nese sot te ka ra malli per mua kerkom ne pluhur, sepse aty gjendem....
nese sot te ka ra malli per mua kerkom ne pluhur, sepse aty gjendem....
CA PIKA SHIU RANE MBI XHAMPostuar mė parė nga AsgjeSikurHena
17/03/2004
Ca pika shiu ran mbi qelq
E un per ty sec ndjeva mall...![]()
PAPRITUR SEC MU KUJTOVE (TI)
E QE TI BI SHKURT ME PAK FJALE
SA "RRALLE" SHIHEMI SA "RRALLE......."![]()
![]()
MJES S'HAJ SE MENOJ PER TY,
DREKE S'HAJ SE MENOJ PER TY,
DARKE S'HAJE SE MENOJ PER TY,
NATEN S'FLEJ SE M'HAHET BUKE....
PS. PLAKEN KU TA KESH....![]()
![]()
Postuar mė parė nga AsgjeSikurHena
17/03/2004
Ca pika shiu ran mbi qelq
E un per ty sec ndjeva mall...![]()
NESE SONTE NDIHESH VETEM
DHE KE FRIKE TE SHOHESH ENDRRA
HIQI SYZET........., HAPE ZEMREN,
DO ME GJESH MUA BRENDA.![]()
Sot po mbreteron qetesi perpara furtunes ne kryeqytetin e vetem ne bote pa drita!
Deri te Molla e Kuqe!
ne diten e zymte me bore te bute, une kam fshehur diellin perbrenda .....e dua per vete te gjithin, egoizmi im i pafund nuk eshte shpalosur ndonjehere kaq shume, I don't care
eshte nje moment i rralle per te cilin dje nuk besoja se do te ekzistonte, e neser do me marre malli
e kujt i pasi per c'ishte dje, e c'dreqin do te behet neser...tani, diellin e shtrengoj fort
Date: Sometime in March (kjo, ashtu si bora ne mars, dhe eklipset ndodh rralle ne ciklet e zemres)
TBD
pasditja eshte shume ebukur...
drite qe shkrihet tej ne perendim,tinguj muzike ne dhomen tjeter qe vijne dobet, per te me zgjuar nga mendimet,sy te trishtuar te perqendruar para pc...fjale te shkruara kushedi sa qindra here nga po kto duar te lodhura..
fundjava perpara me jep pak qetesi..
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Jane zhdukur edhe sorrat bashke me krra-krra-te e tyre neveritese. Sa i shemtuar duket sonte kryeqyteti pa drita. Heshtja vazhdon...
Deri te Molla e Kuqe!
And as Eric Cartman, so wisely puts it:
- Excuse me, but I do believe that sucked ass.
... Akoma me vijne ndermend fjalet e saj kur belbezonte fjalen "te dua" . Dhe une i verbuar prej asaj qe ndieja besoja se ishte me te vertete dicka e bukur . Kete ndjenje me shume ma shtonte fakti se ajo nje dite do te vinte tek une ku te dy se bashku do te realizonim ate enderr qe thurrnim c'do mbremje . Prita por ... asgje . Perseri premtimet vazhdonin se nje dite do te vinte . Perseri prisja por ... perseri asgje . Fillova te ndjehesha i lodhur nga kjo pritje e gjate dhe vendosa qe gjithcka ta lija pas por nje ze perbrenda shpirtit tim me thoshte se akoma duhet te pres. Dhe si gjithmone ... une vazhdoj te pres .
Krijoni Kontakt