Dje isha i ftuar ne Darken e Lames. Ē'e do kur "darka..." ishte shtruar ne dreke. Mesova se ideatori i kesaj darke ishte dehur dje me heret se zakonisht dhe mesdita i ishte dukur si darke...
Dje isha i ftuar ne Darken e Lames. Ē'e do kur "darka..." ishte shtruar ne dreke. Mesova se ideatori i kesaj darke ishte dehur dje me heret se zakonisht dhe mesdita i ishte dukur si darke...
Deri te Molla e Kuqe!
hmmm,per darken e lames'a? po u pa shum e mir ishte!. dhe vertet esht Tradit me Zakone Shqiptare!"
ashtu si i ka hije Nje "Zotiti te Shtepis"sa per te "Ftuarit jasht rrethit,qe po i jepin vetit hapsire ti hedhin fjalet ndaj pa (efekt) dhe ketu ne mesin e internetit! paska qen e paknaqesi...! ndon-se,dhelpera kur ju kishte afruar rrushit kishte than ah, qenka e tharet kur s' ka mujt te shijoj as aromen e rrushit... keshtu si ky shoku hekurani1...me sa duket i paska shkuar lang per goje,hahahah edhe kinse, paska qen i dehur ideatori mos e ki merak se punet po shifen.
dhe( macja e miu )po te ishin te ftuar ne ate dark ju kishin mbet mustaqet ne pjat, nuk e kishin pas gajlen, nga ajo dark e lames dhe zakonisht esht quajtur "Dark e Lames e jo e Dreks.!me vjen keq, qe jeni informuar gabimisht zotriu hekurani1...
,,mbanje inatin e folnje hakun. (rri shtremt e fol drejt)...
tung nga hajla e Rugoves se Kreshnike.
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Po bisedojme rreth librit te palexuar nen kollitjen e muzgut. Syte e tij duan kaq shume- duan nje librari te tere me dashuri. Po perderisa ai e ka ATE, si mund te behem une AJO?
Mos jam une libraristja? Me mire te isha dhome se sa njeri- do i jepja aq shume hapesire sa te mos me gjente.
Thone se dalja jashte orbite dhe shkeputja per nje kohe te gjate nga realiteti, i deformon njerezit deri ne ate mase sa qe behen qesharake para opinionit. Ani kesaj kur i shtohet edhe koeficienti i ulet i intelegjences dhe injoranca... e shndrrojne ate ne nje lecke te pavlere qe nuk mund ta perdorish as per fshirjen e kepuceve, se jo me per dic tjeter.
Sa ndiej dhembshuri per te tille tipa. Do te deshiroja ti ndihmoja, por c'e do kur nuk kam mundesi...
Deri te Molla e Kuqe!
16-12-2004
e gjeta veten duke perseritur kte shprehje here pas here:
Kush leu e mendjen e tij se pelqeu !?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Veshtrusja : 16-12-2004 mė 11:31
Ku jan kta njerez qe permenshin neper prralla, ose s`ka t`gjalle ose jan teper t`rrall ose s`ka hic vetem jan rrena e trillime.Trillume per ti dhan shpres t`gjithve atyre fmive qe jane depresionum dhe trishtum. U rrita per t`mar vesh se kjo jet ishte rren. Deri ne ate dite kur une te takoj dike t`vertet une e kam gishtin e trete per 5 milion vet.
Jam JETUS jo TREGUS!.
Kanada ne mes te dhjetorit e spo mban ftohte?! Se di nese gaboj a eshte ky ai vendi ku policet edhe veres dalin ne patrola me kuaj te veshur trashe apo jo?
Shikoja para ca ditesh ne tv ca politikan te cilet vazhdojne ti ndjekin akoma ritet pagane me pretekst kinse ''tradite shqiptare'', e ja rrehin vetit ne ca qaste ma katolik se Papa, e musliman kur te kerkojne donator.I nderrojne lekurat me shpesh se gjarperi.
Kisha dashte t;ia bej nje pytje dikujt nga forumi e qe gjendet ne Australi momentalisht; A i quajne ne Australi ''Lama'' ate racen e deveve te cilat kur ti prekesh te peshtyejne?!
"Populli i cili nderon tė rėnėt pėr liri,nuk duhet tė frikėsohet nga e ardhmja!"
S.U."Graver's"
Damn forever
17-12-2004
Hyra sepse prisja te shikoja dicka. Gabimi im qendron te fakti se prisja te shikoja dicka qe, ne realiteti, e dija (diku perbrenda vetes) nuk ndodhej aty.....
edhe nje dite pas..ti ske nevoje te shfletosh ditaret e mia..tashme e di formen,peshen,forcen e ndjenjave te mia..
ditet e fundit te vitit gjithmon me duken me te gjataecin ngadale,ndoshta kerkojn te mposhtin friken time..te me largojn mendimin qe me rreh vazhdimisht ne koke 'iku dhe nje vit "pa jete"'!
tani me duhet te lexoj,,,
do lexoj dot e qete?
uhh pse s'harroj dot...?!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Pikture oqeani det, laps mbi leter 29 x 29
Dy pika uji te mbeshtetura mbi njera tjetren,sfond i bardhe me rifleks blu.
Det qe mbush horizontin dhe e mbulon ose e fsheh nga syte e dikujt qe nuk e don.
Ne qender,pak e spostuar majtas nje vele e vogel qe humbet ne kaltersine e pafund.
Sigurisht nje falls autori,duket dora qe humbet sigurine ne detalje.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Krijoni Kontakt