Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 96
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Xspim...!!
    Nuk dua te te keshilloj as te te gjykoj ... ajo cka po them eshte .. pse ti e une kemi lindur te ditur ... dinim se ca ishte basic ....JO .... per moshen qe ka sniper eshte per te pergezuar vullnet qe ka per te mesuar kete gje ... fundja ky forum eshte per te ardhur ne ndihme cdokujt qe e kerkon nje te tille ... pavarsisht se eshte piraterike apo jo ... ne i japim zgjidhjen edhe reziqet qe ka ajo menyre ... ai per nje kohe shume te shkurter ariti te kuptoje shume gjere ne saj te ndihmes te F-I akulli e shume te tjere qe e ndihmuan ..prandaj nuk duhet deinkurajuar po duhet mbeshtetur ne vullnetin qe ka ...per mendimin tim ti largohet idese se viruseve po te studjoje programim ...!!
    sinqerisht
    Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e sniper_007
    Anėtarėsuar
    09-09-2003
    Postime
    81
    keti Xspim i duket vetja expert perderisa me gjykon mu kot . o lal un as bej informatik ne shkolle , as kam pas koppjuter , as libra as gje , thjesht po mundohem te futem ne boten e informatikes
    me ndihmen e antarve te forumit ( qe ja kame per nder te gjithve ) , dhe duke lexuar libra qe kame gjet keto kohet e fundit....
    PO e pranoj mu rit njecik mendja ne fillim , po sa me shum po kuptoj nga kompjuteri aq me shume po mar vesh qe skam ditur gje fare .
    Ty sta kerkoii njeri mendimin prandaj mos nderhy kot ne punet e te tjereve lal , ose te pakten mundohu te mos fleshesh kottttt.

EJ o cua , keto kohet e fundit skam shkruar shum se jam mare me scriptet , dhe do mundohem qe te marr MSDN library te visual studios mqs me kane thene qe te ndihmon shum per programim .
    Me viruse as qe sjame marre fare , sepse eshte koh e harzhuar kot , tani do filloj me programimin dhe scriptet , do blej dhe librat e informatikes te shkolles se mesme dhe do mundohem ti mesoj te tera

byeeeee
    TANI
    .

Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    Tani...Nese me lejo te te drejtohem keshtu ...!!!
    Librat e shkolles te mesme jane gjeja me kot qe kam pare ... pasti aty meson vetem word edhe excel une te sygjeroj kerko ne google per tutoriale ose me ane te forumeve pasi eshte e vetmja menyre qe te ndihmon ... MSDN eshte shume e mire te ndihmoj jashte mase ... te uroj ta gjesh kollaj ...!!
    nese jo bej nje fjale
    ardi
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    09-09-2003
    Postime
    81
    nuk e di vella mase kot jane librat e shkolles , se mu me tha nje kushuri qe eshte viti i 4 (e mesme) qe kishin bere nje program te quajtur PASKAL , per programim kompjuterik , ene une thash ta marr dhe un .
    Mqs sja vlejne , nuk po i marr fare . Vetem kam te veshtire ti mesoj tutorialet , se pothuaj 90 % jane anglisht , ene une jam akoma tek HEADWAY 2 (ne kurs anglishtjje ) . Nesje , Faleminderit per sugjerimin , do mundohem te mesoj tutorialet..........

TANI
    .

Anėtarėsuar
    09-09-2003
    Postime
    81
    ene i pyetje , car eshte ky "SubSeven Legends" se me erdhi e-mail ene ishte ky SubSeven Legends ,,,,,
    o ARDI a e di ti se ca eshte ky SubSeven Legends ?????
    .

Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    hadway 2 intermediate eshte apostafat per te studjuar tutorjalet mbase nuk eshte shume i mire per fjale teknike po eshte i mjaftueshem per te kuptuar tutorjalet..PASKAL eshte nej gjuhe programimi shume e vjeter qe pothuajse nuk ka plakime fare per sub& do shkruaj me vone
    Take care
    Ardi
    N. H. Schwarzkopf

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Sniper..skam cte them ardi ka te drejte... hey sa per ate kodin tend do ta kem gati kete jave... ah po edhe dicka e vogel..ne fillim do te te jap exe=ne, pastaj kodin, pastaj ti do te mundohesh vete ta kuptosh dhe ne fund fare po deshe do ta sqaroj ok?
    Meqe ra fjala mund te besh edhe disa proggy te vogla vete sa per fillim.
    bye!

i/e regjistruar Maska e Xspim
    Anėtarėsuar
    23-02-2004
    Postime
    12
    Sniper ...... ne radhe te pare une nuk jam "mor" por jam "moj" ..... dhe nuk kam lindur e ditur ne jete.... edhe une ne shqiperi nuk kisha as kompjuter , as dreq e shejtan ... madje nuk kishim as mesues qe te na bente informatik...... sa here qe ndonjeri na fuste tek salla e kompjuterave {vetem 2 kompjutera} ,, na thoshte MOS PREKNI GJE ME DORE SE PRISHEN!!! M.gj.t e cmoj vullnetin dhe kurajon tende per te mesuar dicka... dhe te them vazhdo keshtu...Por ne fillim kur krijove dy kode ne batch ... dhe mendoje se si te INFEKTOJE kompjuterat e te tjereve ... mu duke vetem nje femije... qe donte te hiqej si hacker i mbaruar....Nejseee..... Nje keshille nga une ..... Fillo te stjudosh VIsual Basic...

keep positive !

Anėtarėsuar
    09-09-2003
    Postime
    81
    Xspim e leme kete punen e kompjuterit dhe shkolles se nuk ja vlen te flasim per keto gjera .
    Tani qe mora mesazhin me VISUAL basic po meresha , po beja ca programe te thjeshta per te me lehtesuar punen ne kompjuter .
    A mund te me thuash ndonje site per te shkarkuar MSDN (te jete 300 mb e posht ), se spo e gjej dot , kam provuar me IMESH po skam marr gje .
    ok ?

TANI
    .

Anėtarėsuar
    09-09-2003
    Postime
    81
    Force-Intruder , per kodin jam dakord , po nuk kuptoj se ca do te thot PROGGY , mos jane keto programet me TIMERS ????

byeeeeeee
    .

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ėndrra ime, tė kem njė program timin nė FoxNews
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-09-2010, 23:38
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •