Kam degjuar se kryetari i PS-se se Tiranes nuk e ka emrin dhe mbiemrin e vertete Musa Ulqini.
Mbiemrin thone se e ka Dobrovoda dhe eshte nga Mali i Zi, domethene malazes.
Rrexhep Mei/jdani elbasanas thone eshte, po hadje e mere vesh se cfare behet ne ate Elbasan ku etnitetitet e ndryshme kane mbire me shekuj si kerpudha pas shiut duke ditur se Elbasani ka qene qender tregtare shume e fuqishme ne kohen e perandorise Osmane.
Mei/jdani ishte president i Shqiperise per 5 vite nga 97-2002
Namik Doklen te cilin une e simpatizoj, si ta kuptojme qe ai eshte shqipetar?
Thone qe ai eshte Goran.
Ishte dhe kryetar parlamenti per disa vjet derisa dha doreheqjen duke deklaruar se ketu ne Shqiperi, ne parlament, ne qeveri dhe institucione, po gatuhen corbulla te zeza te rrezikshme.
Me te degjuara i kam por nuk mund ta anashkaloj thenien popullore "aty ku ka tym ka dhe zjarr".
Gazetat se fundi flasin per gruan e Fatos Nanos dhe ishshefi i sherbimit sekret zoti Klosi per tu mbrojtur perdori kunderofensiven ndaj Fatos Nanos qe kishte vendosur ta dergonte ne burg per rastin "Hajdari" dhe tha se dicka "ngjet" me kete femer te hijshme.
Edhe per Fatosin nuk lene gje pa thene.
Thanasi, i jati i kryeministrit tone ,thone ka lindur andej nga Janina dhe ka mundesi te jete ndonjeri nga ata trashegimtaret e atyre 2 milione grekeve te shperngulur nga Orienti ne drejtim te veriut te Greqise ne fillim shekullin e kaluar.
Gramoz Pashko na shiti me breke dhe pelevreke dhe u zhduk ne drejtim te "paditur" domethene andej nga kontinenti Amerikes.
Kam degjuar se Alfred Moisiu eshte hebre.
E vertete apo e genjeshtert, kur nuk ke fakte nuk mund te akuzosh pa te drejte te tjeret.
Aleksander Meksi eshte nje tjeter figure ose nje nga figurat me te medha pas renies se komunizmit.
Kryeminister shqipetar ne vitet 92-97 ndersa i jati tij ka luftuar per Greqine dhe varrimi i tij eshte bere me ceremoni te vecante dhe arkivoli te jatit te Aleksandrit ka qene i mbuluar me flamurin grek dhe ndoshta Meksi ja beri gropen Berishes dhe Shqiperise.
Hodhi ne gjyq kryetarin e partise "Rimekembja" pasi kryetari i partise se saj zoti Baleta e akuzoi per kolaboracionizem, duke i faturuar atij nje shume prej 100.000 dollaresh.
Krijoni Kontakt