Close
Faqja 30 prej 52 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 515
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Postime
    29
    Sipas tradites pushteti im si degjuese qendron tek duartrokitjet , nje nga dergesat e tua te fundit mjerisht ishte FENOMENALE , ishte nje KULM i arritjes krijuese , te jem e sinqerte nuk mund te te mohoj talentin tend gjeni ,qe si bazament ka urrejtjen....
    Ironikisht ti nuk mund te jesh me shume se kaq......

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Tani nga gjumi sec jam zgjuar me disa vizione teper abstrakte, I shifje por dhe ne te njejten kohe nuk I shifja. Dukeshin por nuk dukeshin. Ishin si nje hije qe le vizte her pas here qe ti shmangeshe shikimit te atyre qe nuk deshironte ta shikonin. Net e njejten kohe dukeshin diku large, sikur po I shikoja me sy te mbytur ne lote. Dy her tre her ferkoj syt me gishterinjte e mij, heren e dyte me forte se te paren, per tu munduar ti bej sa me te qarta keto vizione.

A thua mund ti quaj keshtu? Ku ta di une sec jane keto qe me jane qepur si rrodhe dhe s`me ndahen. Kerkojne dicka valle? Dhe nese kerkojne dicka qe une akoma s`kam arritur ta kuptoj, te pakten c`do jete? Se kam fare idene, se cfare mund te jene, sepse dicka qe do kerkonte nje pergjigje duhet te ishte e qarte qe dhe une ti ipja nje pergjigje sa me te qarte. Ngrihem nga shtrati, kthehem me fytyr nga dritarja qe mesa duket ka qene gjithe naten pak e hapur, dhe parvazi I njomur me disa pika shiu.

Koha e bukur jasht diell me shi. Ky djelli I jep nje contrast te fort pikave te shiut, shi me djell sic ndodh shpesh here, ne Shqiperi, sebesoj se ka gje me te bukur kur dy e ftofta me te ngrohten behen nje dhe, perhapin je pamje teper te vecante ne qiell.
    Aty jane te gjitha ngjyrat me te cliat shume kollaj mund te perfaqsohet paqja….
    Jam JETUS jo TREGUS!.

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287

23 gusht...

Sot pata pune me njerin qe i kishte ngelur kalendari te data 1 prill!
    Paramendoni se cfare kam perjetuar!
    Deri te Molla e Kuqe!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    hmm,ide e paqelluar kuptojeni!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    25.08.2004

Ditėn qė tė pashė sėrish, isha si nė njė ėndėrr tė trishtė kur tė vie tė klithėsh e s'bėzan dot. Nuk i ngadalėsova hapat, shikimin e kisha tė fiksuar diku larg, nė fundin e njė rruge qė nuk dija ku shpiente. Heshtja ndonjėherė flet, ndonjėherė vret...

i/e regjistruar Maska e anadoktoresha
    Anėtarėsuar
    05-08-2004
    Vendndodhja
    TR
    Postime
    10
    Citim Postuar mė parė nga Hekurani1
    Sot pata pune me njerin qe i kishte ngelur kalendari te data 1 prill!
    Paramendoni se cfare kam perjetuar!
    ehhhhhhh njerez te tille na rrethojne te gjitheve per fat te keq
    te duash dhe te digjesh per dike, jane dy ndjenja krejt te ndryshme...

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    heshtje, vetem heshtje...!
    heshtja te jep-- koh. per "logjik"ma se asht e nevojshme, nga do qe, Njerez te till ka Bota!"
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Postime
    29
    diku kam lexuar qe: Shpata e Demokleut nuk ka vlere ne doren e nje burri qe ne vend te fytyres se vertete ve maske per tu ballafaquar kunder realitetit . Nje pamje e tille e ben vecse qeshark

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    oh,nebula--qthua?!...Njeriut te Till* si duhet shpata, shpat e ka *Fjalen edhe Vepren*
    sa per masken nuk kemi nevoj se jemi," Realitet" se kurr nje( mask) e" Tiil" se mbulon *Realitetin*Realiteti mbetet Realitet dhe nuk Vdes kurr!>
    nga qdo qe i kerrcnohet, nuk vije ne shprehje!"
    ZEMER GURI VDES SI BURRI*
    tung nga hajla*

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    perillimi i shtatorit!"(2004).

"Nga te gjitha stinet me jan ber, "nja")
    perpiqem' dhe ket mos ta humbas,qofshin ato dite shiu apo me diell...
    edhe pse jetoja ne ket vend' te (zymt)--==--me shpresen e ringjalljes te nje dite*nga malli dhe dashurija per, *Kosoven ma te Bukur* dhe ma te Shtrejt*nuk dua" AI TrungU" qe te "gjvishet nga gjethet" po te Lulzoj Gjithmon si ai* YLLI* i Mengjesit qe shperndan- erresiren per te zbardh agimi* qe agon nga cicerrimat e zerave te qdo shpendi te natyres se krijuar*ashtu deshiroj qe qdo zer i njeanshem i te gjith, Femijve te Popullit, Kosoves te jehoj por -si cicerimat e zogjve ma te bukur e ma te shkathet. qe nuk kan frig per te jetuar te Lir*Uroj qe ne prag te ketij Viti shkollor--2004-- te ju sjell kenaqsin e juaj ne mesin e Bankave Shkollore me "mancipim , kurajim,ne mesin Familjar si dhe ate te Mesuases/it si dhe shum ndryshime krahas Viteve Tjera per ta mbajt" Bashkjetesen Vllazerore" e cila ju bashkon per zgjuaresin e lart te Brez pas Brezi*Gezuar Bankat Shkollore Femijve tan Kosovar*dhe mbar Trojeve Shqiptare* te mitur adoloshent e/i te gjitha moshave shendet dhe* Fat ne jet*Gezuar qe nga Femijet e mi e te gjith Femijve te Botes Shqiptare ku do qe ndodhen me *Porosin Ruajeni Gjuhen e NANES SHQIPE*****************************
    *******************************************Tung hajla*

Faqja 30 prej 52 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i Ndienjave (vazhdim)
    Nga Veshtrusja nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 400
    Postimi i Fundit: 21-11-2005, 14:36
  2. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  3. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •