jo mi shpirt
ti taftibafti maj rradhen ihere, veje i gur aty te dera white angel-it se ka rradhe. Ose provo ti bish deres se rrezik ta hap une
jo mi shpirt
ti taftibafti maj rradhen ihere, veje i gur aty te dera white angel-it se ka rradhe. Ose provo ti bish deres se rrezik ta hap une
Postuar mė parė nga Xemlo
hahhaha looooooool . Ke bo celsa fallco se une s'ti kam dhene asiher?
Hello MICHIGAN !
Ftohte sot ketu aha iku vera.
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
* * *
Prap ne teme.
ALBANIAN TV qenka bere TVSH (Televizioni shqiptar i Michiganit)
Kerkohej ndihme, them te jap nje kontribut te vogel.
E para ti spiker qe pergjerohesh si grua e keqe para kameras per "5$ chek" ne muaj , me qellim qe ne te shohim TVSH e famshme gjate gjithe javes, do te te them qe skeni pse mendoni te zgjeroni program pa rregulluar te pakten ato dy qyqe* oresh qe transmetoni.
Si mendoni ju qe bashke'atdhetaret do paguajne per te ju pare gjate javes , kur me nje dy ore -esh na ngopni aq shume sa nje muaj sdo na binte ndermend per ju me.
Une personalisht ju them se do paguaja me deshire me shume se aq, vetem e vetem te shohim dicka dinjtoze.
Mu duk sikur thoni qe pranoni vrejtjet apo sygjerimet..!
E para qe do thoja une zoti spiker eshte, qe TVSH i nevojitet nje spiker.
Zoteri spiker ju nuk po recitoni , as fraza nga tagjedite greke, as pjese komike bashkohore.
Menyra si flitni ju , si cirreni si bertitni si qani e pergjeroheni ,te jep pershtypjen se gjithnje po flisni per dicka te pazakonte.
TVSH -Michigan eshte stacion privat, keshtu mendoj qe nuk duhet te quhet TELEVIZIONI SHQIPTAR. (TVSH) . Me qe kjo nuk eshte ne doren e askujt atehere uroj qe te permirsohet, jo shume, por deri ne kufirin minimal qe ne te mos na vije turp qe quhet ashtu.
Une sdua te bej kritikun, as te jap mendime por mendoj per te shkurtuar sa me shume kohen e reklamave , per ti lene pak me shume hapesire programit per te cilin televizioni quhet televizion. Kjo eshte si te them..(.kripes ti hedhim edhe pak me shume gjelle)
Personalisht do ju lutesha : HIQENI ate reklamen ku kasapi me thike ne dore pret nje qengj te varur. A mendoni zoterinj te TVSH , se ka femije qe shohin ate skene. A mendoni cfare ndjesie te le ajo reklame..edhe tek te rriturit.?
Dikur kur neper fshatra apo kudo, dikush donte te therte nje qengj apo kec, se pari urdheronte te largohen femijet.
Pastaj a e pyesni veten, keni dy jave dy muaj , dy vjet, apo dyzet vjet ketu ne USA ..Keni pare nje reklame te tille ??
Vo .
.per programin e sonte. kujdes me titrat nuk shkruhet e djele por e diele, dhe jo FOKLORIK por FOLKLORIK
me & pa respekt (kjo ska rendesi per ju)
Dreri
muzg i heshtur
TAFTIBAFTIIIII ce ke kap kaq keq me robt ti mi lale????Qeke djeg ti tu bofsha une mas atina u dukke,apo je pervelu tesoro.Nigjo ktu qeke icik mrapa ti.A ke dashnor ti goce?Po ai nuk te tradheto ty e apo eshte i virgjer akoma????hahahahahaha
Nejse ashtu si paske nickname ashtu ene fliske ti,nuk qeka per te ta vene re ty.Qeke bo per gjynof.Po ta njifja ate mikun do ti kisha thon nja dy pare llafe per ty.Po mas ketyre gjonave qe paske shkrujt ti,zor se mund te behet gjo.Maje icik veten,paska dhe pare.Po tradhtojne ato qe skane asnje lek jo ai,qe ka me ca ti maje dashnoret?
Pershendetje nga Tirana!Rastesisht po lexoja komentet qe behen midis bashkatdhetareve tane neper bote dhe qelloi qe Z. A.Sheku te jete nje mik i imi prandaj u ndjeva e detyruar moralisht te kundershtoja komentin e TAFTIBAFTIT.
Si fillim pak histori: Me Z.Sheko jemi njohur ne nje seminar qe u be ne Itali me temeRoli i politikes ne zhvillimin e Shqiperise dhe integrimi i saj ne Bashkimin Europian.Per cudi ai nuk me dha pershtypjen e nje MASKARAI sic ishte shkruar ne teksin e mesiperm perkundrazi,me beri pershtypje modestia dhe inteligjenca e tij,por mbi te gjitha binte ne sy deshira e madhe qe kishte per te dhene kontributin e tij ne kete drejtim.Duke pasur parasysh qe ne qe jetojme ne Shqiperi jemi me shume pesimiste se ato qe e shohin Shqiperine nga larg,mu be qejfi qe rastesia me njohu me person te cilit nuk i mungon shpirti patriotik gje qe tashme ne perqindjen me te madhe te shqiptareve ka humbur.Jane te pakte njerezit qe krahas interesave personale(per te cilat luftojme te gjithe),bejne dicka edhe per komunitetin shqiptar atje si p.sh. organizojne mbremje argetuese me rastin e festes se flamurit,financojne hapjen e shkolles shqipe etj.
Me cudit fakti se ku e gjen te drejten zonja apo zonjusha qe fshihet pas ketij pseudonimi te flasi, te marri neper goje dhe ceshte me e keqja te komentoje dhe te shkruaje per jeten personale te nje PERSONI PUBLIK.E dashur zonjushe apo zonje ,po te jap nje keshille si juriste: Nuk ke asnje lloj te drejte si morale ashtu dhe ligjore te nderhysh ,te publikosh pa fakte dhe sidomos te vjellesh vrere e shtyre nga motive shume te dobta personale(te cilat vihen re dhe nga nje njeri qe nuk e njeh fare zoterine e lartpermendur) per jeten intime te njerezve.Secili e zgjedh dhe e jeton jeten sic e shikon me mire,gje te cilen duhet ne rradhe te pare te beni ju.
Shpreheni midis te tjeravekjo eshte me e pakta qe mund te beja Lind nje pyetje: Per ke "e dashur "ishte me mire,per ne qe degjuam budallalleqet e tua apo per ty qe gjete pak hapesire ne kete forum per te shfryre mllefet , te cilat shpresoj asnjerit nuk i hynjne ne xhep.Njeriu vleresohet nga veprat qe ben dhe te mirat qe le pas.
KUR HERONJTE LARGOHEN NGA SKENA,ATEHERE HYJNE KLLOUNET!
Pjeshkes se omel !
Do ta lexoja me deshiren me te madhe dhe nje here vepren tende e dashur por ja qe sdi as te shkruash .
me vjen mire dhe keq njekohesisht se pari me vjen mire qe u duke dhe ti krejt rastesisht dhe fillove te belbezosh . dhe se dyti keq kur flet si pjeshket e kalbura te cilat as per recel svlejne se del i thartuar ,mgjth kur njerzit si njeh ske pse flet apo me sakte te fusesh turinjte kot.
ok ciao .
ZONJES SE DREJTESISE!
Dikur me ka rene dhe mua rasti zonja Juriste ta njihja personin e lartpermendur pra dhe mua mu duk nje njeri inteligjent e patriot por ja qe njerzit sa me shume i njeh aq me teper tregojne ftyrat e veta .
Meqe per zoterine tende qenka nje detyrim moral me behet qejfi zemer qe kritikon dhe ashper njekohesisht (sepse e do puna)
Sa per ate seminarin ne Itali shyqyr qe i qenka dhene rasti dhe zotit Adriatik SH te jete pjesmarres per me teper ne nje eveniment te tille "Integrimi i Shqiperise ne Bashkimin Europian " (ja vlen )
Sa per financimin e nje shkolle shqipe eshte premtuar dikur nga zoti Sheko por ja qe premtimiet si gjithnje spara mbahen dhe kjo ekziston vetem ne enderren e Shekos dhe te emigranteve te tjere te cilet do kishin shume deshire qe ky premtim te mbahej .
Zonje e dashur (nuk fshihem aspak pas pseudonimeve si puna e zotit Sheko apo si puna juaj zonja apo zonjusha juriste ).
Sa per jeten e nje personi publik flitet dhe perflitet sa here te doje qejfi nese je ne dijeni e dashur athere kur je e bazuar diku dhe ke fakte e prova (dhe per kete nese se di mire mund ta perserisesh edhe nje here" Fakultetin e Drejtesise" se me sa jame duke pare qenke ca si dobet ne disa fusha )
Keshillat e tua e per mua vlejne aq sa "LETRAT HIGJENIKE"
Dhe sa per te drejtat e mia morale apo ligjore si ke bere akoma ditet te mi permendesh ,sa per faktet ta permenda dhe pak me lart kame "FAKTE DHE PROVA" qe vertetojne se "MASKARAI "ngelet (maskara)
S'do mend qe nuk arrin te vesh re se une zoterine se njoh dhe fare ,por ja qe zoterine besoj se e njoh me mire se ju .
Persa i perket frazes ku permendet "jeta" te jap te drejte por besoj se kete e di te pakten "E DREJTA JOTE ESHTE DERI ATY KU FILLON E TJETRIT " po si duket ke shkuar me vones ne uni dhe se ke kapur oren e pare .Jeten secili e ben vete dhe mundohet ta ndertoje
ne menyre sa me perfekte .
Sa per ato qe ti i quan se jane "budallalliqet e mia " nese ty te jane dukur si te tilla te tilla le te mbeten ,por ja qe dhe une gjeta pak hapsire ketu dhe "nuk u shfryva" si thua ti po tregova disa gjera te verteta per te shfryre e dashur ka vende te tjera . pastaj mos mendo se per te treguar te verteten me ka mjaftuar vetem ky pak vend ne forum, aspak kame pasur ku dhe si .normal qe ty ste hyjne ne xhep se duket qe i ke te shpuar dhe normal s'do mund te qendronin
Persa i perket "NJERIUT DHE VLERAVE (te tij) e dashur duhen nete te gjata dimri te diskutosh .
Njeriu e dashur eshte normale te vleresohet nga veprat dhe te mirat qe le pas por athere kur ai le vertet dhe jo anasjelltas .
Opinoni im e nxjerr z Sheko nje "Maskara " te vertet dhe nje njeri me nje figure te perulur
Nje keshille une ty tani "NJIHE ME MIRE ZOTIN ADRIATIK "
mundohu ta njohesh njeriun e dashur ne te gjitha fushat qe ka jeta sepse ashtu njihet vertet ne te kundert do e njohesh vetem ne nje aspekt si prsh ti z Sheko ,pra vere disi llogjiken ne pune meqe paske dy klas me teper dhe mundohu te mos llapesh ku ste takon Detyrimet e tua morale ndaj z Sheko ruaji per diku tjeter sepse ketu "NUK PIJNE UJE " e dashur .
ps. me pelqen vertet thenia jote "KUR HERONJTE LARGOHEN NGA SKENA,HYJNE KLLOUNET !.
eshte vertet e spikatur dhe vlen si per zoterine tende dhe te Shekos .
Mos u nevrikos e dashur sepse ju te drejtesise i keni paksa delikate nervat .
bye bye
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TAFTIBAFTI : 14-10-2004 mė 12:24
nderime te gjitheve
ka ndonje nga west bloomfield mi??????????????????
Hey shqipet e Michiganit pershendetje.
Shikoni sa aktiv e keni komunitetin serb ne Michigan
http://www.serbianna.com/columns/savich/
Gjithe te mirat
Nuk lejohen adresa Interneti ne firme. Stafi i Forumit.
Postuar mė parė nga Dreri
Dreri!!
Mund te flasin shqip por te gjithe jane ( shqipetare nga Mali i zi) prandaj dhe gjuha e tyre nuk merret vesh mire. Une nuk para e ndjek shume tv e Michiganit se japin me shume reklama dhe asgje interesante. Nuk kane futur aty te pakten nje spiker apo dike nga Shqiperia. Jo se jam kundra Shqipetareve nga yogosllavia por eshte dicka qe nuk mund ti arrijme ti kuptojme ashtu sic duhet. Nje Spiker nga Shqiperia verte do ishte dicka e bukur. Ka shume vajza , studente , nxenese shkollash nga Korca, Pogradeci, Shodra, Tirana ( mgjth jane nje pakice nga Tirana dhe Durresi) por te pakten do ti jepte me ngjyre programeve. Pastaj mos te harrojme nje gje Dreri kete Tv Shqipetar e kane kontribuar dhe finacnuar shqipetaret nga Jugosllavia ndaj dhe per kete ne te Shqiperise nuk kemi shume shance te marrim pjese aty.
Me vjen shume keq sepse sa jam bere kaq ketu ne Michigan e kam pare ndarjen tone te Shipetareve dhe jam habitur shume. Si ka mundesi te na ndajne ne tre kur themi qe jemi shqipetare.
Na ndajne ne : Shqipetar Shqiperie
Shqipetar Jugosllavije ( mali i zi ose Montenegro )
Kosovare.
Dmth mua me therrasin Shqipetare prej Shqiperie .
White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Krijoni Kontakt