04/01/04
Ritual i fillimit ......
Hapa te pare te ketij viti, sikunder femija.....
Diell dhe Kohe e Re, perpiqem te besoj ne Ndryshim....
04/01/04
Ritual i fillimit ......
Hapa te pare te ketij viti, sikunder femija.....
Diell dhe Kohe e Re, perpiqem te besoj ne Ndryshim....
I vizatoj keto shkronja ....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
Ndihem ndryshe,po shkelqej
Fajtor shkelqimi im
5 dite janari si Janari i nje viti me pare.....
Standarte oret dhe minutat, standarte sjelljet, formale bisedat, te njejtat te qeshura....
Sa mire keshtu nuk detyrohesh te krijosh standarte te tjera, nje shtirje me pak.
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
5.1.2004
nje vit me pak per te jetuar..
sot u perpoqa te largohem nga vetvetja,merzia e po e shoh se padashje u perplasa serisht tek ti..
valle s'ekziston nje tjeter shteg per "arratisje"?
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
7 janar
Eshte interesante se si, nga nje here, mund te ndihem si nje gjethe e leht duke fluturuar ne ajer, dhe here te tjera si nje peme e palekundshme...
8 janar
ti paske lindur koke e kembe e argjendte, per dehje ndjenjash pa mbarim!!! Vetem Ti!!!!
Thank you for flying Alitalia!
8 Janar
Mbremje
Ora shenon pa u lodhur minuten tjeter, tjeter...............me fund ==> infinitin
Jam i ulur ne karrigen e plakur nga shpejtesia e kohes te pabese.
ndihem i lodhur shpirtertisht
ndihem i vetmuar edhe pse i rrethuar nga njerez
flas me vehten
dicka me mungon
nuk e di as vet,
valle te jete kjo, valle te jete ajo??!!
dicka me mundon mizorisht
valle te jete kjo,valle te jete ajo??!!
pyes zemren e pafajshme?!
nuk kerkon te me pergjigjet!
Ndjenja te plagosura, shetisin pa mbarim zemren e stervuajtur nga klithmat e poezise se nates, se shurrdhuar nga qetesia c'mendese e rrugeve te zhveshura nga zerat e brishte te humbur nen pluhurin e harreses dhe debora e pare. !!!
to be continued..........
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EXODUS : 09-01-2004 mė 01:57
E premte 9 janar 2004...
Nuk dua ta besoj se jam plakur edhe per nje vit. Do te filloj t'i numeroj vitet prapa!
Deri te Molla e Kuqe!
8 dite me pare edhe une u plaka per 1 vit!
Me fat na qofshin
"Populli i cili nderon tė rėnėt pėr liri,nuk duhet tė frikėsohet nga e ardhmja!"
S.U."Graver's"
Damn forever
9 Janar 2004...
Sot i thashe MJAFT pranise tende.....
Tashme MJAFT , nuk do ti mbush me ditet e mia me vizionin tend te cunguar ose "MIK".
Mjaft me ndjenjen per ty qe nuk do te realizohej kurre.
Tashme jam e lire nga te gjitha ndjesite e bukura dhe te hidhura lidhur me ty, eshte koha te mendoj vetem per veten dhe lirine time....
Sot u mbyll kapitulli i gjate i perrallave....
Krijoni Kontakt