Close
Faqja 48 prej 52 FillimFillim ... 384647484950 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 515
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    22 Janar 2005

Pse, vella, me urren nderkohe qe une te dua?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

Thumbs down s'merr dot aq sa jep

fjalet jane te pamjaftueshme shpesh dhe te teperta, te fuqishme, te paperballueshme ne shume raste...
    lum si ata qe dine ti perdorin, lum si ata qe i perdorin per mire...ndonjehere mendoj se sa e poshter eshte teknologjia... dikur qe t'i shkruaje nje miku apo nje amiku duhet te shpenzoje shume... duhet te kurseje bojen, letren etj. mbase kjo ehste arsyeja pse klasiket jane edhe aq te medhenj... jane menduar shume para se te shkruajne... Ndersa sot ndodh e kunderta shkruajne pastaj mendohen... sejcili, pa u drojtur se mund t'i mbaroje letra a boja, pa friken se do mbaje shume pergjegjesi per ato qe shkruan, mbas nje nofke qe e zgjedh si te doje, mund te thoje ēfaredo. Nofkat ne pergjithesi jane te bukura. (Vezhguesi p.sh.) Megithese ai mund te mos jete vezhgues i mire, ai prape mund ta beje te vetin nje nofke te tille... Dhe ne nenvetedijet e te gjithe atyre qe kane nderin ta lexojne ngulitet thelle imazhi i nje vezhguesi, qe vezhgon dhe ne saje te atyre qe vezhgon arrin te shkruaje gjera te vlefshme qe lexohen me endje... por nje dite, papritmas del ne pah gjithēka dhe shihet qarte se ai jo vetem qe nuk ka vezhguar por ka gjurmuar... do thone njerezi se ē'ndryshim kane keto? Kane kane...

Dje sapo mbarova se lexuari "Hafėz Ali Korēa", jeta dhe vepra. U pendova qe u futa ne forum sot. Nuk eshte rastesi e embel te akuzohesh si hipokrit dhe tradhtar i kombit nje dite pasi ke lexuar kete liber... Mbase jam. Nese jam o Zot me fal mua, nese Jo fali ata, se nuk dine gje...

Per V.
    Kush s'di te respektoje njerine
    Nuk e shpeton dot Shqiperine!
    (kjo eshte speciale per te)

kam edhe ca poezi te tjera per Shqiperine, por s'po i postoj ketu...mbase nje dite do i lexoje diku tjeter...

Nje shenje tjeter e hipokrizise, besoj , eshte edhe emri qe Vezhgues te mire duhet ta nxjerrin me nje perpjeke te vogel...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 22-01-2005 mė 17:24

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Kur ujrat ndryshojn drejtimin e qete qe kishin dhe kjo rrjedhe te prek , te godet , te vret , pikerisht aty dalin miqte qe te duan.
    Miku im sot doja te shkruja edhe per ty qe harron veten , qe di te thuash vetem fjale te ngrohta , qe shkurton largesite , qe qeteson shpirtrat.
    Kam nje mik te mire dhe sot doja t'i thoja keto pak fjale per te.
    Te falenderoj per miqesine tende.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

*MaēokjaVogel*
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Postime
    111
    Citim Postuar mė parė nga Anisela
    Tironce!Nuk je as e para dhe as e funit qe perjeton kte ferr!Kjo eshte eksperience..KOHA ESHTE VDEKJEPRURESE E KETYRE PERJETIMEVE,PRANDAJ LERE ATE TE BEJ TE VETEN!
    Anisela falemderit per pergjigjen. E di shum mir qe fjalet e tua jan te verteta po eshte shum shum e veshtire te harroj...te leshoj cdogje..

* Si vullkan me zjarr te nxehte
    Zjen nga brenda zemra ime
    Jo nuk eshte fare e leht
    Ti harroj ato kujtime

* Kur ta maresh vesh ti
    Sa shum te kam dashuruar
    Ateher do't jet shum von
    Per me u penduar

* Emrin tend te shkruar
    Akoma e mbaj ne ditar
    Dhe sa her do ta shof
    Vetem kam per t'qar

XoXo, Dina

Peace!

I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!

..................... **Smooches**....................

C O B sanguin Maska e whisper
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Vendndodhja
    Toronto ( perkohesisht ne Tirane)
    Postime
    1,028
    Kurajo Tironsja Filly! Ne faqet e forumit ka plot postime qe per ty do te luanin rolin e nje vaksine online! Pasi t'i kesh lexuar do te ndjehesh shume me mire se tani, sigurisht shume me superiore ndaj "atij" dhe asaj pjese te vetvetes qe te duket se ta ka marre pergjithmone 'ai". Dhe....rridh !!! Uji qe rrjedh pihet !
    ......dhe Udhe e Qumeshtit ne qiell
    drejt gjinjve te tu me ndjell...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    moj e fillit...

ke mama ti??
    ti je bebe.. pse vete mbas cunave pa pyetur mamane.. pastaj ben olele..
    fol me mamane se mamat sjan vetem per te ber fasule..
    kshu kshu o ma thuaj ..si tja bėnj..

*MaēokjaVogel*
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Postime
    111
    Filly lol. Po ku jan kto postime mi aman???

*MaēokjaVogel*
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Postime
    111
    hahahahaha Brari... ta mari vesh mamaja ime me vret mu edhe ate bashk!! hehe
    mamin un se kam vetem per fasule (edhe pse i ben te mira lol), po un faktikisht nuk kam qen asnjiher aq e lidhur me te sa ti tregoj gjera kaq te thella... leqe ca do bej mamaja njiher do me ndryshoj mendjen? NO, do kthej kohen mrapsh deri te ajo dita qe e takova "ate.." NO, vetem do gllamisi pse u mora me ate qe ne fillim, do thot qe skam fare mosh per kto pune, lol..
    pastaj ti the pse vete mbas cunave pa pyetur mamane.. pastaj ben olele.. ...Po jeta kshu eshte, nje eksperiment i madh, po si provove gjerat vet ske per ti kuptuar asnjiher plotsisht, sa do mir ti ken shpjeguar 10000 njerez e te ken paralajmeruar e keshilluar.....
    nejse po pres un Crazy Old Baby, ku jan ato postimet ti lexojm icik, se skemi ca bejm tjeter

Flm per pergjigjet!
    XoXo- Dina

Peace!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Me pelqen tema, por preferoj te qendroj ne hije dhe te shoh te tjeret tek shkulin diēka nga mendja dhe shpirti i tyre per ta hedhur ne kete teme....

Se besoj se do ti rezistoj per shume tundimit per te dale ne skene, per te marre pjese ne kete valle...

Respekt dhe pershendetje per te gjithe frekuentuesit e kesaj teme.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Ja, dikush qė jeton larg, qė nuk e dija ekzistencėn e saj, qė nė njė natė tė ftohtė janari, vjen dhe tė ngrohė zemrėn, ja mikesha ime, shoqja ime, apo vėrini emrin si tė doni. Largėsia... a i pengon ajo dy shpirta qė tė ndjehen mirė ? Eh, jo. Ajo veēse sa bėn qė t'a sjellė edhe mė afėr atė qė tė kupton, qė tė ndjen... A mundet fjala tė shprehė ndjenjat ? Tepėr e pafuqishme pėr kėtė... Miqėsia ėshtė tepėr e pastėr pėr tė qenė mbėshtjellur nė njė gjė tė rėndomtė siē fjala. Ja edhe unė desha t'i them kėto fjalė pėr njė mike qė vuan pastėrtinė e shpirtit tė saj, bukurinė e zemrės sė saj... M., bora ėshtė e pastėr veēse nė maja...

Faqja 48 prej 52 FillimFillim ... 384647484950 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i Ndienjave (vazhdim)
    Nga Veshtrusja nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 400
    Postimi i Fundit: 21-11-2005, 14:36
  2. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  3. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •