Shum pak orë qendroj para kompjuterit sepse siq tha edhe xani KEKu nuk na lejon qe te rrijme me shum
1 - 7
8 - 14
15 - 21
22 - 28
29 - 35
36 +
Shum pak orë qendroj para kompjuterit sepse siq tha edhe xani KEKu nuk na lejon qe te rrijme me shum
Qendrimi ne kompjuter jane dy llojes
- Qendrim per pune ose studim
- Qendrim per qef
Une qendroj ne kompjuter cdo dite 4 -8 ore sepse e kam punen e tille. Per qef ne jave 1 - 22 ore max
By:red_dragon
Dua s'dua do rri cdo dite gati nja 7-8 ore te mira (pa llogaritur kohen e pushimit dhe te shkuarit ne "banjo") jo nga qefi e gjithe kjo kohe, po e kam punen te tille. Ne jave pastaj nuk behet hesap, i kalon te 36 oret![]()
8-10 ore ne dite zakonisht, me perjashtim te fundjaves qe e hap pc sa per te kontrolluar posten ose per te pare ndonje film, po ka dhe raste qe kaloj ore te tera dhe ne fundjave (si sot)
Pjesen me te madhe te ketyre oreve e kaloj duke punuar ne Eclipse.
Kur nuk jam ne pune.... nga pak nga te gjitha, ne pergjithesi linux.
Ndryshuar për herë të fundit nga werewolf : 05-01-2008 më 22:36
The truth may be out there, but lies are inside your head.
Maksimumi qe kam qendruar ka qene prej nje periudhe kohore prej 4 muajsh pa pushim (me pune) nga ora 09 deri ne ora 23:30,me perjashtim te dielen nga 12h deri 22:00.Instruktori im(46 vjec,me pas Kolegu im!) gjate kesaj kohe kishte pesuar nje sulm ne zemer,por cka eshte me e keqja nuk e kishte reduktuar aspak orarin prane PC pervec kohes sa kishte qendruar ne spital rreth nje muaj,nuk dua ta kujtoj shume kete periudhe se ishte shume stresuese.Tani rri vetem per defrim me shume, por jo mbi 10 ore...me shume qendroj duke lexuar ne faqe shqiptare dhe duke shkarkuar![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga BHGod : 06-01-2009 më 15:11 Arsyeja: Fshirje e faqes si reklamë.
++++++++++++ 36
nga 7-8 ore ne pune qe e kam ne pc , pastaj edhe ne shtepi nja 4-5 te tjera .
Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.
Pothujse 6 - 7 ne dit ore pa frike![]()
Jufka ime ...
Kaloj shume ore ne dite para pcNe pune pa frike rri nga 8 deri ne 10 ore ne dite sepse te tille kam punen, pastaj rri shume dhe ne shtepi, mund te them se me e pakta mund te arrij deri ne 15 ore ne dite para pc dhe me e shumta deri ne 20 ore, nje here ne jave, sidomos kur kam te dielen perpara per te fjetur.
LLogarite sa ore behen ne jave s'po i bej fare se kuptohet qe mbaj rekord.
80% te kohes ne pc e kaloj duke punuar, sidomos ne kete periudhe sepse me duhet te mbaroj nja tre projekte te vogla qe kam ne dore, pjesen tjeter qe mbetet per te biseduar me shoqerine qe eshte jashte Shqiperise, per te bere nga nje xhiro ne chat dhe per te bere ndonje loje domino apo dame kineze me skype
Ps. Te them te drejten mallkoj veten qe e kam mesuar pc, sepse kaloj me shume kohe para pc se mes njerezveShpresoj ta mbaj premtimin qe i kam bere vetes per t'i ulur ne maksimum oret e qendrimit para pc.
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Une e shumta qe kam nerva te rri ne net eshte 2 maksimumi 3 ore se per me shume kam frike se
nuk dalloj me realitetin nga virtualiteti(Behesh budalla :P).Pastaj kur kam nej muhabet se le dot pergjysem rri sa te me doje qejfi se se kam me norme![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Mendoj rreth 6 or ne dit,qendroj para PC.
Krijoni Kontakt