Qudi!!!
kur ,punet nuk hecin dhe *Dielli*n'don qe s'hec")
ama ,*Poetet*gjejn menyren se si duhet dal nga kriza:
...se jan *PoeT*qdo IdE.ju" Lind" nga shkathetsija:
me pelqen te jam *Poet/e...
te shkruaj per shum vlera me senqiritet...
Qudi!!!
kur ,punet nuk hecin dhe *Dielli*n'don qe s'hec")
ama ,*Poetet*gjejn menyren se si duhet dal nga kriza:
...se jan *PoeT*qdo IdE.ju" Lind" nga shkathetsija:
me pelqen te jam *Poet/e...
te shkruaj per shum vlera me senqiritet...
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
T.,06.08.2004
Asgjė e veēantė nuk ndodh nė kėtė qytet qė i ngjan njė amebe gjigande.
Dikur mė dukej sikur shkelja nė parajsė kur arrija kėtu.
Tash ia njoh mirė dhe baltėn...
...ora (3--55 min)e pas dites,gjithqka ne erresire !")as'njeher nuk, me duket (parajse)))
... as diten kur me shkeli kama ne ket qytet!" i rrethuar me ujera te," oqeaneve atlantike)
kurr me par se kam "perjetuar" nje humbje kaq te madhe !!!!!!!!!
,,humba dhe lash gjith qka pata *Vendlindjen--Atedheun*vendin ma te bukur te kesaj Bote. atje ,asht atjeee!>atje asht *Kosova atje asht Rugova*atje kam "Njerzit ma te DashuR*qe ndoshta!')(me mallkojn)!!!...
por jo nga gjelozija,e di nga malli,-- nga mungesa-- qe ndjejn per mua vertet*
me porosin ,me Shpresen se shpejti ti kthehemi vendit tim te dashur dhe Njerezve qe dua ti kam pran*ma se shumti* Patriot te Shquar*me nje mend," Djalin.D. Nusen.L.si dhe *Gocen Patriote me Emrin Fortesa*.D.RUGOV KOSOV:
Ju Perqafoj me mall nga L--a--r--t=== ata qe me Duan dhe i Duaaaa****
TUNG HAJLA*
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Pas nje kohe relativisht te gjate, mbreme ia mesyva Qytetit te Lidhjes. Shkela me hapa te rende ne kubezat e kalldremit te lashte dhe per here te pare ky qytet mu duk i zymte. Nganjehere mi ngrisin tensionet banoret e ketij qyteti me te folmen e tyre perplot turcizma. Mbreme gati sa nuk e urrejta nje "profesor" qe me me endje fliste turqishten e bastarduar se sa shqipen, ne emer te nje qyteterimi absurd.
Jo me te gjitha tiparet, qyteti i Lidhjes eshte i bukur!
Deri te Molla e Kuqe!
7 gusht...
,hm "eh po prej atyre qe kan fol.turqishten me shekuj.nuk asht per tu habit!")po dhe mu me habiti fjala jote.per at profesorin e mahnitun") ne qytetin e" Lidhjes se Bukur*por mos harro (per fjalet popullore ke ndegjua?!)qka te shofish ne kojshi prite ne shpi!.
sigurisht ai far profesori.ban kojshillek me turkun dhe fatkeqsisht e ka mesuar ndoj fjal!")keshtu qe ndodhin, gabime.keshtu qe, po nuk je Njeri" vetem shkolla nuk e perveteson dot Njeriun...q'do Njeri Lind. me lloje idesh,kjofshin ato negative apo pozitive.
ta kem parasysh ajo qka i Lind Njeriut ose e ka te natyrshme po e marr shembull, nga te shprehunit ,me folje ose te tjerash nuk duhet keqkuptuar Njeriun...mbi te gjitha asht kur
diqka e ban qellimisht dhe e shen mir anen negative, dhe mundohet ta perziej me anen Pozitive,absulutisht nuk ka zgjedheje!!!!!!
***********ju pershendes me sinqeritet dhe ngrohtesi nga lart***********---====---
malli dhe dashurija per" Atedheun" po ma grryejn zemren,per ato bjeshket e *Larta*( te-nemura) te Rugoves Trime* si kur zogjet ne mal qe prishin trungun! duke i bredh copezat ne tok!) pothuaj qe ka forcen akoma per tu mbajt;
aq shum urrejsha mergimin e mora me vete,pajtimin e hidherimin!!!!!!
*Kurajo moj Nan Lokja Shqiptare se Sot: po te shkrep e bardh *Lirija*mbi supet e tua*mbi GJAKUN E BIJAVE E BIJVE TE TU/A*LAVDI*KENI MBET NE HISTORI:
Vetem edhe dy ore, dhe gjithcka do te perfundoj ashtu siē e kam enderruar...
Deri te Molla e Kuqe!
"shum me vrap,nese pret endrren* te realizohet mrenda dy ore!.
dhe e quditshme!per mendimin tim...kjo sigurisht ka te bej epergaditur>. koh me par dhe pritet ,perfundimi apo/jo? ndodh dhe ndoj," Liber nga POETIKA e JUAJ. megjithate Urojm* qe te ka sjell Fitime...D. E 10 gushtit...
Pershendetje!
T., 16.08.2004
---------------
Kam takuar keto dite njerez qe mbase nuk do t'i takoj me ndonjehere... Nga fantazma virtuele u shnderruan ne njerez te zakonshem me te cilet mund te pija kafe dhe ta beja nje cope muhabet. Sa shume dallon njohja reale nga ajo virtuelja... Ka tjeter sharm.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shiu : 16-08-2004 mė 08:26
" padyshim!
qe realiteti* nuk vije ne as nje shprehje. qoft nga fantazma virtuale ,dhe q'far do lloje tjeter qe ka ne ket Bot:
te jesh,Realitet je edhe Mbret...
" padyshim!
qe realiteti* nuk vije ne as nje shprehje. qoft nga fantazma virtuale ,dhe q'far do lloje tjeter qe ka ne ket Bot:
te jesh,Realitet je edhe Mbret...
Krijoni Kontakt