Close
Faqja 44 prej 52 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 515
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    03 Janar 2005 (me kopje)

Jeta eshte nje vrap drej vdekjes, thoshte "dikush". Sot ishte nje prej atyre diteve te cilat me duken sikur ketij vrapi ia shtoj pak vrullin.

pavaresisht se ne dukje na pelqejne dhe na habisin ca gjera, ai idioti (dikushi) s'ka thene ndonje gje me mend...Neser them se nuk do "vrapoj" , biles do ec mbrapsh, me rend, megjithese kshu mund te rrezoheh kollaj fare... pa ndonje deshire te qarte, thjesht per inat te atij "dikushit"...

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Nje fillim i ri edhe pse i riperseritur,edhe pse me te njejtet protagoniste..
    Jam e lumtur se pas disa ditesh do te jem serisht atje ku kam dhe zemren!
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anėtarėsuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    31 Dhjetor Ahhhh ēu bana tap fare edhe nuk mbaje mende gje fare se i kisha syt
    Jufka ime ...

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    03 Janar 2005 (me kopje)
    ...pavaresisht se ne dukje na pelqejne dhe na habisin ca gjera, ai idioti (dikushi) s'ka thene ndonje gje me mend...Neser them se nuk do "vrapoj" , biles do ec mbrapsh, me rend, megjithese kshu mund te rrezoheh kollaj fare... pa ndonje deshire te qarte, thjesht per inat te atij "dikushit"...
    04 Janar 2005

pse ta bej (une) per inatin e "dikushit" e mos ta bej per te miren e vetes ate qe bej?!

Do e bej sepse me jep mua kenaqesi, jo per inat te "dikushit". (Nuk me jep kenaqesi thjesht rebelimi ndaj mendimeve te'atyreve "dikusheve" ) Dhe do e bej domosdo.

PS: [xeni], shpresoj mos ta merrni k'te post si te drejtuar personalisht per ju (sepse nuk eshte ai qellimi im pasi cdo njeri ka kendveshtrimin e vete). Meqense mu duk interesant postimi juaj, kisha deshire te shprehja dhe une si ndihesha ne lidhje me veprimet qe marre ne jete.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Veshtrusja : 04-01-2005 mė 11:58

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga Veshtrusja
    04 Janar 2005

pse ta bej (une) per inatin e "dikushit" e mos ta bej per te miren e vetes ate qe bej?!

Do e bej sepse me jep mua kenaqesi, jo per inat te "dikushit". (Nuk me jep kenaqesi thjesht rebelimi ndaj mendimeve te'atyreve "dikusheve" ) Dhe do e bej domosdo.
    ke te drejte, veshtruese...

(nese nuk e ke kuptu)vetem se ai "dikushi" nuk eshte dikush qe e kam afer dhe e kam inat...
    kjo ishte thjesht nje "revolte" kunder atyre qe shkruhen poshte e perpjete si gjera "te menēura"...

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    ke te drejte, veshtruese...

(nese nuk e ke kuptu)vetem se ai "dikushi" nuk eshte dikush qe e kam afer dhe e kam inat...
    kjo ishte thjesht nje "revolte" kunder atyre qe shkruhen poshte e perpjete si gjera "te menēura"...
    k'te e kam mese te qarte

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    E marte 4 dhjetor.
    Eshte vone , do doja te ndizja nje cigar por per dreq nuk e pi keshtu qe e vetmja mundesi qe te mendoj per ato qe kam sot, eshte te shkruaj.
    Nuk me pelqen te mbaj ditar se thone qe kush mban ditar shkurton jeten dhe une dua ta zgjas qe te ndiej akoma me shume dhimbje , vuajtje , lot, ndoshta dhe dashuri pse jo mgjate vendosa ta shenoj nje dite te vetme ne ditar.
    Sot ndihem shume bosh aq bosh sa me duket sikur ajri qe thith ashtu si hyn ashtu dhe del pa me prekur asgje , as mushkri as zemer , sepse hyn e del ne nje boshllek te plote. Ndoshta dhe prek diēka dhe une nuk e ndiej (ku i dihet).
    Nuk dua te qaj (sepse nuk me pelqen) mgjate ndjenja qe kam tani eshte e njejte ndoshta qaj pa lot (ndodh edhe keshtu). Thone qe jam e forte por , te fortet qajne me shume vetem se lotet e tyre nuk i sheh dot kushdo.
    Do me pelqente qe te shkruaj per nje dite te lumtur por kjo ju ndodh rralle njerzve sepse kur jane te lumtur harrojne qe dikur kane ndier dhimbje,harrojme qe lumturia ,ose me mire te them gezimi se lumturia nuk ekziston eshte vetem fjale dhe jo realiet,pra gezimi ka ardhur mbasi kemi vuajtur , kemi qare , kemi bertitur , klithur. Dhe une i kam bere te tera keshtu qe mendoj se eshte radha e gezimit, ku i dihet Zoti ka menduar kete dite dhe per mua.
    Naten e mire te gjitheve.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Ndonjehere, ndodh qe heshtja e nates kumbon me teper sesa zerat e pare te mengjesit, ashtu sikurse ndonjehere, heshtja e njeriut trumpeton akoma mė fuqishem se vetė fjalet...sa e pabesueshme, e megjithate aq shume e vertete!

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163

ti kem kujtimet prane:)

...pak vend ketu..nje flete per nje ndjenje--nostalgji:

sa shume kujtime,mall perzier..
    romantike e nostalgjike e pandreqshme jam e pranoj..

Mallin un qe shkoj shpesh ne Shqiperi(pas pak ditesh do jem prap) me teper se per vendet kam mall per kohet,vitet e miqte qe si kam pare prej vitesh..!
    E ndjej mungesen e cdo frymarrjeje..
    te gjithe atyre diteve qe jan mbyllur me sy te perlotur e shpresen se e nesermja do jete me e mire,te gjithe atyre diteve te perziera me netet ne pritje te nje telefonate,te gjithe atyre casteve kur per te ndalur te qeshuren duhet te shikoja ca sekonda thonjt(..ne fillim kur ma than se besoja po funksiononte),te gjithe atyre casteve kur nje falenderim a pak mirnjohje me kthente buzqeshjen e kur falja me bente te mendoja per ore te tera ..
    kam para syve qindra mengjese te bukura,shtepine me oborrin,lulet,limonat,pasditet ne plazh,lojrat e peskatshit,dhomen rremuje e e kudo te hedhura letra,blloqe kujtimesh,foto te prera revistash,fotogragi,copera gazetash..
    Me mungojne koherat,(uh sa pas u ktheva..: ))kur porosisja shoqet te me merrnin nga oret e puneve praktike per te lozur voleyboll me klasat me te larta,kur mezi prisja mengjesit per te diskutuar ulur mbi banka "Primi bacci-n","Beverly hills" apo " Sweet valley"-in e nje dite me pare,kur shfletoja dramat e Lorkes e İbsenit per te zgjedhur pjeset me te bukura per tu vene ne skene me shoket e shoqet; ),kur kurset e anglishtjes iperdornim per te bere noj xhiro rrotull..
    e me pas kolegji..s'do iharroj kurre ditet e veshtira po dhe te bukura qe kam kaluar atje!İnternet deri ne 2,chat me arsye "kerkime shkencore":P,panairet,olimpjadat,ankthin,gezimin.. triumfe por dhe rrezime ..Shoqe qe sdo ti gjej me..!
    Pastaj universiteti..,ditet e para ne nje vend te huaj..kam kujtime te lezecme,po sdo iharroj dhe netet kur kam fjetur e jam zgjuar me endrra se jam ne shqiperi
    pastaj shkolla..dhembet e sapunit,dhembet e hequr vertet pffff,,pastaj hallet me pacientet.pse te merr malli dhe per gjera qe deri dje ike urryer: )
    pushimet e veres..gjithe njohjet e reja..lajthitjet,deshirat,gezimet e pendimet..Uh sa shume gjera!
    Sdi pse tani cdo gje po me duket kaq e larget..por dhe e dashur!
    te gjitha jane pjesa e pandare imja..dhe jetoj per te ecur ne te tjera rruge,me te njejtin shpirt,per nje te ardhme me te mire pa harruar te kaluaren...ato qe i ikam dashur e do idua gjithmone!
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Ate nate hapa syte dhe ne driten e dridhur te henes pashe figuren e saj ne dritaren ku shikohej deti. Mbante ne dore nje ikone dhe me fliste po nuk arrija ta kuptoja.
    Nuk e kuptoja nese ishte enderr apo e vertet dhe trupi im ishte i paralizuar nga deshira dhe frika.Nuk ndjeja dhimbje,vetem nje boshllek,aty ku thone qe eshte zemra.
    Me kembet qe me dridheshin kerkova te ēohesha,te ndjeja ngrohtesine e duarve dhe te buzeve te saj.
    E mora midis duarve te mija dhe dolem jashte nen ftohtin e nje nate dimri.
    Fort degjohej zhurma e detit.Nuk e kisha degjuar kurre aq fort detin dhe dallget e tij.
    Kush je ti?Ai qe jeton perpara detit apo ai qe jeton brenda tij?
    Une nuk e dij.
    Po te kisha nje jete perpara do ta kaloja duke treguar kete histori.E do te tregoja nje here,dhjete,njeqind,nje mije here deri sa ta kuptoja.
    Po perpara kam vetem ate qe pret dashurine time dhe det,det,det...
    Kam pare te enderrojne endrra te mrekullueshme.Kam degjuar te tregojne historite me te bukura te jetes time,te treguara nga te panjohurit.
    Kam pare horizontin dhe perendimet me sy qe nuk mendoja te kisha.
    Kam dashuruar me dashurine qe nuk besoja te rronte brenda meje.
    Po te dua jete,te dua si jeta ime.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Faqja 44 prej 52 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i Ndienjave (vazhdim)
    Nga Veshtrusja nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 400
    Postimi i Fundit: 21-11-2005, 14:36
  2. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  3. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •