Close
Faqja 38 prej 52 FillimFillim ... 28363738394048 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 515
    marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287

2 dhjetor...

"Ca geshtenja te pjekura, te bejne mire", me tha nje mike imja e vjeter. Interesante, aromen e geshtenjave te pjekura e kisha ndier cdo dite kur ikja per ne pune. Mu te kthesa per ne zyren time, nje plak mustaqethinjur per cdo dite pjek dhe shet geshtenja, ndersa aromen e tyre e shperndan falas per kalimtaret kurreshtar!
    Sa te shijshme geshtenjat...hmmmm
    Deri te Molla e Kuqe!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Cfare dite! Eshte ftoht por ajri perjashta sikur me pastron mushkrite..... ndihem mire, me mire se dije, me mire se pardije.

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    sot me eshte tejmbushur koka, me duken mendimet si letra bixhozi qe si ve dot ne rradhe

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558

Hesht!!!

E unė, vetėm e dua, heshtjen .Dua tė sodis se, ēka po ndodhė ?!Mė ėshtė mėrzitur ēdo gjė prej gjėje ,andaj dua tė pėrsėris nė mendimet e mia : Kot ! Thjeshtė jam humbur nė to ,dhe jo qė vetėm nuk kam motiv tė dal nga to ,por as nuk dua . Dua qė tash e tutje tė ju them , me heshtje ,tėrė atė qė dikur e thoja me fjalė e nuk mė besuat apo nuk deshėt ta pranoni realitetin. Le tė jetė ashtu, pėr jetė e mot . Le tė ndalen tė gjitha e sa mė shpejt qė tė ishte e mundur edhe rrahja e kėsaj zemre qė foli pa pushuar asnjėherė , edhe atėherė kur u zhgėnjye nga tė pavėrtetat .
    Ndoshta ėshtė vonė tė kthehem nga vendimi i marrė nga zėri i arsyes .Por edhe pse nė kundėrshtim ėshtė zemra ,kėsaj here dua t'a dėnoj ,zėrin e zemrės .Nuk do ta lė as tė kundėrshtojė ,sepse nuk ka tė drejtė .Dua ta fundosi ,njėherė e pėrgjithmonė ,bashkė me anijėn e madhe tė dashurisė qė ka . Le tė jetė ēdo gjė , akull , kėtė herė ! Pastaj , ēdo shprese do t'ua dėrgoj vrasėsin e paguar me pėrvojė (INATIN). Le tė humbet ēdo ndjenjė e veq atėherė do tė them : Ja ku jam ! Njeriu i rilindur . Humbėsi dhe pėrfituesi ,pėrnjėherė edhe sunduesi (TIRANI) i zėrit tė zemrės .
    Tash jam larg ! Shumė mė larg se vetė fillimi i kėsaj bote tė brendshme qė u pėrmbys ,pėrnjėherė. Ja qė dėgjohet nė prapavijė kėnga e grupit ODA :
    "....E ēka tė bėj unė ?
    kur ty nuk tė kam afėr
    ēka tė bėj unė,
    kur ti mė mungon...."
    Hesht!- pėrgjigjem nė mnyrė tė prerė duke iu drejtuar zėrit tė zemrės,me gjysmė zėri ,por mė shumė mė mendje .Nuk dua tė lė tė flasėsh mė .Je i dėnuar mė heshtje ,pėr shumė kohė! Nėse nuk i pėrmbahesh kėtij dėnimi ,po ta rikujtoj se metoda e ardhshme do tė jetė shumė mė e dhimbshme....
    HESHT!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mbreti_ILI : 03-12-2004 mė 09:05 Arsyeja: gabim teknik
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Shume magnifike kjo!!!Nuk je i vetem miku im!!!!!!!Hesht mik se kjo eshte arma me e forte qe vret dhimbjen e shpirtit!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar Maska e Tinna
    Anėtarėsuar
    18-08-2004
    Vendndodhja
    Ferizaj-London
    Postime
    8

Nėse...

Nėse ty tė pengoj qė ende jetoj, tregom nuk hidhėrohem. Do tė largohem pėr gjithmon, nuk do mė takosh mė kurr. Do tė mundohem mos tė lė as njė gjė timėn qė ta shohėsh, qė t'a ndėrpret rrugėn. Nėse tė pengojn edhe shkrimet e mija tė lutem me trego, nuk do tė shkruaj mė. Nėse ėshtė nevoja edhe kėto pak shkrime qė kam, do ti zhduki, nuk do tė dėgjosh mė asgjė pėr mua. I kuptova tash tė gjitha, por ti s'ke kuptuar asgjė, mendon se i din tė gjitha se ēfar po ndodh me mua por nė realitet nuk din asgjė.
    Vazhdo jeto i lumtur, se paskam ditur sa tė paskam penguar, kam menduar se mė ke mike, por nė tė vėrtet paskam qen vetėm penges pėr ty. Mė fal tė lutem pėr tė gjitha, vazhdo ashtu siē dėshiron, harrom si njė ėndėrr tė shkurtėr, nuk do tė lajmėrohem mė.
    Me kėtė shkrim qė po e shkruaj pėr herė tė fundit , do tė zhdukem pėrgjithmon.
    Mos mendo se jam e lumtur
    nėse unė kėndoj...
    Mos mendo jam me fat
    nėse nuk lotoj...

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    te presesh kaq shume per nje dite bosh??
    kur je e lodhur dhe e merzitur,kur perpiqesh te mbash larg ate re trishtimi,edhe zbraztira cuditerisht te ngop..
    po afron fundviti..sa do doja ta kaloja pran familjes!
    po perpiqem te perqendrohem, e shoh perpara duke "harruar"
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Emotionally Untouchable Maska e Taulant _NYC
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    11105
    Postime
    443
    Ndjenjat ??????????? emigruan me larg se une , fort te tradhetuara . Ajo qe me mundon eshte i tradhetova une ato apo ato mua ................... fajin ja hedh gjithmone vetes .

Nganjehere nuk hipi ne tren , e le te largohet , qendroj aty ne stacion , i heshtur , i vrenjtur me sy te ngulitur tek dritarja ne qoshe ....................aty ku ti uleshe gjithmone per te shkuar ne shtepi . Une te ngulja syte forte dhe ti buzeqeshje lehte dhe si ne turp ulje koken , njelloj si heren e parre kur u pame sy ne sy . Ti sigurisht e beje me qellim , lozonjare ,ndersa une krejt natyrshem . Ishim " te vegjel" por kishim ndjenja gjigandesh .Treni kalon dhe me te para mendjes sime te bardhe , kalojne te gjitha kujtimet , prekjet ,ledhatimet , kafshimet , perpelitjet ......................... jo jo fajin nuk e kisha une fajin e kishte kjo bote e eger ................por edhe po ta kem pasur une besoj se i kam lare mekatet aty tek treni largohet me shpejtesi dhe une i vrenjtur ndjej kafshimet ne shpirt .....................

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anėtarėsuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Wow!

Po sa trena le te ikin?
    Une sa shikoj kete nick-un tend mendja me shkon tek kusia...
    HAKUNA MATATA

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Ka dy dite qe po me ngecin akrepat e ores! Ia mesyva nje dyqani oresh, dhe u befasova kendeshem! Per qudi, per here te pare ne qytetin pa lum e takova nje goce sygeshtenje qe merrej me zanatin e ndreqjes se oreve! Ajo pasi e kontrolloi oren time me nje llupe qe ia shemtonte ate sycken e bukur, me beri me faj mua e jo oren! "Duhet te ecish ne hap me kohen, qe te mos te ndalet ora" , me tha duke ma shkelur syrin! Sa interesante!!!
    Deri te Molla e Kuqe!

Faqja 38 prej 52 FillimFillim ... 28363738394048 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i Ndienjave (vazhdim)
    Nga Veshtrusja nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 400
    Postimi i Fundit: 21-11-2005, 14:36
  2. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  3. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •