si nuk tė desha ca mė pak...
Ngado qe shkoj, hija e saj me ndjek pas. Sa e trishte eshte hija ne naten pa hene!
Deri te Molla e Kuqe!
31^03^04
<---------------------------------------------------------------------------------
.......agimi nuk vonoi serisht as sot, po ashtu nuk vonoi aspak as pasditja, e as mbremja, ndersa tashme i erdhi rradha nates.......
.......nje ndjenje ngazellimi ka pushtuar mjeshterisht qenien, kete nate pranvere. Hija e heshtjes eshte duke ju afruar miqesisht , dhomes se mbushur me aromen dehese te ajrit te lehte pranveror.
........trupi dhe mendja, jane duke u nisur rregullisht, qetesisht, per ne udhetimin pa ndalesa te kesaj nate plot jete yjesh te llastuar nga prezenca e henes fatmiresisht te pa cenuar nga forma e saj e mirefillte, e cila eshte duke dhuruar serisht, pa kurrfare kushtezimi origjinalitetin e saj, duke regjistruar papushim gjurmet ende te dallueshme te kalimtarit te radhes.........deri ne mberritjen e perpikte te agimit......
EXODUS...lundrim mbi prehrin kohor...
--------------------------------------------------------------------------------->
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EXODUS : 01-04-2004 mė 04:19
Vetem kur tentoi te me mashtroje, mu kujtua se sot jemi me nje prill!
Deri te Molla e Kuqe!
1^4^04
---------------------Apologjia e jetes...--------------------
...a nuk jam sot, kush isha die?!
A po shoh sot cka nuk pashe die?!
A mendoj sot cka nuk mendoja die?!
A po flet zemra me gjuhen e shpirtit?!
A do te flase ndonjehere, kjo jete memece?!
...ndoshta nje dite, ndoshta.
Vizite ne pallatin madheshtor me destinacion korridoret e pafund te imagjinates...
---------------- --- ------------------->
...stacioni i pare deklaron - jam une koha,
a mund t'ju ndihmoj - degjohet nje ze i mprehte
kush jeni ju - therret zeri i dyte
cfare kerkoni - belbezon i treti
jeten - pergjigjem menjehere
vazhdoni udhetimin - pergjigjen ne korr.
---------------- --- ----------------->
...stacioni i dyte therret - jam une kujtesa
a mund t'ju ndihmoj - degjohet nje ze i dobet
kush jeni ju - kercen zeri i dyte
cfare kerkoni - thote i treti
...jeten - pergjigjem serisht...
vazhdoni udhetimin - fluturon pergjigja edhe kesaj here.
--------------- --- ----------------->
...stacioni i trete degjohet duke renkuar zbehet - jam un jeta, a nuk po me njeh?!
Si nje permendore e raskapitur nga shtrengatat e pameshirshme nen vallezimin e stuhishem te eres me shiun, interpreton me ne fund jeta apologjine e saj...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EXODUS : 02-04-2004 mė 01:42
Hmmm...Shumė interesant ditari i ndjenjave tė tua , EXODUS .
Where does a thought go when it's forgotten?
april's fool or not I got the best complimet last nite:
"nga te gjitha gjerat qe ke sjelle per mua, my dear, your smell is the best of all"![]()
E premte, 2 prill...
As per se afermi nuk me ka ngjare ne dite pranvere kjo e premtja e pare e prillit. S'di pse, por muajin prill, do ta zhvendosja dikund pas shtatorit!
Deri te Molla e Kuqe!
04-04-04
Njė qen i tėrbuar mė ndjek pas... apo gjarpėr ta quaj? Nuk di. Ėshtė aq i ndryshueshėm nė shfaqjet e veta por jo dhe nė ligėsinė e vet. Mbetet ai qė ėshtė veēse nuk di a ta quaj qen apo gjarpėr kėtė kreaturė tė neveritshme. Do tė shkruaja se sot ka qenė ditė e mirė apo fare e zakonshme sikur mos ta kisha parė prapė... ma prishi ditėn vetė ndjenja e pranisė sė tij nė afėrsinė time.
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Shiu qeni le te lehi karvani te eci perpara
![]()
Krijoni Kontakt