Nje buzeqeshje e lehte.
Nje dedikim i pafjale per kete dite qe iku kaq shpejt!![]()
Nje buzeqeshje e lehte.
Nje dedikim i pafjale per kete dite qe iku kaq shpejt!![]()
Oqean det,vaj mbi stofe 65x72.
Pershkrim.
Ne te djathte nje shkemb i zi,komplet i zi,del nga deti.
Dallge te qeta perplasen ne shkemb duke nxjerre shkume te bardhe.
Tetembedhjete vela te dimensioneve te ndryshme mbushin te gjithe skenen.Ne cepin e majte pa asnje llogjike jane te vizatura tre peme,sigurisht te vizatuara nga nje dore tjeter.
Gjykimi im personal?Ne nje moment te veēante nuk arriti te mbaroje ate qe donte.
Mbi pyetjen qe bera..
Jetoj brenda detit
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
8 janar...
Sot ishte pranvere e vertete. Kjo pranvere ne mes te dimrit ose paralajmeron fundin e botes, ose eshte "dhurate" e ndonje termeti valeprures si ai i sunamit?!
Sa e bukur dhe mashtruese njekohesisht kjo pranvera e janarit!
Deri te Molla e Kuqe!
asht dhe pune e Zotit... ku ti dihet dhe kesaj!temperaturat-- me kohen jan shuum te luhatshme... keshtu po parashihen neper shum vende te Botes"!
ne sunam, zhduki terresisht ato vende,dhe shkatoj nje humbje jashtzakonisht te madhe si dhe parashiqim i semundjeve te ndryshme epidemie e tje... se di a do i (rikethehet)-- ndoj her, ajo pamje e meparshme?Zoti ka fuqin ma te madhe ne Bot duhet besuar.
s'i dihet ndoshta dhe botes i ka ardhur fundi... (e veshtir tek qenka te thuash dhe ket)!
mese dhe ni paralajmerim nga shkencetar te botes"-- thon qe parashikohet dhe nje Termet i fuqishem mbrend ketij muajit Janar...!
( mos o Zot) e kjo ufol qe dot te ndodh! dhe nje "Sunam"-kurse nje tjeter ne "Spanj" duket tejet i fuqishem neper mes oqeanit adriatik, e parashofin te perfshira dhe Shtetet e Bashkuara te Amerikes...
si dihet,kurrqkahes, e as pse-hes,kjo ndodh!
keshtu qe duhet lutur Zotit. te na ruaj nga TMERRI.)!
Zoti Gj.nehu aj Ndigjon dhe meshiron nga njerzit e meshirueshem...
Qofshim ne Duart e Zotit Gj .nehu Amin.
DO SHPETOJM DHE KESAJ HERE
THAN QE E 2005 DO T' SJELL PAQE*PATJETER*...
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
08 Janar 2005...
Kur te vdes do thone se me kane njohur, por ne te vertete, pa dashje do genjejne (thoshte M.I.) Vetem une e njoh veten, asnje nuk mund te me njohe. Si mund ta njohesh njeriun ne kete kohe? Si mund ta dish se ē'ka ne zemer? Krejtesisht e pamundur...Asnjehere njeriu s'ka realizuar deshirat e tij me shume se sot. Asnjehere njeriu nuk ka qene me afer njeriut se sot. Asnjehere njeriu s'ka realizuar deshirat e tij me shume se sot. Por ai sot eshte shume larg nga njeriu, nuk e njeh ate. Nuk i intereon qe ta njoh. Megjithese i mbush bibliotekat me libra qe gjoja do ia zbulojne te gjitha misteret, njeriu po humb gjene me te shtrenjte qe ka: njeriun. Per ēfare? Per hir te njeriut! Epo ne te semes njeriut. Tek e fundit, rendesi ka njeriu.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 08-01-2005 mė 17:12
Sot ...
Takome atje ku bluza takon lekuren.
08 Janar 2005
Ka momente kur mund te jem shume pasive. Sot, e pikerisht tani, nuk eshte nje nga ato momente. Nuk me durohet... por nuk kam cfare te bej, vecse te pres................................
sa inat me vjen!
Jam i galvanizuar,ka ardhur koha ta shtyp butonin.Femėr,grua...dreq,gishti im ėshtė nė buton,nxitoju.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Sigurisht do qeshje po di lexoje keto fjale.
Sigurisht do merziteshe perse fjalet me te bukura,ato fjale qe dalin nga zemra,i ruaj perhere per momentet qe ti nuk je.
Me fal,nuk eshte qe nuk je perhere me mua,vetem per ato raste qe fizikisht nuk mund te jemi bashke.
Ndoshta do merzitesh ,por kur jam me ty nuk jane te teperta fjalet?Pse dua te them te dua kur mund ta lexosh nga syte e mij?Ndoshta po i kerkon shume dashurise.
Kur jam me ty nuk ka nevoje te enderroj.
Nuk ka nevoje te enderroj vende te mrekullueshme dhe perendime mahnitese.Dobesite e mija i njeh mire kush jane.
Nje perendim dhe te qetesohem ne lehtesine e dallgeve qe ne bregdet sjellin peshperimat e femijerise.Mos me thuaj qe kerkoj shume,kerkoj por nuk eshte gjithēka.
Prandaj mos u merzit se nuk kemi mundesi te jemi bashke.Ti qe me thoje perhere,mjafton nje moment,vetem nje moment dhe do jem e lumtur.
Ka dite qe me duket e pamundur qe nuk je.Me pranine tende edhe engjejt do jen me te bukur,me te embel.
Sigurisht do qeshesh me keto fjale...
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Te djeshmen e quajta histori, te nesermja enigme, kurse te sotmen dicka ne mes te ketyre dyjave!
Deri te Molla e Kuqe!
Krijoni Kontakt