te bukur-dhe te pasur -ne mendje, shpirt dhe llogari bankarepo mu ngjit mu ngjit....
te moralshem? sipas moralit te kujt?
te bukur-dhe te pasur -ne mendje, shpirt dhe llogari bankarepo mu ngjit mu ngjit....
te moralshem? sipas moralit te kujt?
TBD
Une do mar ate qe dua .Per te pasur jam e pasur vete. Por mos te harojme se ka te pasur qe behen dhe varfer.Gjithashtu dhe bukuria, mund te jesh i bukur po shpirtin e keq ce do ate jete ti me pasuri dhe bukuri kur ti nuk e do ate .
-Une sic e thashe do mar ate qe dua dhe me do. Ku do kemi dhe mirekuptim me njeri tjetrin
===========Me respekt DINA==========
Pasuria vjen e shkon..........Bukuria eshte vetem nje dite.....Morali eshte gjithmone.
Une jam dakord me minen, bukuria eshte per dis caste, dhe pastaj shikon njeriun e vertet, dhe pa moral bukuria dhe pasuria nuk eshte gje.
![]()
Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
....makes the impossible possible
....rules without rules.
Postuar mė parė nga Aragorn I
Pergjigja e Reines me pelqeu. Me duket realiste, sepse kur mendohem, njoh shume njerez te cileve bashke me shume te tjera u mungojne dhe tre cilesite e mesiperme. Kjo nuk i ndalon ata te martohen. Rendesi ka ta duash. Dashuria nuk ka sy, kur e do njeriun, nuk pyet nese eshte edhe kriminel/e.
Aragorn une thash gjithashtu s'do martoja dike pa moral.. sepse e di s'mund te dua nje njeri te tille. Keshtu lexohe deri ne fund cfare shkruaja..![]()
NE RAST MARTESE DUHET TE MARTOHEMI ME ATE QE NA E NDIEN ZEMRA.
AH KJO MARTESA NA FUTI TE GJALLE NE DHE................
ne djall morali,bukuria apo pasuria.........
Moral por dhe leket sjane keq![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Ju moralista brockullisni cfare dhe si te doni....mua ma gjeni nje te PASUR se moralin dhe bukurine ja vendos vete. Cdo gje (perfshi moralin dhe bukurine) blihet, por jo cdo gje (ne kete rast morali) mund te shitet.
Me llafe te gjithe jemi nga 2.5 metra.
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Krijoni Kontakt