23 shkurt...
Kam filluar ta urrej urrejtjen me tere qenien!
23 shkurt...
Kam filluar ta urrej urrejtjen me tere qenien!
Deri te Molla e Kuqe!
24/02/04
Eshte dite e veshur me kemishe te rrudhosur.....
Te tilla jane dhe kohet qe po e ndertojne sot.
Plakja ishte me e shpejt nga ce priste....
Po largohet ngadale e krrusur nga pesha e shpejtesive.
I vizatoj keto shkronja ....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
24 shkurt....
Dite e zymte, e zymte...
E thate deri ne deje, me kercasin nen kembe dege te thyera te mallit tim.
Veshtroj veteveten tek shtriqet te arrij fjollen e holle te aromes tende lozonjare e kryenece qe trazon frymemarrjet e mia ditore...
Edhe nje dite tjeter pa TY..
PO mesohem edhe pa vetveten....
Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....
25shkurt
koha sot ishte e bukur e me kujtoi ate fillimin e fresket te pranveres kur me ngulm kerkoja nga mami leje ,tehiqja 1bluze a te vishja ndonje fund te shkurterune..fare larg kohes...
kembet si ndjej fare,kurse koka me bucet akoma nga zhurma,copeza "urdhrash",qeshje,denesa,telefona..tek shfletoja librin qe kisha marre te lexoja neper pushimet mendoja s'ka shume diference mes te qenit idetyruar te besh dicka dhe te berit dickaje me deshire e shprese se dicka me e meire do te vije perderisa ne ate rruge ti vdes pak nga pak,nje pjese e jotja humb..
tani me kujtohet..pse gjithmone te tashmen e lidh me kujtimet?..sbesoj se eshte thjesht ajo qe gjerat qe ke lene pas te duken gjithmone me te bukura ose thjeshte ajo nostalgjia e pashmangshme..ka aty nje doze marramendse deshire per arratisje..ska rendesi se ku..duke qene gjithmone e friksuar nga e ardhmja, kthehem tek e kaluara..e tani ,pikerisht tani kur jam vertet e lodhur,me shume pikpyetje ne koke me kujtohet sesa e lehte,e paracaktuar e ebukur me dukej jeta ather kur gjithe bota ime ishte nje shtepi kukulle e ca fustane shumengjyrshe..
do te doja te shkruaja gjate ne net si kjo,jo per tu shfryre sic kam dashur gjithmone por per ta kuptuar edhe me mire pas cdo fjale qe shkruaj se... un jam un..e kjo eshte bota ime,pa te sdo te beja dot..une.. gjithmone "epafuqishme "per te jetuar plotesisht me te tashmen!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga marsela : 25-02-2004 mė 14:02
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
pershendetje te gjitheve
sapo mora rezultatin e provimit. kisha dale shume mire.
urraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
dhe per ju qe nga dashuria renkoni po shkruaj keto vargje te lumtura:
ne po ecnim ne reren e lagur
dhe befas shikimi tek ty me mbeti
kur ti me pyete sa te doja
une hodha syte nga detilumturia pushtofte gjithmone shpirterat tuaj!!!!!!
Zgjohu , e boll me endra te vrara i panjohur!!!!!
e ke pyetur ndonjehere veten...kush dreqin jam une?
..as qe po e marr mundimin..eshte shume per te pyetur sot
TBD
Edhe sot beri ftohte!E ndjeja gjith rruges nga fakulteti deri ne shtepi sesi depertonte neper qelizat me te fshehura te trupit tim...dhe une perseri ecja!!!Doja aq shume te lija rrugeve mendimet e mia!!!Spo i mbaja dot me!Rendonin...
I hodha ku munda por jo te gjitha mbeten atje, sikur rruget te mos i mbanin dot!
...ateher, i hipa mbi shpatulla dhe i mora me vete!!!
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
26 shkurt...
-Pse shkurti eshte me i shkurt se te tjeret muaj? Me pyeti sot nje mik.
-Mua po me duket shume i gjate, iu pergjigja!
Deri te Molla e Kuqe!
eh mire..! E kam kuptuar qe kur me mungonin ato copeza letra qe me fanatizem i ruajta...mbreme i gjeta te gjitha, po po!
Sa larg me cuan, O zot sa kisha harruar!
feb 27
mengjes
me syte akoma mbyllur po sot ?
ne fund te fundit s'kam c'bej
jeta eshte si nje Oqean ku te mer mes vorbulles se tij e po ti teket te nxjer ne breg po nganjehere te shpie dhe ne fund e te nxjer perseri (nuk te le ne fund sepse ska me ke te tallet neser)
sa me shume not te dish aq me fort te terheq drejt thellesise
shendet e para
Krijoni Kontakt