Close
Faqja 39 prej 52 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 515
    !Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Jam i pire!
    Vij nga ditelindja e shokut,dhe para 5 minutash me ndodhi o gjeja me e bukur qe mund te me ndodhte o me e zeza!

Stormi
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Cfare eshte histeria?

Zakonisht deshmi qe je e Gjalle... dhe fibrat nervore te funksionojne ne rregull!
    Zakonisht eshte deshmi qe perjeton cdo gje me pasion!
    Me mire histeria se indiferentizmi.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    AI QE LIND NJERI DUHET TE VDES NJERI.
    KUSH ESHT NJERIU "VEPRA E MIR",DHE FJAL E MIR.
    Gjithnje jemi me "KOHEN" koha esht e njejt,kurr nuk ndryshon.por-Njeriu vet...!
    qka pash, ne anderr!"

thon" pula" shen ne anderr, qe po han grun,per dimer)"
    qe mos te shifte ne enderr grurin ajo cof")
    keshtu qe, duhet shtrir kembet. sa te mberrin Jorgani!
    e verteta del ne drit.*e mira vjen ngadale e keqja vije shpejt!!!

Mir mbeteshit nga hajla!e RUGOVES.
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    gjyshja thoshte: "Miremengjes o trendafili me ves"

... sa me mungon kjo!

Sa e vleresoj!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    E pij kafen e mengjesit ne ora 16:00.
    Ndjehem mire,kam flejtur shume!
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga marsela
    te presesh kaq shume per nje dite bosh??
    kur je e lodhur dhe e merzitur,kur perpiqesh te mbash larg ate re trishtimi,edhe zbraztira cuditerisht te ngop..
    po afron fundviti..sa do doja ta kaloja pran familjes!
    po perpiqem te perqendrohem, e shoh perpara duke "harruar"
    <..Bittersweet moments..>
    Mezi pres derisa te vije dita qe te nisem dhe une ne rrugen qe ti ndjek tani.
    Larg qytetit qe kam jetuar keto 8 vitet, larg grindjeve te vogla qe bej me motren ne makine rruges per ne shkolle dhe pushimin e punes qe e bejme ne te njejten kohe qe te hajme dreken sebashku, larg vellait te vogel te cilit i pelqen te flase ndonjehere per natyren, ndonjehere per politiken apo ndonje semundje te re qe ka mesuar/lexuar ne librat e shkolles, oseee lojrat (video games) qe une bej gjoja sikur e degjoj lol

.....Mendoj sa me shpejt te vije dita aq me shpejt do rikthehem afer familjes dhe do jem e zonja per ti ndihmuar. Megjithese enderroj te vije ajo dite sa me shpejt kam dhe nje vit plot derisa te me realizohet deshira.
    Pastaj ku i dihet sa vite te tera do jem ne shkolle, mbase 10+. Keto vitet e shumta me friksonin para nje muaji, shume here nderroja mendjen per dege te ndryshme, por jo me. Deshira, endrra mposhti realitetin e gjate shkollor dhe dyshimet qe kam pasur.

P.S. S'kam mbajtur asnjehere ne jeten time ditar. Gjithmone me dukej si harxhim kohe. Tani shoh qe te jepka nje ciltersi shpirterore dhe c'lodhje mendore.

Marsela, ne vitet e ardhura kur te rikthehem per vizite ne Shqiperi do vij ke ty ti rregulloj dhembet...s'kujdesem hic per to. E ta dish qe jam paciente e shkelqyer, kam mbushur ja 2 dhemballa ke nje dentiste dhe nga minuta ne minute me thonte "s'te dhemb"---"JO" i thoja une. "Boo gjithe jeten time s'kam pare njeri te mos ankohet kur jam duke punuar kaq afer nervit" e shikon, ja keshtu si puna meje te qellofshin njerezit lol.
    Hugs and Kisses

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558

Ēdo natė....

Ēdo natė ....

Ēdo natė , nė ėndėrr mė vjen ,e nuk e di pse !!? Vallė a jam mėkatar apo aq shumė i pasionuar pas saj ?!.Jo qė mė pengon kjo ėndėrr ,por kam frikė se ....... se mos ndoshta kjo i pengon asaj . Sa herė qė deshta tė heshtem e tė mos e flas asnjė fjalė prej guri ,nuk do t'i numėroja dot .Ėndrra ėshtė shpesh edhe dhėmbje ,por ,aso dhėmbje e ėmbėl qė din tė jetė vetėm ėndrra .
    Po i numėroj ditėt si shkojnė e nė to edhe ėndrrat (herė mė mundojnė e herė mė gėzojnė).
    Sot u zgjova me njė dėshirė ,ēuditėrisht mė kishte marrė malli pėr kėngėn qė jetova nė tė .Dua ta shkruaj qė ta ruaj nė ditar ...Kushedi pėrse , ndoshta nga ndjenja qė ateroj edhe unė ,brutalisht , nė kėtė realitet ....

"Ēdo natė nė ėndėrr mė vjen ,
    afrohet ,por s'mund ta prek.
    E shoh , dua ta shtrėngoj .
    ajo merr , njė tjetėr formė .

N' vite tė largėt ,n'vit tė kthjellėt ,
    mė thėrret e unė eci drejt asaj .
    Ēdo natė nė ėndėrr mė vjen ,
    deri tė veshi ,ėmbėl mė rrėfen .

Mė mundon ,ajo ,mė thotė ,
    e nga sytė, i pikojnė ,ca pika lotė !
    Si ta kthej ėndrrėn nė realitet ,
    tė rri me tė , vetėm njė moment .
    ėndėrr e hidhur ,pse mė mashtron ??
    Realiteti ,mė helmon !

Zėri i saj ,edhe rrugėve mė ndjek ,
    mė ėshtė bėrė obsesion i vėrtetė .
    Kthej ,kokėn mėnjanė ,
    shoh njė tjetėr qė shumė i pėrngjan.

Si ta kthej ėndrrėn nė realitet ,
    tė rri me tė vetėm njė moment .
    ėndėrr e hidhur ,pse mė mashtron ??
    Realiteti ,mė helmon .
    "
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287

Rasti eshte mbret i botes...

Tri here iu ktheva te njejtit tekst dhe s'e perpunoja dot. Nuk koncentrohesha dot. Ne raste te tilla me ndihmon shume kafeja. Dola nga redaksia pa e ftuar dot asnjerin nga koleget te cilet ishin ne vlugun me te madh te punes...

...Ecte pergjumshem me hapa te rende. Kepucet me taka mesatare degjoheshin tek trokisnin neper trotuar. Ritmi i hapit ngjante me ate te ushtarakve. Une isha shtangur ne vend dhe po prisja te me afrohet ky hap tingellimen e te cilit e njihja. Llampa e neonit leshonte nje drite te zbehte sa qe kalimtaret e rastit sapo largoheshin nja dy hapa, merrnin formen e siluetes...Ajo vinte drejt meje, dhe une kisha vendosur ta prisja, sepse ja njihja trokellimen e hapit...e njihja se kush ishte, ma ndiente zemra, edhe pse ishte nate...Kete hap e kisha regjistruar ne memorien time qe ne takimin e pare ne Tirane....Ishte ajo, po po, ajo. Nuk mund te me mashtronte intuita. Ajo, ndonese kishte ardhur pa me paralajmeruar dhe per here te pare ne kryeqytetin e vetem ne bote pa drita, zoti e deshi qe te takohemi!
    Ja ku mu afrua ne dhjete hapa, nente, tete...ajo nuk po e ngrit koken, po vazhdon te ece pergjumshem, sic duket e lodhur nga rruga e gjate...vetem edhe tre hapa, dy...nje. Po, po, eshte ajo, nuk po me mashtrojne syte. Une nuk i hapi rruge. Ajo vjen e perplaset per mua...i bie ēadra ne toke...me kerkon te falur dhe perkulet ta marr...Une nxitohem ta ndihmoj...e kapim te dyte ēadren...eshte e njejta ēader qe me ka mbrojtur nga shiu rreke i Tiranes! Ate gati sa nuk e leshon zemra. I fshin syte dhe thote me vete: E pamundur. A mos jam ne enderr?! Enderr me duket edhe mua. Tani me nuk kam dileme. Eshte ajo. E merr guximin e para te me hudhet ne perqafim! E shterngoj fort. Ia lemoj flokun e bute ngjyregeshtenje. Ajo po qan nga gezimi. Nje pike loti i saj rrokulliset faqeve te mia. "Rasti eshte mbret i botes" pothuajse e shqiptuam qe te dyte me nje ze. Kjo zaten ishte shprehja qe ia pata thene qe diten e pare kur u takuam. Kane kaluar me teper se dy vite qe nga ai takim...
    E pime vetem nga nje machiato bashke. Ajo vazhdoi rrugen, kurse mua me duhej te kthehesha ne redaksi sepse gazeta duhet bere.
    Neser do te takohemi prap...Sa e gjate do te me duket kjo nate...sa nje shekull
    Deri te Molla e Kuqe!

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558

Koha ikėn ...

Aq shpejt ecėn kjo kohė , ikėn qė tė na harrojė .Mbesin vetėm kėto fjalė qė i shkruaj , e di .Do tė harrohem edhe unė njė ditė ... por ende jo .Ende jo!Si atėherė kur ,tė kėrkoja (vėrtetė si njė boem i vjetėr).Para shkollės ende e ndjej ,aromėn e parfumit qė e pėrdorje .Thashė tė ndalem e tė pres sepse dikur vije me tė njejtėn aromė.Mė zhgėnjen edhe sonte parandjenja.Ndalem e shikoj pėr-rreth . Asnjeri mė nuk shėtitet nė kėtė kohė .S'mė mbeti tjetėr pėrveq ta pyes vehten si i marrė:
    "A mė kujton ?Athua njėmend as nė mendime nuk kam hise?Ku mbete , ēfarė ndodhi me ty ?Pse mė ngjalle kėto kujtime .Ndonjėherė sė paku ,Mė kujton ?!!"- e nga tėrė kėto pyetje ,mundem vetėm tė tė dėftoj se :
    "Ty tė kisha yll rinije , njė dhuratė prej perendije ... eh ta dish sa tė kėrkoj sonte!!Mė duhesh tė tregoj se e kam parė pėrsėri njė ėndėrr qė mė trishtoi.Mu sikur atė natė para se te ikje .Unė e di shumė mirė qė ti nuk deshte ,por sa ia vlente tė kthenim njė botė kundėr nesh?!!"
    Pasi erdha tė shtrihem nė krevat ,mbylla sytė.Mė kishte ikur edhe gjumi ,dhe mora foton tėnde ta shikoj .U zgjova aq shpejt sepse mė erdhi si mund ta pyesja vehten mė se :"ku je"???. Doja , dosido , tė thoja se nuk je tretur rrėnjėsisht.Ehh ,sa larg qė tė ēoi kjo jetė. Ende nuk e di saktė se ku u trete ,por ta dish se ende vendbanimin e pėrhershėm e ke nė zemrėn time.Unė ende jam i vetėm ,mu sikur atėherė .Si duket fati mua nuk mė priu .Pastaj lumturinė qė ne e kishim fatkeqėsia e pėrbiu nė sofrėn e saj tė errėt ....

Mė nė fund e ndjeja se ende s'tė kam humbur ,pasi para vehtes e kisha foton tėnde .Edhe pse nuk mjaftonte ,sado-kudo mė ngushėllon . Vetėm tash mund tė flej i qetė e nesėr tė vazhdoj tė tė kėrkoj .Ahh sikur ta dije edhe ti se edhe nėse nė fund tė botės tė gjendesh , nga mendja ime ,s'tė lė tė ikėsh ,JO .Derisa edhe unė tė harrohem.....
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Para ca ditesh dikush po me tregonte per ca statistika qe kishin nxjerre ne Kanada: rreth 40-e-ca perqind e qenies tone perbehet nga gena (pra ndikime biologjike), dhe pastaj rreth 20-e-ca perqind ndikime familjare dhe nja 20 e ca perqind tjeter nga ndikime shoqerore...

Po mendoja, sa jemi ne gjendje ta ndryshojm veten pa ndertuar nje njeri fallco (clone)?....

Faqja 39 prej 52 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i Ndienjave (vazhdim)
    Nga Veshtrusja nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 400
    Postimi i Fundit: 21-11-2005, 14:36
  2. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  3. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •