ah ajo prekje ajo dite qe ke kujtuar ato dite te ftohta
po a do vin valle perseri ke ty?
ah ajo prekje ajo dite qe ke kujtuar ato dite te ftohta
po a do vin valle perseri ke ty?
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
E mora lapsin e vuajtjes qė nė trurin e mendjes tė shėnoj kujtimet e njė kohe tė shkuar...
Hapsira e trurit nuk mė mjaftoi qė ti shėnoj tė gjithat kujtimet, gjersa lapsi i vuajtjeve mė teproi.. Nuk e di??!!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Sa lotė u derdhėn, njė lumė plot, dhe me nė fund c`do gjė mori fund, ajo u thye. Nė njeqindė copa u coptua, nė gjunje unė i shkreti u ula, bishtė thyer, kurriz krysur, pėr ti mbledhur unė u bėra, por paraliza duart mi sundoj, damarėt e mij gjakėplot shumė shpejt i paralizoj. Gishtrinjt nė kocka tė imta u shėndrruan, rinia e njė djaloshi filloj tė zbehesh nė sytė e tij, por zemra shkret nė njėqindė copa kishte rėnė e ishte thyer...
Jam JETUS jo TREGUS!.
Kishte kohe qe s'kisha qare me lot te vertete..Le ti mohojm sa te duam ato te krokodilit,paskan ekzistuar,them tani qe me dhemb shpirti e tek qesh me vete duke shkruar nje post, me kujtohen ca vargje te nje kenge qe smbaj mend ku e kur e kam degjuar..
dhe dielli qesh se nuk mundet te qaje..
nuk ka sec te fal vec ngrohtesi..
Sot duhet te ishte dite e vecante ee po mendoja..
Por une udhetova larg familjes te dashurve,humba thuajse gjithe gjerat e mia(shpresoj te jete e perkohshme....),ketu kane ndodhur shume gjera te cilat duhet ti zgjidh e rregulloj une,vetem une e vetme dhe ajo qe me teper me lodh e shterr cdo force, eshte mendimi se po hyj serisht ne te njejtin rreth!
Tek shkruaj shoh gishtat qe rreshkasin mbi tastiere e here pas here dridhen..ndjehem vertet keq e sdi nese te shkruaj ketu me lehteson apo me hap edhe nje here parasysh faqen ku me germa te medha eshte gdhendur dobsia, pse jo dhe cmenduria ime..
Ditari i ndienjave...
Id
-is blue
...
Be you!
Sing a song
Write a letter
Play a chess game
Tell a joke or two
Be you!
Understand :
- That your lovable too !
Ditari i ndienjave...
...koha pėr 'Dasani' dhe 'C' .
....pastaj ia behu nje shi,
dhe shperlau damaret e mi!
Deri te Molla e Kuqe!
Mozart
'Concerto for Violin & orchestra' - Andante Cantabile
etc.
Muzikė Klasike Fenomenale!
02-17-2005
e ke parasysh kur qielli eshte gri... por ne nje pjese te tij, ne nje pjese fare te vogel, rreshket pak drite?
Drite jo shume e fort, por nje ngjyr kreme/pjeshke...drite qe te terheq vemdendje, drite qe te jep shpres, drite me ngjyr qetesuese, paqedashese
... dhe pas pak, del Dielli... por eshte ajo drita qe te ben ta presesh Diellin
sa shume me pelqen kur e shoh ate pjese drite
Me dy fale do te doja te pershkruaja ndjenjen e sotshme!
Nuk e di nese iu ka rastisur apo ndodhur qe te ndjeheni e harruar nga te gjithe, mendoni qe nuk ka njeri ne kete bote i cili/ e cila do iu kujtonte qofte edhe per pak caste, dikush, dikush....t'iu thote dy fjale te mira qe do te te nderronte ate ndjenje vetmie per 360 shkalle..?! Une ndjehem e lumtur sot, kaq mund te them!....E shkurter ishte apo jo?....
ZeM
Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica
Krijoni Kontakt