Ishalla mban kjo kohe ... dua qe te ve tollombacet mbushur uje ne pune neser...
![]()
Ishalla mban kjo kohe ... dua qe te ve tollombacet mbushur uje ne pune neser...
![]()
...dhe ajo qė mė la pėrshtypje mė sė shumti duke vėshtruar nga Bjeshkėt e Sharrit ishte njė re e largėt, e bardhė qė rrėshqiste ngadalė mbi majen e Gjalicės dhe lėshonte njė hije mezi tė dukshme mbi shkėlqimin e borės qė ende nuk ishte shkrirė... ishte njė metaforė e pėrkryer e sajuar nga vetė natyra dhe ende po mundohem t'ia gjej domethėnien e saktė...
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Ja ku u ktheva bashke me trishtimin qe me tronditi ne kete fillim maji. Ka marre pranvere e lige sivjet.
Deri te Molla e Kuqe!
nje nga ato dite qe sja uroj askujt..po ja qe njeriu gjithmone gjenka forca te perballoje gjithcka..s'thone kot Zoti ta jep dhimbjen aq sa ke durimin!
kur do te zgjase me teper se nje cast ajo buzeqeshje???
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
21 Maj
dite e bukur, te tilla dite rreshtohen rrall ne kalendare.
E mesa duket Maji di tu buzeqesh te gjitheve, keshtu edhe mua....../
Te bukura ardhjet e tua njereyore, me pelqejne
I vizatoj keto shkronja ....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
Pak minuta te 22 majit...
Megjithate ia vleka te jetosh. U binda sot se jo ēdo gje eshte e zeze.
Sonte edhe nata nuk i ngjet te zezes.
Jeta vertete qenka kadaif me gozhda!
Deri te Molla e Kuqe!
Jo gjithcka shkruhet ne ditar!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hekurani1 : 02-06-2004 mė 16:27
Deri te Molla e Kuqe!
Isha ulur ne bregun e lumit,lirova kembet nga kepucet qe te ndieja eren e lehte.Por papritmas era qe deshiroja ta ndieja mori nje nga fletet e shenimeve te mia,kisha shpenzuar kohe ti beja,ne pak sekonda i mori ashtu dhe i hodhi ne lum.Me pushtoi nje ndjenje trishtimi pasi ishte pikerisht ajo ere qe doja te ndieja,por sapo pashe bllokun e bardhe te shenimeve perkrah mu zhduk ai zhgenjimi i castit.Shenimet i bera une,dhe jo shenimet mua,ndaj do i ribej me pak durim.Fundja,kam nje bllok te bardhe fletesh.
Kam vetem nje limit: qiellin!
06.06.04
Skenar i pėrpunuar deri nė detajet mė tė imta. Shihet qartė se ai/ajo qė e ka "pėrpiluar" e njeh shkėlqyeshėm psikologjinė mashkullore. Tė gjitha ato qė e ēmendin njė mashkull tipik qė kėrkon aventurė janė aty: njė grua e panjohur, e re, e ve, pasanike, e bukur, joshėse, etj. etj. e cila i ofron biznes shumė profitabil, pėrfshirė kėtu dhe ca "shėrbime" tjera plotėsuese sa pėr ta sheqerosur muhabetin edhe mė tepėr... Takimi i parė do tė duhej tė ndodhte nė kryeqytet, nė njė vend shumė diskret, me qirinj tė ndezur...
Sa do tė doja tė isha aq i marrė sa ta pranoj "ofertėn" aq tė parefuzueshme!!! Por, nuk jam... pranoj se jam pak i marrė, por jo aq sa do tė donte "skenarist, ~i, ~ja"... fatkeqėsisht apo fatmirėsisht, s'ka rėndėsi.
* * *
Nuk di si do tė pėrfundonte e tėra kjo, d.m.th. kush do tė ishte vrasėsi: kamarieri, shoferi i furgonit, punėtori i Internet cafesė, djaloshi nė ashensor, apo dikush krejt tjetėr... do tė filloj ta lexoj Agata Kristin, ndoshta mė ndihmon t'i zgjidh enigmat e kėtilla... thjesht nga kurreshtja, jo pėr gjė tjetėr!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shiu : 06-06-2004 mė 18:13
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
duke rendur pas ditaresh....
per te lene pas apo per te marre me vete dicka??..
sa avash ecin ditet kur ti kerkon te rendin..
me presin dite te lodhshme dhe edi qe do me marri malli per kto dite qe nga kokcarje per gjera koti ikam quajtur te merzitshme.
i lutem Zotit te me jap durim!
pas nje muaji do jem aty ku kam dhe zemren;ne Shqiperi..deri ateher mirupafshim..!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Krijoni Kontakt