Close
Faqja 32 prej 52 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 515
    musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    14.09.2004 (pak mė vonė)
    -------------------------

Latet anguis in herba.

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    14.09.2004 (e fundit pėr sonte)
    ------------------------------

Timeo danaos et dona ferentes.
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    14.09.2004...
    ````````````
    eu,sa erat fryjn!
    zakonisht kur troket dhe," stina e vjeshtes ne der"mir qe dhe disa "antar po te ketij Forumi.. ketu i paska sjell ky (shtatori!..)
    kur gjethet bien
    diqka me qudit!.
    tak,tak,tak!erdhi vjeshta ou-sa shum e punet qe ti qet kjo," stin e vjeshtes'ha,ha...
    sa shuuuum pun qe ka,po "Njerez a ka per ti perballuar, kesaj stine,me pergaditje per dimer?!"ta shofim dhe "TETORIN" se q'na sjell.ndoj shi me er ose, *DIELL PER HER*
    tung!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Tinna
    Anėtarėsuar
    18-08-2004
    Vendndodhja
    Ferizaj-London
    Postime
    8
    14.09.2004
    ....................
    Shumė herė thosha sikur tė isha flutur do tė vija afėr teje tė shiqoj ēfarė po bėn.
    Tė di se si je ti nė kėtė moment. A e ke tjetrėn afėr? A po ndoshta edhe ti je vetė.
    Po edhe sikur tė isha flutur e di se do ta kisha jetėn nė rrezik, se nga kėto erėra, nga ky shi qė po sjell shtatori, do tė mbetesha e vdekur diku nė ndonjė qosh tė rrugės, do mė kishin pėrplasur trotuarėve tė lagur nga shiu,nuk do tė mė kishin lėn tė tė vij afėr, tė qėndroj pran teje tė pakten vetėm kėtė natė.
    Kėtė natė qė po mė mundon mė shumė se netėt tjera, kėtė natė qė s'kam pėrjetu natė mė tė vėshtir deri mė tash. Besoj se do kalon edhe kjo natė, edhe ky shtator, edhe ky vitė,tė gjitha do kalojn, por unė vallė si do tė jem?
    E lodhur, e rraskapitur, e ē'mendur apo ndoshta edhe e vdekur?!
    Tė pres, tė shohė se ēka do tė kemė pėr tė pritur, ēka do tė mė sjell e ardhmja qė po pres?
    A do tė mė shpėrblej, apo do tė pres kotė?...
    Mos mendo se jam e lumtur
    nėse unė kėndoj...
    Mos mendo jam me fat
    nėse nuk lotoj...

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287

16 shtator...Qyteti pa lum...

Mbreme kam "biseduar" me teper se 11 minuta me nje personazhe te Coelhos!
    Deri te Molla e Kuqe!

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558

16 mars 2004

Edhe sot u zgjova ....

Po po , edhe sot u zgjova pėrsėri me mendje tė djeshme .Asgjė nuk paska ndryshuar dhe pyesja :
    Pse u zgjova vallė ??!!- pa e ditur se kujt i drejtohesha .
    Ndoshta pa patur pėrgjigje ndjeja se , rutinė ditore mė ishte bėrė kjo pyetje .Ndoshta pėr shkak se nuk e dija pėrgjigjėn?Nuk e di ,por e vetmja gjė qė dija ishte se mbrėmė paskam fjetur vonė.Ishte aq vonė saqė as mua nuk mu kujtua se sa kam qėndruar ashtu i shtrirė nė krevat duke shėtitur nė mendimet e kota. Njė lloj meditimi , arsye pėr tė mos fjetur edhe mbrėmė !
    Nė ndėrkohė hapa letrėn qė shkrova mbrėmė ,dhe fillova tė lexoj me zė , sikur tė jepja njė provim :

" Letėr drejtuar .....

Mė vjen qė tė bij nė gjunjė e tė them se kjo ėshtė e vetmja qė kėrkon ti apo jo ?Mė bėhet se ėshtė vonė , sepse jam mėsuar tė vonohem unė , apo nganjėherė, edhe tė mos arrij fare nė vendin qė e kam caktuar .Pėrsėri ,vėj nė dyshim se do tė duhej tė bėj njė gjė tė tillė ngase e di qė kėshtu nuk shkon .Vallė duhet patjetėr tė jam aq kėmbėngulės saqė tė mos lė ty tė mendosh nėse e don njė gjė tė tillė edhe ti ?Apo tė mendoj se je aq mėshiruese saqė nuk do tė duroje dot qė tė mė shohėsh tė pėrulur duke t'u lutur pėr njė qėllim tė mirė?
    Ahh ,jo ,jo !! Nuk do tė duhej tė bėj njė gjė tė tillė edhe pse e ndjej se ēdo gjė tjetėr do tė mund tė gėzonte mė shumė se sa kjo.
    Nė ndėrkohė sikur ajo ndjenja e pėrzier mė vlon nė gjoks . Ndjenjė e paqartė gėzimi apo pikėllimi qė shpesh-herė nuk ia di fillin .Mė gėzon fakti qė jam nė gjėndje edhe ta bėj kėtė por mė pikėllon ajo se nuk do tė duhet ta bėj .Sa i pikėlluar qė jam ! Mund tė them se edhe fatkeq ngase sa herė qė jam nė gjendje tė bėj diēka mė mundojnė kėto dy gjėra .
    Sidoqoftė unė shkruaj qė ta kam parasysh kėtė ndjenjė nesėr .Tė mos harroj se ēka mendova sot sepse ndoshta nesėr do tė zgjohem me njė mendim tjetėr?Hmmm ,dyshoj ! Dyshoj sepse ti e din mirė se mua mė duhet kohė tė mendoj por , ajo qė inēizoj nė kokėn time ėshtė e pamundshme tė harroj.
    Duke e shkruar kėtė mė them :
    I dashuruar si sot do tė mbetem pas teje pėrgjithmonė.Pa marrė parasysh se sa kohė do tė kalojė . Ndoshta edhe tėrė bota duhej ta dinte kėtė dhe po gaboj qė po e shkruaj kėshtu por sė paku kėto janė ndjenjat qė i ndjej tash.Vallė tė tė genjej e tė them s'tė dua qė, ti tė shkosh dhe tė tė shoh nesėr apo njė ditė tė ardhme tė lumtur , nė krahėt e tjetrit?!!Apo .... apo tė pėrulem e tė them se s'tė duhet askush tjetėr qė do tė mund tė bėnte mė tė lumtur sesa unė ?! As sot nuk mundem tė them dot ,sepse nuk e di se ēfarė mendon ti .Ndoshta mė urren aq sa kėto qė bėn ti ,janė rezultat i asaj urrejtjeje ?!! Dėshiron tė mė shohėsh tė pėrulur dhe nė atė ēast tė mė shtyesh nė pafundėsinė e kėsaj humnere qė gjendem. Ahh, sikur tė bėnte tė lumtur kjo , do tė bėja mė gjithė qejf edhe kėtė vetėm e vetėm tė shoh se si qesh fytyra jote nga ngazėllimi dhe mendimi se , fitove .Se kjo pėr ty qenka vetėm njė lojė ku patjetėr ti do tė mund tė fitoje dhe tė jesh Nr. 1 nė botė pėr mua. Ēudi !!! Jam nė gjendje ta mposhti edhe vehtėn qė tė shoh ty tė lumtur , e ty .... ty tė duhet tė jesh e sigurtė qė tė mė shtyesh apo tė pranosh kėtė dashuri timen si mė tė shenjtėn nė botė.
    Megjithatė tash jam mė pėrfundim e sipėr tė mendimit se asgjė nė kėtė botė nuk ėshtė mė tepėr sesa njė ēmenduri e imja .Sa pėr fund tė kėsaj letre do tė doja tė shtoj njė gjė qė mė duhej ta thoshja qė nė momentin e parė :
    Tė mos mė mėshirosh ngase unė nuk do tė doja ta mikloj dhimbjen time .Do tė doja vetėm pak realitet qė tė mė qetėsohet edhe shpirti nė varr .E di qė jam i atillė saqė as nė varr nuk do tė qetėsohesha po ta dija se mė gėnjen , e unė nuk dua qė pas vdekjės sime , tė zgjohem e ta jetoj edhe nje jetė si kjo qė jam duke e jetuar tash .Pa marrė parasysh , unė jam nė kėtė jetė qė, tė tė dua ty dhe tė vdes mė njė prehje tė plotė tė qetėsisė se ēdo herė isha i qetė kėtu e pse nesėr tė mos jam i njejtė edhe ne botėn tjetėr nėse ekziston ajo diku ashtu siē na shkruan nė librat e shenjtė qė posedojmė , ne , njerėzimi... E ti kur ta lexosh letrėn ,mos u ndjej keq .Lexoje sikur tė mos isha unė ,dhe mendo mirė se a e bėn kėtė nga meshira apo nga dashuria.Atėherė do ta kuptosh ....
    tė don pėrgjithmonė ,
    E din ti......"
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    17 shtatori--2004--
    ...sot bie shi, sipas kohes te zakont. shtatori sot dhe "lotet" me jan perzier me shi"!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    prej sot
    nė mėngjes
    (ora 9:12)
    jam njeri pa mbiemėr
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

i/e regjistruar Maska e Vala_79
    Anėtarėsuar
    07-03-2003
    Vendndodhja
    BallKan
    Postime
    121
    Edhe qielli im ka shi sot!
    Me duket konspiracion i qiejve kete mes shtatori :P
    If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.

Catherine Aird

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287

21 shtator...

Diēka e bukur po ndodh!
    Deri te Molla e Kuqe!

Faqja 32 prej 52 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i Ndienjave (vazhdim)
    Nga Veshtrusja nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 400
    Postimi i Fundit: 21-11-2005, 14:36
  2. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  3. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •