Pyetja nuk është vetëm për orët e internetit por të gjitha orët që ju jeni para ekranit. Më poshtë mund të shkruani komente për punën që bëni me kompjuter. ( chat, email, forum, lajme, mesime, programim, etj )
![]()
1 - 7
8 - 14
15 - 21
22 - 28
29 - 35
36 +
Pyetja nuk është vetëm për orët e internetit por të gjitha orët që ju jeni para ekranit. Më poshtë mund të shkruani komente për punën që bëni me kompjuter. ( chat, email, forum, lajme, mesime, programim, etj )
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 08-12-2003 më 00:04
Edi
Profesioni ma imponon qe te jem i lidhur ne kompjuter gati gjithe diten, ndaj zgjedhja ime eshte 36+. Ne chat nuk hyj kurre, ne msn vetem me miqte kur me tepron koha, forumin e kam te hapur ne background gjithe kohen por e lexoj me shkeputje, por te gjitha keto bashke nuk bejne as 5% te angazhimit tim. Nja 10% ne emaila, prape pse puna ma imponon. Ndersa koha tjeter shpenzohet ne 'pune, pune, nate e dite'.
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Edhe unë shumicën e kohës jam në punë ( 6 muaj praktikë ) që është e detyrueshme nga shkolla. Punoj për një kompani inshurence duke u ardhur në ndihmë për faqen e intranet, database, grafiqe, dhe gjëra të tjera të vogla që më detyrojnë të qëndroj 40 orë para kompjuterit. Plus kësaj harxhoj dhe një kohë të mirë të kohës duke lexuar forumin dhe faqen e muzikës të Albasoul. Ky është ekstrem dhe nuk do ta rekomandoja për çdo njeri.
Shiu, nqs ka mundësi a mund të shkruani se çfarë lloj pune bëni 85% të kohës?
Edi
Gjdo dite pune nga 8 ore,sepse edhe mua me lidhe puna me kompjuter, kohe pas kohe lexoj forumin shqipetar, deri sa jam ne zyre, plus kur te kthehem ne shtepi kur kam kohe prap ne forum mesatarisht 10 ore ne dite shpenzoj ne kompjuter.
Unë dua më shumë se
Sa mundem e e di që
Mundem më shumë se që dua.
Desktop publishing, graphic design & web design.Postuar më parë nga edspace
Shiu, nqs ka mundësi a mund të shkruani se çfarë lloj pune bëni 85% të kohës?
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
une tani kam shkoll dhe rri vetem te premten ne drak, te shtunen gjith diten, te dielen gjith diten, te hanen gjith diten
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
un ne shkolle e perdor gati ne te gjitha lendet
ne shtepi e perdor per ricerche dhe ne msn futem me njerezit e mi qe i kam an e mbane
Netadmin. 46 PC already ;-)
36+ eshte pergjigja ;-)
Akulli
Puna e dega e shkolles qe kam me bejne te kaloj shume kohe online ne internet vecanersht gjithashtu edhe para kompjuterit
take care
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
36+ eshte pergjigja....ne fakt nje pyetje tjeter mund te ishte: Sa ore ne jave jeni larg ekranit te komputerit, perjashtuar oret e gjumit![]()
Krijoni Kontakt