Letra nuk lexohet si urdher por si keshille, dhe keto keshilla i jane dhene kesaj kishe ne lidhje me probleme te caktuara qe ajo po perjetonte.Postuar mė parė nga (AHMEDI)
"Nė kohėn e mėsimit gruaja le tė dėgjojė nė heshtje dhe me nėshtrim tė plotė. Nuk lejoj qė gruaja tė mėsojė nė Kishė as tė sundojė burrin, por - tė rrijė nė qetėsi. Sepse, i pari u krijua Adami, e pastaj Eva. Dhe nuk qe gėnjyer Adami, por gruaja e gėnjyer e shkel urdhėrin."(Besėlidhja e Re, Letra e dėrguar Timoteut, 2:11-14).
Po kjo kujt kohe te historis i perket moj manulaki eshte letar e derguar tomoteut me duket se eshte ne kohen mbas jezusit heeeeeeeeeeeee
po motrat e ose sorelinat pse mbulohen.Hajt mbulohu tani nese do te zbatosh biblen tende dhe mos shani me muslimanet por zbatoni biblen tuaj tek ato gjera qe skane ndryshuar akoma .lol hahahahahahahahahahha
E verteta eshte qe burri eshte kryeja e gruas, dhe mesimi qe jepet ketu eshte qe gruaja duhet te "mbulohet" jo thjesht me nje rrobe, por me autoritet dhe respekt ndaj burrit. Rroba eshte simbol i peruljes dhe bindjes dhe qe ne ate kohe dhe ne ate kishe me sa duket ishte e nevojshme te perdorej.
Per mua bindja nuk eshte tek nje shall apo tek nje carcaf, por ne zemer, nese une mbaj nje vel dhe shaj dhe mallkoj dhe nuk dua burrin tim, dhe nuk respektoj njerezit me te cilet jetoj, me rrofte qe mbaj rroben ne koke.
Altin55, jo une nuk mbaj rrobe, dhe nuk besoj se rroba tregon ate qe une jam, po eshte e vertete qe rroba eshte ndihme per prezantimin qe i bej une vetes, por nuk besoj ne ekstremitete dhe urdhera. Une besoj ne hirin e Perendise qe me ka dhene floke te gjata dhe te shendetshme, per te mbajtur koken e mbuluar. Une besoj se Perendia ma ka mbushur zemren me miresi dhe respekt per burrin tim, dhe burrat (vellezer, baba, gjysh, shoke) ne jeten time, dhe me dashuri per gjithe te afermit e mij.
Krishti jep dashuri, dhe bashke me dashurine gjithe mjetet e nevojshme per te bere nje jete qe e nderon Perendine.
Krijoni Kontakt