Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 99
    BiShEzE Maska e Bisha_Bukuroshe
    Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    U.S.A.
    Postime
    39
    Une nuk arrita ta shoh programin mbreme por me kaq sa degjova nga parafolsi me erdhi keq qe TV ka guzuar te shkoj ne shtepine e familjes Marku.

DY gjera kam per te thene

E para
    Ky gabim eshte i televiziionit shqiptar. Kete interviste mund ta linte edhe per me vone.

Dhe e dyte per parafolsin
    Te te vij turp qe e ke shkruajtur kete postim.
    Kur humb nje njeri, dhe sidomos femin e vetem, duhet ta dish qe prindi nuk eshte ne gjendje te japi intervista te tilla. Keto dy jave kane qene shume te veshtira per familjen Marku dhe asgje nga intervista e tij nuk duhej marre parasysh pasi ne gjendjen e tij Z. Marku nuk ka qene i gatshem per ate interviste. Z. Marku eshte njeri shume i respektuar nga te gjithe ata qe e njohin dhe nuk qe e nevojshme te komentohej nga ty "macia_blue". Por u dashka per te tu thene qe e meriton ta provosh dhimbjen e kesaj familjeje qe te arrish te kuptosh gjendjen e tyre.
    He came and took me by the hand
    Up to a red rose tree
    He kept His meaning to Himself
    But gave a rose to me
    I did not pray Him to lay bare
    The mystery to me
    Enough the rose was Heaven to smell
    And His own face to see

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga Bisha_Bukuroshe
    Une nuk arrita ta shoh programin mbreme por me kaq sa degjova nga parafolsi me erdhi keq qe TV ka guzuar te shkoj ne shtepine e familjes Marku.

DY gjera kam per te thene

E para
    Ky gabim eshte i televiziionit shqiptar. Kete interviste mund ta linte edhe per me vone.

Dhe e dyte per parafolsin
    Te te vij turp qe e ke shkruajtur kete postim.
    Kur humb nje njeri, dhe sidomos femin e vetem, duhet ta dish qe prindi nuk eshte ne gjendje te japi intervista te tilla. Keto dy jave kane qene shume te veshtira per familjen Marku dhe asgje nga intervista e tij nuk duhej marre parasysh pasi ne gjendjen e tij Z. Marku nuk ka qene i gatshem per ate interviste. Z. Marku eshte njeri shume i respektuar nga te gjithe ata qe e njohin dhe nuk qe e nevojshme te komentohej nga ty "macia_blue". Por u dashka per te tu thene qe e meriton ta provosh dhimbjen e kesaj familjeje qe te arrish te kuptosh gjendjen e tyre.

Flm shume Bisha !

Jo me larg se dje ne darke pata nje debat me Zonjen apo zonjushen ne fjale. Nese nuk perton e dashur shko dhe hy tel tema e Gentit dhe aty mund te lexosh se c'behet. Zonjes tone hijerende macia_blu i pelqen vetja dhe shkrimet e saj jane pak teper ofenduese. Nuk me vjen aspak kqe percfare ka shkruar se fundja tregon veten e saj.

Flet gjepura pa e pare dhe pa e ditur se cfare famile eshte familja e Zotit Zef Marku. I pelqen te shohi me kendeveshtrim te jashtem dhe cfare ka degjuar dhe lexuar , por nuk eshte aq e zonja ca te cohet dhe te japi nje ngushellim sado i kote mund ti duket kesaj meqe na ka pare shume vdekje ne jeten e saj a thua se ka punuar varremirehse.

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-12-2004
    Postime
    1
    [QUOTE=macia_blu]Nuk e di nese shqiptaret e michiganit , e ndoqen e nuk e ndoqen emisionin e Albanian TV-se mbreme? Nder ato super marrezise e tjera , nuk u permbajt dot dhe plot ligesi shkoj edhe ne familjen e Gentianit. E shfrytezoj kete rastme qellimin me te ndyre qe mund te kete nje shqiptare ose pak shqiptare si ato qe kane albanian TV. Pronari V. D, pervec se ben pyetjet nga me qesharaket qe mund ti drejtohen dikujt edhe ne rruge te madhe, e jo me nje njeriu (prindit qe ka humbur djalin e vetem ) dhe nje familje qe prej dy javesh jane te permendur ne te gjitha madiat jo vetem ato shqip.
    Perfundimisht drejtuesit e albanian tv, dalin te lumtur nga shpia ku behet gjeme, sepse ia dolen qellimit. Pra IA ARRITEN TA INCIZOJNE TE JATIN E USHTARIT TE FALENDROJE QEVERINE E FATOS NANOS. PT'HUUUUUUUUUUUUUUUU c'felliqesire!!!!!!!!!!!!
    Te nesermen pasi kane siguruar incizimin e zerit te ketij palo aficeri, te ketij palo prindi i cili pervec se falenderon qeverine e nanos, ia keput e thote budalleqe te tilla si; nuk e dua kete krenari, ai ishte shpresa jone, falenderoj qeverine shqiptare, dhe me qyrravitet, si kalama. Si per te treguar c'malesor eshte , e c'oficer paska qene.Ky lloji prindi te perdhos jo vetem idealin per te cilin dhe jeten (nese e dhe vertete kete jete per ndonje ideal ne bote) por te perdhos edhe vdekjen, mbas gjithe kesaj!Keto palo njerezish , ende pa e dhene transmetimin e intervistes, fillojne e mburren verdalle, ( tek e fundit intervista u be vertete disi e dobet se nuk ke c'interviston ne kesi rastesh e nuk ke c'thua, por ne patem per qellim ti shtojme nje pike qeverise nano) Kjo eshte pafytyresia me e madhe qe mund te kete njeriu i gjalle!
    Ndersa baba zefit do t'i kisha thene; Dmth ti nuk po qan e dhimbesh per jeten e djalit, por se nuk ka kush te mban ty> (tek ai i kishim shpresat).
    Do ti kisha thene baba zefit, te jesh marins ne USA, nuk eshte si te jesh nje palo oficer i enver hoxhes.QUOTE]

Macja_blu , me siguri dhe per kte jam e bindur qe , barku yt nuk ka lindur femije , se ne te kunderten nuk do te merrje mundimin te shkruaje keto hynere te ky forum , nje shkrim i xhveshur nga cdo lloj etike , prej nje palo shpirti te shplare nga cdo ndjenje humane , meshire e dhembshurie njerzore. Per prinderit ne fjale nje mikja ime flet me shume respekt dhe i tregon njerez me dinjitet ne pune te tyre e ne hall te tyre.
    Ku pyt me prindi i mjere ne tragjedi te tilla per krenari kur te plas drita e vetme e syrit , kur asaj nane te mjere i eshte shkrumbos shpirti e barku , e sdo te shoh me lukthin e zemres , nuk do te shoh me perjetsisht vogelushin-burre qe ti puthe ballin e ti uroj mirseardhjen e rikthimit qe po i vjen ne arkivol , nuk do te perkedhel me kurre frutin e shpirtit te rritur me njemije pekule e ninulla .
    Per cfare shpresash flet ti , asnje prind nuk rron ne shprese te femijes ,rrenjose ne tru , shpresa e vetem e Zefit ashtu si cdo prindi tjeter ka qene qe ta rrise ta edukoj , ta shkolloje ,ta martoj e rehatoje me duart e tij detyre dhe enderr e cdo prindi kjo . Me vdekjen e te birit i ka vdek jo vetem shpresa e krenaria por dhe shpirti i te dy prinderve ka dhene shpirt per se gjalli ne te njetin moment ku i biri ka dhene frymen e fundit ( Zot dhe guri se mban dot nje dhimbje te tille) Ku ka piskame vaji e fjale morti ,ku ka preher e gji nane te mbaje nje dhimbje te tille , e pervec kesaj te kete dhe mendje e predispozita te tregohet i gatshem ti jape xhevap ndonje interviste meskine qe ne te tilla raste behen vetem per hir te sensacionit rreklamuaes . Ndjej keqardhje , dhe eshte per tja marre kujes, qe ne vend te ngushellimve e fjales se mire per te shprehur ndjenja te sinqerta dhembshurie ne tragjedi-humbjesh kaq te dhimbshme familjaret e te ndjerit behen pre e paragjykimeve nga me absurdet....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga con_stant : 07-12-2004 mė 03:21

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Kush tha qe macja s'po tregohet e sinqerte? Apo s'ka mundesi tjeter si te ndihet njeriu, pervec se si ju? Lotet s'jane gjithnje te sinqerte... mos u beni naive.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga Dreri
    Mjaft vajtuat edhe ju tani, ne parim keni te drejte. Une personalisht nuk do doja qe "macia" te shkruante kete, por ama ju siguroj ju se ajo ka ndjere dhimbje per kete humbje sa ju te tre , e tridhjete si ju duke kaluar edhe "wite angel" ne fuqi te shtate.
    ne nje fare menyre ajo duhej te kritikonte ate "palo Tv' qe kemi (na u thafshin krahet megjith te) dhe kaq. Kush nuk e njef macen" mendon qe kjo qenka e pashpirte e "pafemije" (sic thuhet me lart)e paturp e pa e pa......etj etj.
    Une ngushelloj sinqerisht familjen Marku, eshte nje humbje qe duhet ta ndjejme dhe ta bashkoje, sic eshte gjithnje tek shqiptaret, me qe kemi pasur me shume dhimbje se gezim

Po me mua c'pate ? aman na leni rehat se po i kalojme temat ne shume gjera personale qe nuk eshte aspak e drejte.

Une e kam thene dhe em pare kam shruar ate qe kam pare me syte e mi dhe per vete faktin se kam punuar me te dy prinderit me shume se nje vit. I respektoj dhe me respektojne . Por te tjerat nuk me duhen . Kam dale nga barku i dikujt tjeter dhe dikush tjeter ndjen dhimbje per mua.
    Por prape vazhdoj te ndjej dhimbje per Familjen e Gentit se i kam perjetuar sadopak bashke me ta.

Keshtu qe ju lutem mos e hapni me kete muhabet se vertet u beme gazi i forumit.

Pershendetje te gjitheve

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

i/e regjistruar Maska e PATRUNXHELJA
    Anėtarėsuar
    07-09-2004
    Postime
    32
    Sa shume shaheni ju andej e njerez ndonjehere te vjen keq te thuash keta jane shqiptaret tane ka raste ne fakt qe te behet dhe zemra mal dhe pse kjo nga fundi ndodh shume rradhe . gjithsesi shume gjak nxehte paraqiteni thua sikur keni krujuar nje ushtri thashethemesh , nejse pune te mbare te gjitheve se keshtu sic e keni filluar dhe po e mbaroni se shpejti do nxjerrim ne treg nje roman me titull "Shqiptaret ne Mich luftetar te epur thashethemesh "

bye bye

i/e regjistruar Maska e PATRUNXHELJA
    Anėtarėsuar
    07-09-2004
    Postime
    32
    con_stant aman e lal mbahu ti iher !
    e kuptojme qe ke lindur Demokrat por gjithesesi dukesh si ata komunistet qe pelqejne lufte klasash . Ji me i duruar more djale mbahu fort mos biesh me ndonje liqen nga ata te michit se do te hane krimbat e ujit .

Go Pistons Maska e ledio
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    diku ne bote
    Postime
    625
    Ok. kam degjuar se tek ne Michigan do te vijne Parodistat e Vlores te premten. Di ndonjeri se sa kushton bileta dhe adresen ke ata do te luajen?
    *Friendship is the only cement that will ever hold the world together.
    *There is no such thing as no chance.
    *There's a better way to do it.......... find it
    *If you can dream it, you can do it
    *You haven't failed until you quit trying
    *Success doesn't came to you..........you go to it.

i/e regjistruar Maska e Dreri
    Anėtarėsuar
    02-06-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    661
    Te premten ne ora 6 ne 12 mile ne Shoehnerr Rd
    Bileta kushton 25 $
    Warren public schcool.
    muzg i heshtur

labja Maska e klaudia
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    66
    Kam degjuar qe do vi Sinan Hoxha a dini gje kur do vi edhe sa ben bileta?
    labe jam labe keni gje ju?

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-05-2006, 09:40
  2. Dita e Letersise dhe Kultures Shqiptare ne Michigan.
    Nga macia_blu nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 28-10-2005, 20:55
  3. Per dashamiresit e letersise ne Michigan
    Nga Sokoli nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 06-06-2004, 23:50
  4. Michigan: Dy tė vdekur dhe katėr tė plagosur
    Nga Bisha_Bukuroshe nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-06-2004, 22:16
  5. Studentet shqiptare ne Michigan
    Nga korcaprincess nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 28-03-2003, 01:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •