O pretty nuk di ca te them une ty ta thote vete emri. Je sinqerisht shpirt njeriu. Te kam shuuuume shuuuume xhan edhe te puth fort fort.
PS. Mos pi shume sonte
A hugeeee kisssssss honey (e shkreta nancy cdo heqi po ta lexoje
O pretty nuk di ca te them une ty ta thote vete emri. Je sinqerisht shpirt njeriu. Te kam shuuuume shuuuume xhan edhe te puth fort fort.
PS. Mos pi shume sonte
A hugeeee kisssssss honey (e shkreta nancy cdo heqi po ta lexoje
DO pi mi erushi se ste kam afer..........
E gezoj vedin me red bull............lene se sonte ke me kene objekt i bisedes nga nancy..............ka me te marre lemza......
apo sta thote emrin me nje theks.........erusi........
lol muahhhhhhhhh yyllllllllllo![]()
SA HERE LARG TEJE DO JEM
GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....
OOOO yll ku je pash zotin se mka marr malli MUAHHHHHHH YLL se taman yll je bye
O pretty si je shpirt. Me erdhi keq qe ike ashtu po prape te kam shuuume xhan. Nuk te urrej dot se je si shpirt
MPUAAAAAAAAAAAAAHHHH
prettyshkodrane rrofsh yllo per puthjen po te them te drejten lal nuk kam pasur shum kohe te hyj ne forum sepse kam pasur disa hallet e mija qe avash avash po i zgjidhpo me duket se ky erushi qenka shum i omelt per femnat se me sa shoh paskan rene te gjith mbas atij me duket
nejse se bej shaka ju pershendes te gjith jeni si shpirta bye.
Bledi sa per dijeni po te tregoj se erushi eshte nder njerezit me te embel dhe me te mire qe kam pare ne jeten teme.........
Ku je ti si ke hupe krejte mor bledi???????
Erushi kam me te tregu se ika se asht pak personale,p ote tregoj ne IM ke me qeshe vec shume,dhe ke me e kuptu se kam pase te drejte...............\
Te puci folt e te kam xhannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
P.S ajo party mreme u anullua se m ikishe marre mend ti ne IM
hahahhahhahahahaahhahah
AMLA ku je moj ylll se me ke mungu,apo ke shku kund ne vacation............te pushi folt e te kam motel...........![]()
SA HERE LARG TEJE DO JEM
Lolita shkodrane...kush e di ēfare i ben djemve aty ne usa ti....
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Djemte kur me shofin mua ikin me vrap se kane frike kot dashurohen me mua, dhe sju a var kush.........................
Keshtu qe sj ubej shume vecse i turbulloj pak,dhe hyjne prape ne jete kur mbesin te zhgenjyer.........
BESOJ SE U SHPJEGOVA QARTE ....xingaro...........
bye bye![]()
SA HERE LARG TEJE DO JEM
oooo shpirt si je maj drit dillit skam ken kun me pushime kun jo eventhough i wish hihihi po nuk me ka punuar internetianyways... love u naqe MUAHHHHHHHHHH bye
Krijoni Kontakt