Close
Faqja 35 prej 52 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 515
    !Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    As i gezuar as i hidheruar,ndjenje vakumi,sekondat me kalojne prane,une vetem rri shkruaj dhe i veshtroj,eshte koha,me duhet te shkoj edhe pak...PO!
    Jam duke kerkuar pergjigje prej vetes,c`ndjej une?
    Ku jam? Pse? Si?
    Pyetje dhe vetem pyetje,pa asnje pergjigje.
    Si ndjehem?
    Nuk e di.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    u ktheve?

sdesha te them asgje me teper sesa "u ktheve" do ishte e tepert po ja qe sme le forumi te postoj nje mesazh me te shkurter se 10 germa.
    pershendetje
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152

10-30-2004

Sa mire kur e ndien veten te sigurt! Sa mire kur di cfare te presesh!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Eca rrugeve me koke te ulur.
    Sa i cuditshem qe jam,sa shpesh lejoj qe njerezit tjere te me prishin moralin.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287

Pak minuta te 4 nentorit...

Thone se minjet e parandiejne termetin! Shume minj kane filluar te levizin poshte-larte. A eshte ky fillimi i fundit, apo fundi i fillimit?! Nje fillim pa fund do te ndodh, ne mos sot, neser a pasneser! Nje gje e di me siguriund pa fillim nuk ka.
    Deri te Molla e Kuqe!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ndonse e fillon mir, te del dhe me mir.sa do e vogel a'po e madhe "inciative" apo lloj profesioni. qfar do jet ajo!... dita e mir shihet me (natje)-ne mengjes*.
    kan than te "vjetrit" mos zhdrip nga bishti, se "dardha" e ka bishtin!. dhe quditrisht para dy ditesh kam par nje maqorr ne mes dy mive si ndodh kjo?! amundin te rrin bashk maqorri me mijt sa qudi!!!.
    prap se prap mijt e maqorrat ne (grazhd) ku duhet te han me nje lug bashk deshten e s'deshten...!nuk esht dhe keq shej i paqes*!.
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kush jane minjte..

jan ata qe me opelin e kuq prisnin diku ne prizrenin antik e historik pran shtepise se ish luftarit te Kosoves ekrem rexhes (komandant drinit) .. me kallashet e gatshem per te kryer porosine e krereve mafioz qe dihet cilet jane.

Ish luftari Drin perqafet me Nanen e gruan e puth femijen e vogel e del ne rruge per te shkuar aty ku e priste puna per ndertimin e Kosoves se re Demokratike..

mirpo ai nuk e mendonte se tan naten ishin ne prit te pabeset , minjt e gjirizit , kriminelet talibano-enveriste te Lim Jakup Thaq Vesel Halitit.

Drini po shkonte ne Zyre ku e prisnin punet e shumta mbi projektet per Kosoven e Prizrenin e tij te dashtun..
    Ai i duhej qytetit me personalitetin e tije..me gjuhet e huaja qe i zoteronte .. me kulturen e aftesite e tije..por drini ish luftari nuk i duhej Mafies polpotiste te ciles nuk ju bind kurre ..

Dhe Mafia e vret. Dhjetra plumba kallashi u derdhen mbi trupin e Drinit..dhe ja moren Jeten ktij atdhetari te mire..
    Minjte e gjirizit.. lakuriqet e erresires, armiqt e drites dhe progresit u zhduken ne shpellat e tyre per ti dhene sihariqin bosave te tyre e qe ti gezohen asaj qeses me euro dojcmarka qe u a premtoj kupola mafioze..

por do vij nje dite qe kriminelet do dalin.. e do e shikojme fytyren e vertete te minjve te gjirizit..

Prizreni mund te friksohet nji kohe por jo perjete..
    Do dalin dhe aty Burra e Gra trimeresha qe do ja ngrene Shatoren krenare ne mes te Qytetit Heroit te vertete Ekrem Rexh drinit..

qashtu..

i/e regjistruar Maska e Mesnata
    Anėtarėsuar
    17-10-2004
    Vendndodhja
    Mes librash
    Postime
    142
    SIKUR TĖ ISHA ATJE ...

(Ehh, sa mall kam pėr Bistricėn time! Pėr atė qytet tė bukur tė Prizrenit, pėr shoqėrinė time, dhe pėr krejtė ato ēfar kam parė dhe pėrjetuar nė fėmijėri. Shumė her kur jam vetėm mė lind njė dėshirė e zjarrtė pėr tė qen nė vendlindje. A thua do mė plotėsohet dėshira ndonjėher!)

Erė e lehtė. Dielli lėshonte dalngadalė rrezet e tij mbi liqen. Valėt valvitėn sikur duan tė mė tregojn diē! Ehh mėrgimi! Sa larg qė jam tretur nė kėtė vend tė huaj, nė kėtė tokė qė nuk e kam njohur kurrė mė parė. Sa i bukur duket ky liqen zvicranė! Matanė liqenit shihen brigjet, malet.
    Varkat lundrojnė paqėsisht mbi liqen...
    Eh kjo jetė! Shushuritja e valėve nuk mė lėnė t'i tres mendimet pėr vendin tim. Ndonjėher mė vjen tė shėndrrohem nė kėto valė tė kėtij liqeni, tė lundroj dalngadalė deri sa tė arrij tek Bistrica e qytetit tim. Mungesa e saj mė duket se po mė ēmend!
    Po a thua si duket tani kalaja, marashi, shadėrvani pa praninė time?! Sa mall kam pėr to! Kaloj shumė kohė qė nuk jam nė praninė e tyre.
    Si nė pėrhumbje ndjej valėt qė mė spėrkatin me me pikat e tyre dhe sikur mė thonė: ēfar tė mundon kėshtu?
    E unė dua ta ndjej deri nė pambarim atė zhurmėn e tyre, ti shohė edhe njėher kur valvitėn, tė takohem tė paktėn edhe njėher me miqtė e mi tė vjetėr, tė lakuriqsohem e tėra nė brigjet e Bistricės, tė bien rrezet mbi trupin tim, tė mė urojnė tė njohurit dhe njėher ditė tė mbarė nė vendlindje.
    Kėto valė tė kėtij liqeni po mė duken se jan miqėsuar paksa si tepėr me mua! Ndonjėher mė vjen tė hedhi gurė e ti shqetėsoj mė tepėr, mė inatosin, sikur tė mė kishin bėr diē! Dhe kėto pulėbardha filluan vallėn e tyre lazdrane.
    Kėtu mė duket vetja si njė statujė e pa vlerė.
    E ndjej pėr njė ēast se nuk jam vetėm. Disa zėra tė magjishėm, nga vala nė valė, vijnė e mė tingėllojnė e sikur mė thonė: Ktheeehuu, ktheehuu, mos lakmo njė bukuri tė huaj, mos braktisė bistrļcėn, marashin, kalanė, shadėrvanin...
    Mos braktis Prizrenin tėnd
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mesnata : 05-11-2004 mė 13:04
    I mencuri ka nje prirje te forte per te qene i heshtur, dhe aftesine per te ruajtur nje inventar te tere sekretesh. Zotesia dhe karakteri i tyre jane per t'u respektuar. (Baltazar Gracian)

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    dite e embel..!
    ja qe paska edhe te tilla..,edhe pse te rralla!
    vetem kam frike ta them me ze te larte qe jam e lumtur,edhe me vete ta them kam frike..se me duket sikur gjith "magjia"do te prishet e si ne vargjet e poetes time te preferuar "Gazi do me ktheje ne vrerin tim te pare.."
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152

forgiveness does not change the past but it does enlarge the future
    Shume e bukur kjo.

Faqja 35 prej 52 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i Ndienjave (vazhdim)
    Nga Veshtrusja nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 400
    Postimi i Fundit: 21-11-2005, 14:36
  2. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  3. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •