Close
Faqja 24 prej 52 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 515
    Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    15 qershor
    Shume i gezuar kete dite dikush rilinidi tek un,
    E prita me shume pasion,frik,ndjenjat e mia po ate dite ishin te plagosura ,por RILINDI....
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    Kisha koh qe enderoja mjegullen , dikur me thoshin se e njoh , nuk ishin fjal te verteta ta tyre se une e njoha mjegullen, andaj SOT UNE E PASH.....

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Kurre skam arritur ta kuptoj: ku qendron kenaqesia e njeriut kur komplikon dhe gjerat me te thjeshta????(dhe sot dita me iku keshtu!duke kerkuar...)
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ... mora Rrugen e "Mergimit!"--===gjithqka ne urrejtje,gjithqka e pa qart!")

...Kendova, kengen e vajtimit:kendova e shkrova pothuaj si nje (dritare)
    me shpresen e rikthimit,si te ringjallem,nga ky zhgenjim:e "Till"ishte,
    diq-ka, qe se anderron ne jet, e perjeton!.mos kembngul, per asgje kurr.
    se gjith e kunderta te vjen,sikur e vogel" kisha frik nga ujerat--dhe ndoj Ur, ta kaloj ujin per mbi te gje qe me ndodhi ta perjetoj nje (hata) e tepruar te kalojsh plot (12)et or, per mbi "Deti"nje 1000-mil--lart nga toka--e permbi uj, lart ne qieellin e kalter-- ku menxi *yjet*i dalloja, nga syt e" perlotur" nga ato dritare te ajroplanit si te (qelis) e dija qe nuk isha e vetune!")
    por kjo ishte pika ma e dobet. qe kisha une!"me shpresen per teju--kthye prap *Kosoves*Trime te asaj Gjallerese*..nje grusht dhe", te *Tokave shqiptare* nuk ti jap jo pa dal," Fareuaj e vuaj ne dhe te huaj)--==toka ime e shtrnjet*s.te paguaj jo as me dollar, jo as me euro, jo as me franga, jo as me biliarda--te botes!")askund s,po gjej si Token time: Toka ime O" toka ime je dukat e Flori*a-skund ne Bot" ste gjej si Ty*e qdo ere ,qe fryn mua ma nxe ket frym-si dua te jetoj ketu e( mbyllur) si ne, nje shkreterire)))---me ndihmo o*Zot* qe te dali-- nga ky anketh,"sot:*
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Skicė pėr skenarin e epizodit tė dytė (dhe fatkeqėsisht tė fundit) tė telenovelės “Vejusha e pasur dhe joshėse”

Personazhi kryesor, i cili duhet tė vdiste pėr dashuri, i ra kryq e tėrthor Tiranės tri ditė radhazi nė kėrkim tė vejushes sė pasur dhe joshėse. Nuk la njeri pa pyetur, as nuk la vend pa e kėrkuar atė, duke pėrdorur tė gjitha mėnyrat e transportit: furgonė, taksi, autobusė tė Unazės, besa edhe kėmbė eci mjaft nėn njė diell pėrcėllues... Meqė kishte ardhur nga njė vend ku gati gjithė verėn kishte rėnė shi, nuk ishte veshur nė mėnyrė tė pėrshtatshme. Kėshtu ndodh kur nuk e pėrcjell parashikimin e motit nė fund tė emisioneve tė lajmeve...

Ashtu i bėrė qull nga djersėt, u ndal nė njė kafiteri nė pjesėn e re tė qytetit qė tė freskohet me ujė Gline, Tepelene, Lajthize apo Lane, gazuar a pagazuar, ēfarėdo qė tė qėllojė... Pasi e piu, nė mendje bėri njė llogari tė shkėmbimit tė valutave meqė ende nuk ishte familiarizuar me lekun (sepse tregtarėt e shkathėt herė i shtojnė njė zero, e herė i heqin tri), e pagoi faturėn dhe u drejtua kah dalja e lokalit. “Ku po shkon?” – iu bė se dėgjoi njė zė nga mbrapa dhe desh i ra tė fikėt duke menduar se i drejtohej killer-i i angazhuar nga vejusha e pasur dhe joshėse. S’ishte se nuk e priste kėtė moment, por iu duk sikur nuk ishte paraparė me skenar njė gjė e tillė kaq heret. E ktheu kokėn dhe nuk pa njeri. Mendoi se vapa e madhe qė mbretėronte nė kryeqytet ia kishte turbulluar mendjen dhe vazhdoi rrugėn.

I gjori ende shpresonte se do ta takojė vejushėn e pasur dhe joshėse, edhepse ajo s’i kishte lėnė ndėrmjetėsit as emėr, as mbiemėr, as adresė, as numėr celulari, as adresė emaili, as numėr nė ICQ, asgjė fare! Ai pra duhej tė mbėshtetej kryekėput nė intuitėn e tij tė ngathtė mashkullore qė ta nuhasė strofullėn ku ajo e priste... Paksa shpresonte se aftėsia e saj parapsikologjike e “ndjenjės sė afėrsisė” do t’i ndihmonte pėrshpejtimit tė kėtij takimi tė ēuditshėm, pra priste nė mos i shfaqej ndonjė shenjė nė qiell qė do ta pėrcillte mesazhin e koduar qė ky do ta dekodonte nė koordinata tė vendodhjes sė saj.

Por, asgjė nuk ndodhi.

Personazhi kryesor e humbi durimin dhe e thirri nė celular ndėrmjetėsin i cili ato momente ishte nė vlugun e protestave kundėr qeverisė qė nuk i mundėsonte qytezės sė tij tė furnizohej rregullisht me energji elektrike edhepse hidrocentralin e kishin dy hapa larg... Mos t’i futemi tani analizave politike, ekonomike e sociologjike, do tė shėnoj vetėm njė pjesė nga dialogu AMC me prepaid card dhe AMC me postpaid card:
    Personazhi: Alooooooo, unė jam Sh.
    Ndėrmjetėsi: Nuk tė dėgjova mirė, ma thuaj emrin edhe njėherė sepse s’ta njoh as zėrin, as numrin qė mė ėshtė shfaqur nė ekran...
    Personazhi: Unė jam Sh. ore, Sh. nga qyteti P. e aktualisht gjindem nė T. nė kėrkim tė vejushes sė pasur dhe joshėse.
    Ndėrmjetėsi: Ah, s’u bė ajo punė, o Sh.! Ajo ka ikur pėr Angli para ca ditėsh! Hajt shnet!

Personazhi e mbylli celularin gjithė nerva, i zhgėnjyer pėr humbje tė kohės dhe energjisė nėpėr hapėsirėn e pafund tė kryeqytetit... Nė mbrėmje iku pėr nė qytetin D. nėpėr autostradė, dhe i zhyti kėmbėt nė ujin e detit sa pėr t’ia hequr kundėrmimin e padurueshėm shkaktuar nga gjithė ato kilometra tė kota nėpėr kryeqytet.

Humbi shansin tė vritej nė mėnyrė romantike nga dora e kavaljerit tė ri tė vejushės. Vrasėsi potencial kurseu njė plumb a dy, por e humbi satisfakcionin qė tė jetė i pėrkdheluri i pėrjetshėm i vejushės sė pasur dhe joshėse... ndėrsa vejusha, ajo, pra, mė kryesorja e kėtij muhabeti u zhduk para se tė shfaqej... Ka gjasa qė vejusha tė ketė qenė personazh kryekėput virtuel, ndonjė intelegjencė rebele e ndonjė serveri tė sofistifkuar, qė pėrhapej nėpėr Internet si virus i rrezikshėm...

Post Scriptum: Nėse ndodh qė tė sėrish tė shfaqet vejusha misterioze, nė formė materiale apo si iluzion optik sė paku, ka gjasa qė tė shkruhet skenari edhe pėr epizodin e tretė...
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    mir, shiu"te lutem mos na sjell (bresher)--kemi nevoj per," Ringjallje per *Diellin*
    ama te na ngrohin "fjalet e mesazhet" ne mesin e ketij Forumi shqiptar:sa do pak,qe aftesija na afron... ku do qe ndodhemi kemi nevoj per nje mbeshteteje...Vllazerore sado e vogel qe asht per mos ti humbasim e ter shpresat--e kesaj jete !.
    ...nuk e shof te arsyeshme te mbesim si *YJET*hava ,menxi per ta prit (terrin)***
    *********e neper qiell me u shpernda!"...ne jemi duke E kerkuar *Yllin e Sabahit qe sjell *Driten dhe Diellin* per keto kemi nevoj=====nje ur na lidh nje gjuh na afron e vllazerimit nje komb na bashkon:..aj qe din e aj qe donarg urrejtjes ne mesin e Vllazerimit Shqiptar:
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Ah, moj Hajla, fajet i ka vejusha e pasur dhe joshėse e jo unė!!! Unė jam njė mashkull krejt ordiner dhe natyrisht se bie pre e kurtheve tė vejushave tė tilla misterioze... e ē'ka tė bėjė kjo punė me patriotizmin?!

The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Deti..thonte perhere me ze te ulet,sikur te kishte frike ta degjonin.
    Iku nje mengjes,mbylli syte dhe nuk i hapi me.Gjeja me e thjeshte ne kete bote.
    Se kuptoj kete.
    Ka njerez qe ikin,dhe me te gjithe respektin per ata,nuk i ndihet mungesa.
    Por jo ajo...ajo ishte nga ata qe kur nuk te dhurojne pak lumturi, ndihet.
    Sikur bota eshte me e rende kur nuk jane me.
    Sikur bota jeton sepse jane shume ajo qe mbajne peshen e saj.
    Pa pasur madheshtine e heronjve por mbajne gjalle dashurine..
    Ishte keshtu..nje mbasdite me shi te perqafonte,me doren ne krah dhe me zerin e saj te thonte segretin me te madh...Une nje here kam pare engjejt..
    Me te gjithe mosbesimin e saj ne genjeshtrat e jetes,me gjithe forcen qe luftonte te keqen..
    Por kishte pare engjejt dhe kjo mjafton..
    Nje dite si gjithe te tjerat te perqafonte dhe me mrekulline ne sy ta thonte..
    Une nje here kam pare qiellin.
    Mund te mos duash nje te tille?
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ah, mor shiu,sigurisht qe nuk kan kuptim!... te njajt po megjithate-qfar do marrish
    ne vete, merr me deshiren. e kjo do ,t"thot qe perputhen diqka me dashurin"...(dashje)
    sa i perket edhe "Patriotizmit"me deshir,dashje ,dashurin!")do te thot nje *Fjal*i lidh te gjitha:andaj te sygjeroj, rri larg ,vejushave joshese!!!
    se qysh kam ndegjuar",, nga te "paret tan"kur thojshin me ruajt "Zoti"sherrit vejushkave!")se ne rrug me i takua!. te shkon dita (mbrapsht)--andaj kujdes,take care!!!)dhe mos te kemi nevoj ti diskujtojm gjerat,ti shprehim mendimet. e *Lira*te uroj *te hec e mbara e mos te biesh pre ,nga asgje.mir mbetsh shiu:

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Iku edhe qershori e shiu s'ka te pushuar. Me kete lloj moti, s'e kam ndermend t'ia mesyj Durresit!
    Po pres, mbase do te vijne edhe ditet pa shi dhe mjegull...mbase
    Deri te Molla e Kuqe!

Faqja 24 prej 52 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i Ndienjave (vazhdim)
    Nga Veshtrusja nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 400
    Postimi i Fundit: 21-11-2005, 14:36
  2. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  3. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •