Qetesi...dhe per cudi po e shijoj aq shume...![]()
Qetesi...dhe per cudi po e shijoj aq shume...![]()
Me kaloi dita sa ne krevat e sa ne karrike kembe perpjeteme Kodin ne dore..Pa ja nxjerr fundin s'po bej dot gje..
Pas dy fundjavave cdo moment ne levizje ne Shqiperi kjo po me duket jashtzakonisht "e vdekur"..
Jasht dalengadale po bie mbremja..drita po shuhet.. le te ndizet pak ne shpirtin tim..
Le lerofsha ndjenjat i thone ksaj.Postuar mė parė nga marsela
![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
pffffffffffffff, si t'a them, kam vėnė diēka nė zjarr qė nuk e di pėrse, po shkruaj pak rreshta kėtu pa e ditur pėr kė, do tė dal pas pak pa e ditur pėr ku, e do tė kthehem pėrsėri brenda pa kuptuar asgjė... ama, ky qenka 19 shkurti i kėtij viti ? As qė e kam idenė pse ky 19 shkurt ka kaluar nga shtėpia ime...
...kam par ne enderr( zebren)!... kjo eshte nje kafsh , thjesht e mrekulluar ,nga ngjyra e saj "bardh e zi"...thon kanadezet qe sjell fat,por ajo eshte me Lara? e se di qfar do thot akoma per keto Lara?!...
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
19-02-2005
Ku je moj Vace Zel, ku je ne vitin 2005 ?
ahhh, gje e rralle eshte talenti
... akoma me e rralle shpirt-miresia
Beethoven
' Sonatė pėr Violinė dhe Piano Nr. 5'
Muzikė Fenomenale!
Copėza mendimesh...
...
'Impromptu' Schubert
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PrInCiPiEl : 20-02-2005 mė 17:48
Sapo pata nje takim teper te afert me nje veture,qe per pak desh me theu gjithe kockat qe kam ne trup.
Ndjehem (pashpjegueshem).
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Sonte u ndodha aty ku perplasen dy botera! Heshta per nje copez here, dhe pastaj fillova te qesh. Qeshja me ze si i marre...e boterat perplaseshin, perplaseshin...
Deri te Molla e Kuqe!
Krijoni Kontakt