Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23

Tema: Gmat

Lemondrop,

Faleminderit shume per pergjigjen. Jam e interesuar per te njejten fushe, concentrimi Finance. Sa eshte GMAT Min Requirement tek Virginia Tech? Mund te merret GRE si nje test zevendesues per ndonje shkolle?

Weekend te kendshem!

Shtegtare
    Anėtarėsuar
    30-10-2003
    Vendndodhja
    Virginia, USA
    Postime
    24
    Citim Postuar mė parė nga ASupremeIllyria
    Lemondrop,

Faleminderit shume per pergjigjen. Jam e interesuar per te njejten fushe, concentrimi Finance. Sa eshte GMAT Min Requirement tek Virginia Tech? Mund te merret GRE si nje test zevendesues per ndonje shkolle?

Weekend te kendshem!
    Nga sa di Virginia Tech te kerkon vetem GMAT per programin MBA, megjithate mbaj mend qe kur shikoja per shkollat ku do te aplikoja kishte edhe nga ato qe pranonin njeren ose tjetren (pra GMAT ose GRE). Para nje viti mesatarja e GMAT tek Virginia Tech ka qene 635. Megjithate ky nuk eshte requirement nga sa kam kuptuar. Per pranimin ne MBA program ne pergjithesi piket e GMAT mblidhen me GPA dhe ndonje faktor tjeter qe te jep prioritet ty kundrejt nje kandidati/e tjeter. Pra nuk ka nje numer te caktuar. Kur kam vendosur tek cila shkolle do te shkoja kam perdorur nje liber qe nxjerr Barron vit per vit me te gjitha Business Schools ne Amerike dhe Kanada. Ka teper informacion per secilen shkolle, qofte per tuition, GPA, GMAT, programet qe ofrojne, scholarships, numrin e studenteve qe pranohen cdo vit etj si keto. Kete librin ose ndonje liber tjeter te ngjashem mund ta gjesh tek Barnes & Noble, biblioteke ose ndonje librari tjeter. Per mendimin tim eshte dicka e mire te nisesh qe atje, sepse te jep mundesine te shohesh gati te gjitha shkollat dhe eshte me e lehte per t'i krahasuar me njera tjetren.

Shendet dhe kalofsh mire kesaj fundjave.
    Honesty: the best policy, but insanity is a better defense.

Ju faleminderit per ndihmen. Per pak me doli nga mendja libri i "Barron-it". Eshte shume thjesht per ta gjetur se e kam pasur dhe me perpara. Tani, nuk e di se nga e ka futur koken. Mire u takofshim perseri.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •