Me falni, ndofta jam jashte teme.
Po filmi "Lori Larosh" ju kujtohet.Me ate patinatoren?Me duket ishte film kanadez.Une nga ai film fillova ta dashuroj patinazhin dhe vazhdoj.Ha ha na u zgjua nostalgjia.Kemi pare gjera te lezecme, pse jo??
Me falni, ndofta jam jashte teme.
Po filmi "Lori Larosh" ju kujtohet.Me ate patinatoren?Me duket ishte film kanadez.Une nga ai film fillova ta dashuroj patinazhin dhe vazhdoj.Ha ha na u zgjua nostalgjia.Kemi pare gjera te lezecme, pse jo??
:^lulja
Mua mu kujtua edhe nje film tjeter nga koha e rinise. Kthim ne Eden, sa i bukur ka qene.
ciao ciao people
whatever
Ashtu sic tha edhe Kuqja,me ato filma qe jepte TVSH,doemos qe Shtepia ne ishull do ishte interesant.Grate e lagjes time dikur digjnin gjellen se harroheshin pas Katanit,apo linin hekurin ne prize se po u shkonin lotet ujevare nga Skllavja Izaura.
PS sa per filmin ne fjale ajo qe kerkonte te tmerronte protagonisten e filmit duke levizurkukllat apo perden ishte e motra e saj.Jam i bindur kush e shikon sot nuk do i beje pershtypje.
Me te mira.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Nese te ka marre malli per kete film, hidhu nje sy fotografive ne kete link:Postuar mė parė nga Im just a bird
Mua mu kujtua edhe nje film tjeter nga koha e rinise. Kthim ne Eden, sa i bukur ka qene.
ciao ciao people
http://www.forumishqiptar.com/showth...5&pagenumber=2
Per ata qe duan ta lexojn librin. Mund ta gjeni online tek >Postuar mė parė nga Kuqalashja
Librin e ka shkruar Ibseni. Nese s'gjeni dot filmin, te pakten lexoni librin.
http://www.bibliomania.com/0/-/frameset.html
Zgjidhni : Section - Drama
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Reina : 05-02-2004 mė 00:01
Be yourself and you will always be in fashion.
ehhh me verte qe keto filma na kane lene mbresa te vecanta. Une jo vetem qe mbaj mend sekuenca te filmave si : Lori Larosh, Kthim ne Eden, Shtepia..., etj etj por mbaj shume mire mend dhe momentet qe e kam ndjekur, ditet me ke kam qene etj lol,.......Anabelaaaa thnx qe na e solle kete teme per te kujtuar femijerine!
Asgje Living in Vain!
Na kujtojne femijerine siduket - e si ishte jeta atehere qe i kujtojme me kaq nostalgji.
Be yourself and you will always be in fashion.
Dikush permendi qe "Shtepia ne ishull" ishte Australian po une jam i sigurte qe eshte o Suedez o Norvegjez.
Dhe "Kthimi ne Eden" besoj se njihet me teper me emrin popullor Stefania.
Ah kohera te bukura ato po mos na i kujtoni me se na remind qe po ikim tatepjete.
Filmat e mi me te preferuar kane qene "Macistja" dhe "Arriten Titanet" me Kriosin (Giuliano Gemma).
Nje serial tjeter i njohur ishte ai Francez "Ana ne rrjedhen e viteve" qe ia kujtoj edhe sot kolonen zanore.
Bushspeak: War is Peace
Aman me car temash hapni, po doni te me lini duke qare gjithe diten sot???????? Gjithesesi doja te dija eshte Shtepia ne ishull apo Shtepia e kukullave. Une e mbaj mend qe ka qene kjo e dyta. Gjithesesi me jepni nje pergjigjje sepse dua shume ta shoh dhe nqs dini nje menyre se si mund ta gjej me thoni.
Titullin e kishte "Shtepia ne Ishull" por shtepia ne fjale ishte e mbushur plot me kukulla (qe i levizte motra e protagonistes kur ajo nuk ishte atyPostuar mė parė nga mirela
Gjithesesi doja te dija eshte Shtepia ne ishull apo Shtepia e kukullave. Une e mbaj mend qe ka qene kjo e dyta.) besoj se te ndihmova ndopak.
Bushspeak: War is Peace
Krijoni Kontakt