariash, duke vrare mendjen si e ka turiçken ai.
Postuar më parë nga inter_forever
Pse thua '' lum qeni pastaj''...po sikur ti ndjek te dy ??!!
hahahahaa
HAHAHA
Çdo gjë bën vaki.
Asgjë nuk përjashtohet.![]()
Ka shume raste qe kam thyer gjera,dhe pastaj jam larguar nga ai vend ku jam ndodhur,per t'iu larguar per disa momente shkakut te nervozizmit tim.DHe shkoj e ulem ne parkun qe mbuluan gjethet per te mbuluar atje dhe inatin tim...
Turma eshte ajo kafsha elementare ku instikti eshte gjithandej dhe mendimi asgjekundi......
kur eshte gjendje shume e keqe dhe jam shume me nerva
filloje e qaje...strange but that's the way I am....
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Kur jam me nerva sdua te me flasi njeri se ka shume mundesi te zihet me mua per gjene me te kote.Zakonisht nuk e shpreh gjendjen time emocionale,por nese me sheh qe nuk flas per nja 10 min dihe qe o jam me nerva o e merzitur.
Krijoni Kontakt