Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 83
    The_Only Maska e Hena_22
    Anëtarësuar
    06-11-2003
    Vendndodhja
    Ne parajse
    Postime
    23
    Hello all.
    Mendimi im eshte ky=====>Qe shoqeria ne dashuri kthehet,por,duhet te dine qe te dy personat se cfare do bejne,
    p.sh mua,po te me propozonte shoku im,me gjithe kuptimin e fjales <shoke> do ragoja te ikja me larg tije,sepse une po i thash nje djali te kam shoke,ashtu do jete,dhe nuk me dnryshon mendja per mira vjet.
    Po e mira eshte qe kure e shikon tjetrin me syrin e shokut ne fillim,nuk duhet tja hedhesh syte per nje gje me teper,
    me kaq po e mbylle bye
    JeTa EsHtE e BuKuR pEr aTa qE e JeToJnE,
    JeTa EsHtE pEr QeJf PeR aTa Qe E gEzOjNe,
    AsHtU sIc EsHtE DhE dAsHuRiA,
    PeR aTa Qe DiNe Te DASHUROJNE

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Hena_22 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Licking da lolly pop Maska e Korcare_lozonjare
    Anëtarësuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    ***EastSide***
    Postime
    341

Re: Re: A Mund Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri ?

Postuar më parë nga Ana18
    1) Si do te reagonit nese shoku juaj ju propozon qe shoqerine (nese ekziston mes jush) ta ktheni ne dashuri.

Neqoftese me me pelqen me shume se nje shoke, do isha dakort, por neqoftese e konsideroj vetem si nje shoke, do tja bathja me vrap ose do qesh me te madhe kur te ma thot , jo bej shaka, nuk do ndihesha mire, dhe do ti thoshja qe e konsideroj vetem si shoke dhe sdua ta kthej shoqerine tone ne dashuri.
    Ana edhe un mendoj te njejten keshtu do beja dhe un
    100%SHQIPTARE
    I wrote ur name in the sky
    But the wind blew it away
    I wrote ur name in the sand
    But the waves washed it away
    I wrote ur name in my heart
    And 4ever it will stay

mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    Kjo eshte dicka shume e bukur dhe shume interesante,megjithese duhet te kthehem pak prapa ne adeloshence te rikujtoj se cilet jane alternativat e nje mashkulli per te qene me afer enderrave,e ndoshta keshtu fillon me nje kafe e pasuar nga nje tjeter,duke kuptuar nga dita ne dite se ndoshta ky (kjo) mund te jete njeriu ideal,por sa veshtire eshte per nje te ri te trokase ne nje dere te huaj........

E ndoshta shume e kane bere pasi mund te jene ndeshkuar me kartona te verdhe,duke menduar se duhet te shfrytezoj alternativen e fundit duke shkaterruar strofen shoqerore, dhe te ngjitet ne male me skaf.

Ka dhe nje mundesi qe gjerat kane patur nje tendence qe ne fillim,kur disa here njeri nga personat mund te jete i dhjamosur,e gdhendja nuk mbante me sa duhej te perdorej cekici.

E nese dikush vuan nga hipotermia,te pres dhe pak vite,qe ditet te plaken,se shoqeria eshte shoqeri dhe dashuria mund te kete patur gjurme.

me respekt

kristal

.:.ClaSSy.:. Maska e GoDDeSS
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    Un them se po. C'do dashuri fillon nen presencen e nje shoqerie.
    And all I can taste is this moment
    And all I can breathe is your life

Loli Maska e DJ KOSMONOVA
    Anëtarësuar
    17-06-2003
    Vendndodhja
    www.alb-club.com
    Postime
    43
    PERSHENDETJE TE GJITHEVE.

Si nismetar i kesaj teme dua te ju them edhe une mendimin tim.Une mendoj se eshte dicka me e mire qe do shoke te kthejne shoqerine ne dashuri.Pse mund te thoni ju.Nese kemi kaluar njefare kohe bashke atehere ne e njohim njeri-tjetrin dhe nuk do jete nevoja qe te njihemi.Dime te gjitha te veset e mira dhe te keqia te njeri-tjetrit.Dhe per mendimin tim me e rendesishme qofte ne dashuri qofte ne shoqeri eshte te kesh mirekuptim.Nese vertet mes nje cifti ekziston mirekuptimi atehere cdo gje mund te zgjidhet pa qene nevoja te shkaterrohet nje shoqeri apo nje dashuri.
    alba-club.blogspot.com
    Linke nga Rapidshare.Muzike,filma,lojera,tutoriale.

i/e larguar Maska e Jamarber
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    une mendoj qe ndodh dhe jo rralle
    kure ne mese dyve ka shume gjera te pelqyeshme e afersishte te perbashketa,pore do te ndalesha ne dy faktore;
    -mese dy shokeve qe kane filluare te lindin shkendiat e dashurise,kjo eshte e kuptueshme nga te dy palet ,se ne te kundert jo vetem nuk kemi te bejme me dashuri,pore edhe shoqeria eshte drejt falimentit.
    -menyra si e mendojne dhe shprehin disa mua me ben pershtypje,
    ,,ta kthesh shoqerine ne dashuri,,kjo eshte nje shprehje dhe kuptim mekanik,dashuria eshte nje zjarre qe ndizet shpershen mese dy te rive dhe manifestohet ne gjithe qelizat e trupit,ne gjithe veprimet e brenshme dhe te jashtme te njeriut

Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anëtarësuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    une them qe shoqeria ne dashuri kthehet shpesh, por dashuria ne shoqeri, KURRE! e kam thene me qindra here dhe vazhdoj ta them. genjejme veten ne rradhe te pare, genjejme dhe te tjeret nqs mendojme se me nje person qe e kemi dashur apo i kemi falur zemren, mund te kemi serish shoqeri.... nuk besoj se esht e mundur kjo......mendimi im ky
    GERTA

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar korcaprincess për postimin:

bsdev (03-03-2017)

E Lirë! Maska e KaLTerSi
    Anëtarësuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Eshte e mundur mo Jamarber dhe ti DJ. K., ka ndodhur ne te kaluaren, po ndodh ne keto momente qe po shkruaj une(kushedi) dhe eshte nje eveniment qe ka per te ndodhur dhe ne te ardhmen. Kete mundesi nuk e perjashtova asnjehere; ajo qe perjashtova eshte shpeshtesia e ndodhjes se ketij evenimenti; jam e mendimit qe nuk ndodh shpesh, behet fjale ne nje shoqeri te afert, te mirefillte pra te denje.
    Mashkulli, ndryshe nga femra e ka shume me te lehte ta kaperceje ate parvazin mes shoqerise ne dashuri; ndersa femra jo, mund dhe tja arrije, por me shume veshtiresi.
    Pikerisht ketu futen ato ndryshimet e kompleksit psikollogjik te tyre, kryesisht ne marrdheniet intime. Mashkulli mendon cdo 3 sekonda per marrdhenie seksuale dhe fale kesaj, ka nje lirshmeri me te larte(gjithnji fliten ne vija te trasha) se femra, e cila, nga natyra, eshte me e rezervuar pra nuk terhiqet nga instinktet hormoniale dhe rrjedhimisht e lidhen intimitetin me ndjenja sentimentale me shume se nje mashkull.
    Akti i te kryerit dashuri eshte finalizues(ka hapesire per kundershtim ketu) i dashurise se shprehur dhe ky tranzicion 'shoqeri-dashuri' eshte shume i veshtire per tu bere nga perspektiva femres.

Ashtu eshte sic the ti DJ.K., qe sa me mire te njohesh dike aq me e sigurt dashuria, po kjo dashuri po filloi si thjeshte nje dashuri platonike dhe kjo eshte ne forcim e siper atehere do jete shume e veshtire pothuajse e pamundur, te kthehet ne dashuri romantike.
    Une kam nje shok me te cilin kam shume shoqeri, gjithnji dalim bashke, bisedojme si seriozisht ashtu dhe me ironi e sarkazem, sic shahemi ashtu dhe levdohemi, sic qeshim me njeri-tjetrin dhe merzitemi, me tregon se si ja punoi nje goceje e se si ja punoi goces tjeter, gobesin ne prezencen time dhe jargvitet ne prezences time,(sdoja tua veshtirosja e lol) dmth kjo lirshmeri veprimi e shprehimi nuk ka sherbyer per gje tjeter pervec forcimit te kesaj shoqerie. Nuk e shoh dot me teper se thjesht nje shok shume te mire pothuajse vella dhe nuk do doja kurre kurre kurre te ndryshonin gjerat mes nesh sepse jam e bindur qe gjithcka tjeter do rrenohej. Dmth kur shoqeria tashme eshte krijuar ne baza te forta eshte veshtire ti nderrosh drejtim timonit.
    Dhe kjo aplikohet ne shumicat e rasteve, patjeter qe ka raste ku dashuria arrin te triumfoje mes shoqerise po kjo ndodh ralle here.
    Ndodh me shpesh se dashuria ne shoqeri por gjithsesi jo dhe aq....
    E ketij mendimi jam une.

Diskutim te mbare,

Kaltersi
    Toleranca, eleksiri i lirisë.

Loli Maska e DJ KOSMONOVA
    Anëtarësuar
    17-06-2003
    Vendndodhja
    www.alb-club.com
    Postime
    43
    Hey KALTERSI.

Nuk jam dakord me ato qe thua.Ajo ``dashuria romantike`` qe ti me thua une mendoj se ekziston vetem ne moshen e adoleshences.Pastaj kur njeriu rritet kupton se ajo dashuria qe shume ia themi emrin nuk ekziston ashtu sikur ne e enderrojme por krejt ne nje menyre tjeter.Une do thoja qe edhe shoqeria nuk jam i bindur qe ekziston me te vertete.Ajo qe ekziston eshte ineteresi dhe nevoja qe kane dy njerez per njeri-tjetrin.Me pak fjale une e them me plot bindje qe nje mashkull e shikon nje femer seksualisht gjithmone dhe ky eshte nje ligj i jetes qe ne fatkeqesisht nuk e ndryshojme dot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DJ KOSMONOVA : 16-12-2003 më 22:44
    alba-club.blogspot.com
    Linke nga Rapidshare.Muzike,filma,lojera,tutoriale.

E Lirë! Maska e KaLTerSi
    Anëtarësuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Hey DJ. KOSMONOVA.
    Toleranca, eleksiri i lirisë.

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shoqëria "Bashkimi" në 100 vjetorin e saj.
    Nga Fiori në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-11-2010, 20:34
  2. A kthehet respekti ne dashuri
    Nga maratonomak në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 68
    Postimi i Fundit: 29-06-2006, 07:56
  3. Me fal dashuri
    Nga zemri në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2002, 14:45
  4. Shtome dashuri
    Nga Acid_Burn në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 31-05-2002, 15:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •