24 janar,
Isha duke enderruar nje enderr te embel sot,sa qe po te kisha gjela aty afer sot kur u zgjova -101% se do ta pergatiste dikush nga familja per dreke!
24 janar,
Isha duke enderruar nje enderr te embel sot,sa qe po te kisha gjela aty afer sot kur u zgjova -101% se do ta pergatiste dikush nga familja per dreke!
"Populli i cili nderon tė rėnėt pėr liri,nuk duhet tė frikėsohet nga e ardhmja!"
S.U."Graver's"
Damn forever
kam par nji enderr...se di eshte shenje e mire apo e keqe???!!!?!?!?!? se di eshte parashikim apo.. film qe krijon imagjinata.... stresi...
shyqyr qe ka rene bore..pushim sot..tamam koha qe me duhej mua te clodhem pak.. ulur mbi pllakat e ftota te cimentos, mbeshtetur ne nje ane te vaskes, mora lapsin e syve qe e kisha me prane dhe fillova.... mbrapa kalendarit..
My heartit trembles
It quivers with pain
I know too well what I lost..
But what did I gain???
They say time can heal.
But it just cant turn back
I know that I gave it all,
But what did I lack???
Somehow, deep inside,
The thought of you brings me fear
Yet still, in my heart
Ill always hold you near!
Kte poezi ja dedikoj atij qe un e di ska per ta lexuar kurr...
I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!
..................... **Smooches**....................
..Nuk e di pse kjo e marte me shkoi kaq ters, e duke mos dashur te besoj se jam une qe i ngaterroj dhe i shoh mbrapsht gjerat ja lashe cdo gje dites se "mallkuar"..
S'e di perse gjate gjithe kohes kam qene si ne ankth..nuk eshte as pritje e as shpresa, perzier me zhgenjimin..as vetem deshira per te shpetuar nga lodhja e lufta e shpirtit....por eshte i padurueshem!Aq sa me duket se nga casti ne cast do me mpihen te gjitha gjymtyret,sdo mund te nxjerr me asnje fije ze, sdo te degjoj me asnje tingull dhe sdo te mund te shoh asgje vecse nate..
Sa lehte harrohen gjerat e bukura!Tani duhet te isha duke enderruar e lumtur ate zgjimin pas tri kater ditesh ne dhomen time te ngrohte,,,po sjam vecse duke hedhur mbi nje fushe te bardhe rreshta qe ndoshta nje dite do me bejne te mendoj : paskam ditur te shkruaj edhe percart![]()
.....ne vendin ku jetoja "sot"-ndihem e shqetsuar,nga qaste te pa pritura....!
kshtu e paska dhe jeta...teje- mashtruese!-(dinake)...
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Fjalori Online Shqip-Shqip, Anglisht-Anglisht, Anglisht-Shqip & Shqip-Anglisht (FREE)
Nervat = ndjenja; qe krijojn moderatoret e Forumit, duke fshir postime her pas here, duke fut duret cik si shum aty ku sduet te fusin, duke injoruar temat qe hapin robt per tu ankuar ose per ti drejtuar nji mesazh posacerisht atyre :stafit te dashur te forumit!!
Nqs keni ndonje fjal tjeter te paqarte, shkruajeni ktu dhe do t'ja u perkthej un me gjith qef! Perdorimi i Fjalorit Online nuk eshte i garantuar pasi shpjegimi im per fjalet tuaja mund te jet fshire nga moderatoret, keshtuqe ju lutem, mos te u merzisni!
Flm, Me respekt, Dina
(tashi po me vjen per te qesh, po jam me nerva....)
Ka kohė qė nuk jam ndier kėshtu i molisur e tė mos mė marrė gjumi.Vetėm njė natė para kėsaj ndodhi tė vish nė ėndėrr dhe tė mė ngrohėsh . Nuk e di pse sonte nuk ndodhė e njejta. Mu kujtua pėrnjėherė pėrralla e dikurshme dhe pasojat e saj.
Sikur ēdo natė tė ndodhte e njejta do ta kisha mė tė qartė ,por ti vjen sa pėr tė mos e larguar mendimin pėr ty .Sidoqoftė sonte dua tė flej e tė zgjohem me tė njejtin mendim si dje.Vetėm pėrskaj tė gjithave nuk e di pse e mbaj nė mend vetėm emrin kurse tjerat mė ikėn nga mendja.Edhe pse dua tė mė marrė gjumi sonte nuk mundem tė flej .Ndoshta nga pamundėsia qė tė krijoj pėrshtypjen se do tė vish ngase e di qė nė ėndėrr vjen vetėm nė interval tė gjatė kohor.Disi nga brenda shpirtit e ndjej se ti vjen vetėm nė ėndėrr ,sikur ,ta pinim ujin sė bashku nė fontanėn e tė paharruarve.Mė duhet tė pajtohem edhe me kėtė por jo qė ma zbehė dėshirėn qė nė tė vėrtetė tė ndodhė e njejta porse e rritė kėtė dėshirė.Ndoshta aty do ta shoh tėrė jetėn timė nė njė shkallė tjėtėr ......
E di qė pėrtej ėndrrės sheh vėtėm zemra dhe dėshira e madhe por si tė kthej kėtė nė realitet .........???
I vdekur pėr gjumė do tė ndahem ,por jo edhe pa tė njejtėn ėndėrr ,shpresoj ......
Pėr t'i njohur tė tjerėt
mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.
Shiu qė po bie nė qytet e bėn kėtė punė e ndjenjave edhe mė tė tollovitur.
Thjeshtė ndjej lagėshti,dhe kėpucėt qė kam janė tė rėnduara nga rruga qė kam bė deri tani.Mė duhet tė i ndėroj kėta,janė vjetėruar.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Janar, 28, 05
Ishte nje dite e gjate.... e lodhshme, madje mu duk mua ashtu.. por ditet sikur po zgjaten me shum dite per dite.. me duken te gjata, te erreta.. te vetmuara...Nuk e di se kur do mari fund kjo pune, Kur do ta gjej ate deren e drites.. te qetesise, pergjighmon.... Nuk e di,
xOxO, Dina
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 02-02-2005 mė 03:11 Arsyeja: jashte teme, gjuhe e huaj
Vetem ne mbremje, kur mu duk se dita mbaroi shume shpejt, me ra nderment ta konsultoj kalendarin!
Paskemi shkelur ne muajin shkurt. E martja mu duk me e shkurter se cilado dite tjeter. Valle, te jete quajtur SHKURT ky muaj per shkak te diteve te shkurtera?!
mbase...
Deri te Molla e Kuqe!
Perzierja me e cuditshme e ndjenjave..
Askush s`do mund te shquante mes tyre kenaqsine,hidherimin,shpresen,zhgenjimin....
..A mund te ndryshojme kaq lehte..C`eshte ajo qe na transformon, kur deri dje te mberthyer pas parimeve kemi gjykuar e folur gjithe siguri..kam harruar shume gjera!
Megjithate duke lene menjane ndjenjat..ditet e ftohta ne Shqiperi me kan dhuruar shume momente te embla;dhe tani s`di pse e para qe mu kujtua ishte ajo prekje pas supit;dhe pas saj syte e qeshur..
dhe..jeta ecen me mua...
Krijoni Kontakt