Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anëtarësuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Postuar më parë nga Kuqalashja
    E kush s'e arrin nirvanen pas te vajtures ne banje? Kam nje shok qe eksperiencen e jashteqitjes e quan edhe me te mire se ate te sexit

Rrofsh for the above statements, very informative. A question though; does colitis run in the family?
    Kuqalashe,
    Per Ulcerative Colitis, origjina e semundjes eshte e panjohur (unknown etiology.)

A vjen si pasoje e trashegimise? Vec nje perqindje shume e vogel.....rreth 10%. Por me shume kjo semundje dhe Crohn's jane vene re tek Ashkenazi Jews (cifutet).

Une mendoj se ka te beje shume menyra e ushqimit sepse eshte semundje inflamacioni. Po mund te jem gabim...
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Ok thanks.

Would you also happen to know if sexual intercourse triggers the IBS symptoms?

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anëtarësuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Postuar më parë nga Kuqalashja
    Ok thanks.

Would you also happen to know if sexual intercourse triggers the IBS symptoms?
    Per ke IBS e ke fjalen....Irritable Bowel Syndrome apo Inflammatory Bowel Syndrome?

Nese e ke fjalen per te paren ndoshta po sepse sistemi simpatik eshte ne veprim (dmth. e njejti sistem kur je i stresuar) megjithese s'jam shume e sigurte.

Nese e ke fjalen per te dyten, s'e besoj sepse ajo eshte semundje inflamacioni dhe eshte ne zorre.
    Unless you're referring to anal intercourse???!!! Ashtu ndoshta po sepse irriton mukozen e zorres.

Po kuqalashe, kerkova ne libra po s'gjeta gje.
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Nuk mendon se dhe ti vete i fikson me mire nepermjet ketij formati pyetje-pergjigje? Me thuaj kur & ku ke provime, se vij une te bombardoj me pyetje. Consider me your study group.

Pyetja me lart ishte mbi Irritable Bowel Syndrome.
    Ndersa me lart ku ke permendur fibren, me sa di une fibra ndihmon ne bowel movements dhe eshte e rekomanduar per ata qe kane kapsllek. Doktoret ketu rekomandojne Metamucil po nje shoqja ime ja ka gjetur dermanin me kavanoz fasulesh te gatshme. Si rrjedhoje, cdo dite she takes a 'mexican bubblebath' but without water

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Aktivitete, organizime në NYC, NY!
    Nga Toro në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 175
    Postimi i Fundit: 24-10-2012, 12:41
  2. Beautiful Minds & Savant Syndrome
    Nga diikush në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-07-2006, 23:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •