Cka mendoni per filmat indian?
A jane te mire apo jo?
Cka u mungon ketyre?
A eshte gjuha ajo pse keta filma nuk moren boten prore.
Me nderime,
Cka mendoni per filmat indian?
A jane te mire apo jo?
Cka u mungon ketyre?
A eshte gjuha ajo pse keta filma nuk moren boten prore.
Me nderime,
Filmat indiane qe me kane mbetur ne mendje jane "zotnia 420" dhe "jete e dyfishte"...
Zynzegiiiiii. zynzegiiii, zynzegiiiii....![]()
Yhyyyy, sa kisha pa shkruar ketu...!
===============================================
Mbi dallgėt e jetės kjo udha ime e gjatė,
unė rrėxohem dhe... ngrihem prapė!
Nuk e di pse me ishte fiksuar muzika e "Jete e Dyfishte" - gjithe diten lilali beja![]()
Filmi indian qe me se shumti me ka pelqyer quhet GEET.
Kur erdhi ky film ne kinemane e Prishtines ishte me i sukseseshem se Bruce Lee gjate kulminacionit te tij.
Indianet bejne me shume se 500 filma ne vite, dhe te gjithe i bejne me rregullat dhe menyrat me te mira te filmit.
E vetmja gje qe indianet e bejne me qellim eshte teprimi i dritave dhe ngjyrave qe ta bejne ambientin me hyjnor. Kete e bejne me qellim te popullates se varfer. Kjo pra eshte metoda e tyre qe ti tregojne poullates se varfer se india eshte vendi me i mire per te jetuar.
Edhe Amerika e bene te njejten gje, por permese "American Dream", per ti treguar popullates se varfer se Amerika eshte vendi me i mie ne bote.
Shqipetaret mund te mesojne shume nga Indianet per ti realizuar mire filmat. Normal pa teprime ne tone te fotografise.
une kam pare shume filma indiane shkaku my roommate jane te lezetshem por kur sheh shume i di permendsh si do vazhdojne, e teprojne ne kercime, muzike, dhe ti ke mundesi ta parashikosh si do mbaroje ne fund, tjeter edhe menyra se si aktrojne eshe zbavitese por ndonjehere te merzit..si perfundim une di te kercej bangra' by now, etj etj.
eshte e vertete qe e teprojne ne drita, ne menyren si i tregojne historite etj, po ashtu eshte e vertete qe bombay quhet holliwoodi indian sepse eshte i dyti ne prodhimtari pas americans
btw keni degjuar per ABCD? american born confused desis?
jam shkrire kur e kam degjuar per here te pare...ne fund te fundit edhe ne aty afer jemi
Liebe! liebe, lass mich los!
Forever,
Ke te drejte per te gjitha perveqe ate qe thua pas Amerikes.
Indianet bejne me shume filma se Amerika, apo qfaredo vendi tjeter ne bote.
un kam pare shume filma indjan dhe ,jan te gjithe te realizuar ne vende te bukura ,,ne Paris, LOnder, etj...Indjanet kan Hollivudin e tyre mesa kam degjuar...dhe mbreteresha e hollivudit quhet Kayol e cila ka realizuar filmat me te bukur dhe pothuajse ne 10 filma 6 prej tyre ajo do jete personazhi kryesor,,,gjithashtu dhe aktoret jan shume te pashem dhe ne cdo filem pothuajse eshte love story , ka dashuri ne mes,,,dhe perfundimi dihet gjithmon.
LuM i RrEmByEr
Industria e filmit indian quhet Bolliwood dhe bejne me shume se 1000 filma ne vite.
India eshte si duket i vetmi vend ne bote ku eshte mungese e madhe e aktoreve. Kjo eshte per shkake te prodhimeve te shumta qe i bejne ata.
Dhe te mos harrojme se perveqe filmave ata kane shume stacione televizive me seriale te shumta qe tregohen gati 24 ore ne dite.
Ajo qe ne na intereson eshte se te rinjte tane mund te shkojne dhe te studiojne filmin ne Indi. Eshte lire dhe mesimi eshte jashtzakonishte i mire. Realizimi i filmit eshte ajo qe ne kemi nevoj te mesojme. Per temat dhe stilin e realizimit pastaj ne vete vendosim. Vetem ne kete menyre mund te pasurohemi me nje gjenerat te filmagjijve te suksesshem. Per ngjarje dhe tregime interesante Kosova ze vendin e pare ne bote.
Nderime,
Filmat indiane...sikur e teprojne me te qara e lote....
Te cpifur jon, si indianet. Gabel mer, cfar pret nga gabelat.
Kam qene i here ne Indi, ne Dehli dhe mallkoj veten se harxhova i muj kot. Apo nuk jane pisonjosa. Rrini larg indianeve sidomos ju gocat
Jom mo i bukri katunit
Krijoni Kontakt