10.08.2003
Kam filluar tė besoj se askujt mė s'i besohet. As ty, zemėr!
10.08.2003
Kam filluar tė besoj se askujt mė s'i besohet. As ty, zemėr!
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Vetem edhe dy dite, dhe cdo gje do te perfundoj.
Dy dite, ap 48 ore, merreni si te doni.
E leshova ne pune oren e reres.........................
Deri te Molla e Kuqe!
Nuk eshte kohe e humbur te ndjekesh gjurmet e ndjenjave..
Diēka qe kam humbur,qe me forcen e deshperimit po kerkoj.
Sot eshte nje nga ato dite,qe si thonte ai miku im..
Sikur zoti te me jepte nje cope jete nuk do te leja te kalonte as edhe nje dite pa i thene njerezve qe i dua,qe i dua.
Endrra engjellore te pafund udhetare...
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Vetem une dhe AJO po punojme edhe te shtunave. Sa e merzitshme e shtuna ne pune!!
Deri te Molla e Kuqe!
.... Kush e vrau Virgjereshen ?
- Disa me thone se isha une shkaktari , disa te tjere ngrene supet duke dashur te thone se nuk dine gje ! Perse qendrojne kaq indiferente valle? Mos ndoshta duan te thone se ata nuk benin pjese te ajo ?
Kur ajo luante , te gjithe kerkonin te luanin bashke me te ... Kur ajo gezonte , te gjithe bashkohesin dhe gezonin bashke me te ... por kur ajo qante ... qante e vetme sepse asnje nuk bashkohej me dhimbjen e saj .
Dhe une vazhdoj te pyes dhe te mendoj njekohesisht : Kush e vrau virgjereshen ????
eh sa her kujtimet me bien te ti dhe sa mall sa plag me sillen rreth vetes dhe me shpirt te lodhur shetis me nje bot ku me duket jam ma i shkelur dhe i vrare .??
Kush me tha te eci vertikal....?
Uaaa, sa i relaksuar po ndihem sot!
Me ne fund mesova se jo gjithmone nje dhe nje bejne dy!
Deri te Molla e Kuqe!
Tere diten e sotme dielli pothuaj su duk fare.Rete e dendura e kishhin veshur qiellin.
Sapo nata zbriti nje dore e padukshme,ne fshehtesi prej hirit qiellor,zbulonte ngadale thengjijte e yjeve.
Nates ,thone qe ringjallen te vdekurit,dhe brenda shpirtit tim c'mallen kujtimet.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
17/03/2004
Ca pika shiu ran mbi qelq
E un per ty sec ndjeva mall...![]()
...Tintarella Di Luna !!!
Krijoni Kontakt