Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 96
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Sniper..... lere cfare thote akulli per kafen se nje cd 50 leke eshte
    Tani, programi qe ke paraqitur me lart ne te vertete nuk eshte program kod Batch - shkurt komanda DOS sic the edhe vete...
    eshte nje pike nisje e mire, por nqs deshiron nje keshille te vogel po ta jap :
    Kurre mos bej viruse (apo batch) qe shkaterrojne sistemin.. kenaqesia do te jete fare e shkurter... perdor me mire gjera qe do ta bezdisin tjetrin aq shume sa ta besh ate tjetrin qe ta formatoje HD me deshiren e tij.... kjo do te jete me zbavitese me beso...
    E dyta pasi te kesh filluar me vb edhe lexo edhe hidhi vazhdimisht nje sy code-it te gatshem qe mund te marresh nga rrjeti...keshtu do te mesosh brenda 6 muajsh ....
    Dhe e findit.... nqs do te thellohesh mbi Batch Coding si ajo qe ke shkruar me siper mund te te ndihmojme edhe me shume mjafton te hapesh nje teme ku secili te afishoje pjese kodi bat...me beso mund te behet shume me teper se sa ato qe ke shkruar ti aty dhe ne menyre shume me elegante... ok?

Hej Akull... djale i keq... te gjithe kane filluar diku.....

HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    Lool F-I
    Patjeter qe te gjithe kane filluar diku. Ishte thjesht nji mendim - vendim personal i imi ;-)
    sniper,
    komandat DOS qe perdor aty nuk i bejne ndonje dem kushedi c'fare komputerit.
    Kjo per faktin qe ti edhe po i pate te shkruara systemi nuk ben delete systemfiles te tipi *.ini, *.sys, etc.
    Bej nje gje te thjeshte qe te kuptosh kete mendim.
    bej nji file ne notepada, shkruj ca te dush dhe veri mbarese ca te dush, p.sh. *.ini.
    Veri attributes sytem ose read only.
    Dhe pastaj perpiqu ta deletosh me *bat file.
    Do shofesh qe nuk behet delete ;-)
    Ne boten e hacking cracking duhet te besh gjithmone veprime ne baze te reastit konkret.
    p.sh:
    Ti do te me besh "keq" mua.
    Sifillim mbledh sa me shume info mbi mua dhe komputerin tim.
    Pastaj do vendosesh se ne c'fare drejtimi do me demtosh.
    P.sh shef qe une jam nji degjues i cmendur kengesh.
    Atehere do te duhet te besh nji "virus" te cilin duhet te gjesh nje rruge te ma sjellesh ne komputer pa dijenine time por kur te behet execute te kete sidomos komanden C:\> *.mp3 edhe del C:\> *.ram
    Ne kete menyre te gjithe kenget qe kam pas shkojne per lesh.
    Atehere ti do kenaqesh dhe une do jem out of order ;-)

Besoj se me kap topin e muhabetit ;-)

Cheers,
    Oni
    p.s. Interuder i ve pak me shume sec duhet rendesi moshes per arese llogjikimi.
    Se ai kur eshte 15 vjec dhe ka nji tool qe funksionon do e perdori ku te mundet.
    Dhe ne shkolle p.sh. por po beri ndonji hata, do e perjashtojne fare dhe une nuk du me pat ne te ardhmen vrasjne ndergjegjje per gjera qe mund te ishin evituar.
    ;-)

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    jam duke perfunduar nji tool cool fare.
    Nji nga bugs experts me te mire te botes per Windows, Georgi Guninski ka gjetur nji bug te windows ne marrjen e e-mail me outlook ecxpress, qe nuk eshte e mundur te mbyllet, pasi nuk do merrje e-mail fare. Behet fjale per save te attached file nepermjet e-mail te shkruar ne html.
    Kam modifikuar dhe jam duke modifikuar akoma me shume opensource kode te VNC.
    Jam shume afer perfundimit dhe provat qe bej ne komputerit e systemnit qe administroj tek puna, jane shume premtuese.
    Behet fjale per fhsehjen e install file vnc.exe ne komputerin e viktimes.
    Pasi file behet save invisible, ben shtese ne rregjister nen runonce. Kur PC behet restart vnc.exe behet run dhe veteinstalohet me attributes read only, dhe hidden.
    Natyrisht qe vncserver.exe starton tashme cdo here me systemin.
    N.q.s viktima ka static IP atehere puna mbaron. Mjafton te perpiqesh te lidhesh dhe po e hase viktimen me PC te hapur lidhesh direkt.
    Voila: invisible remote access. really cool.
    Per nja nji jave maximumi dy do te coj nji kopje ta shofesh dhe provosh e te me thuash.
    VNC perdor as default portin 5880 qe nuk perdoret per asgje tjeter.

Kush nuk e njef VNC kerkoni me google dhe do e gjeni, eshte open source dhe falas. Versioni i tanishem eshte absolutelly legal pasi eshte e pamundur ta besh invisible. Versionet e meparshme kishin mundesine e invisible por firma e hoqi komplet kete mundesi per arsye sigurimi.
    VNC po perdoret shume rendshem dhe si monitoring tool nag shume netadmins. Natyrisht e eprdor dhe ne punen time. Por natyrisht ne rast te tille duhet te kesh vertetim me shkrim qe useri perkates eshte ne dijeni te monitorimit dhe nuk ka problem me kete gje.

Cheers,
    Oni
    p.s. me gjith zemer ju uroj suksese te gjithe fillestareve dhe do ju ndihmojme sa te kemi mundesi

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Right ICEMAN...
    Meqe ra fjala Akull a e luan ndonjecike shahun se vdiqa te bejme nje loje te forte o burre i dheut...
    Cheers

i/e regjistruar Maska e sniper_007
    Anėtarėsuar
    09-09-2003
    Postime
    81
    do ta rishikoj njehere kete menyren e fshirjes se FILE-s qe i pelqejne viktimes (sepse duket interesante ) mqs provon me shume kenaqsi kur i prish ate qe mbron me shume tjetrit ..... ;-)
    ama te jemi realist , nuk provon ndonje kenaqesi te madhe per
    ti fshire file ndonje njeriu qe s'mer vesh nga kompjutri , provon kenaqesi ti fshish file ndonje EKSPERTI, prandaj me disket me duket shume e rezikshme , dua te di se si ta shkarkoj
    file ne nje remote computer pa u vene re. (kjo pyetje eshte sepse une e kame vene ne kuadrat nje remote computer , po per fat te keq ai i ka vene pass rjetit ) si informacion kame vetem IP e atij kompjutri..........
    po patet ndonje ide ma shkruani........
    do ta shikoj njehere google per VNC , por tani s'kame kohe se do iki ne kurs te anglishtes..........

ciaoooooo

i/e regjistruar Maska e Judges of Ur
    Anėtarėsuar
    10-11-2003
    Postime
    75
    akulli a thua programi jot i VNP te ndalohet nga firewall?
    I spoke to horrors of a dying planet, creatures of a dying sea. Nature was forever aletered, warped by reality. A truth to me was then revealed, born on wings of destiny. Decaying in my silent grave I spoke to kings of heirless thrones. An oath to me there was sung, the prophecy of their bones.

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    nuk ndalohet ne rastet qe ka IP statike.
    I skanon portet dhe check firewall.
    Megjithate shume pyetje e drejte.
    Still didn't trhough abou t it ;-)

Will check it
    Oni
    Intruder, si mer nuk luj shah. Jam mjeshter.
    Boj nonji ze kur te kesh kohe.
    E-mailin e punes ku kam 24/7 access po ta coj ne PM.+

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Akulli: F-I mirese keni ardhur cuna edhe i sollet perseri gjallerine ketin Nen Forumi nese gjiteh te mirat

cheers Ardi :-)
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e sniper_007
    Anėtarėsuar
    09-09-2003
    Postime
    81

Thumbs up

e gjeta visual basic 6 i microsoft me serial, e shkarkova nga kazaa
    E kam instaluar ne kompjuter , dhe kame krijuar nje program per te matur vellimin e cilindrit (kuptohet me tutorial ) po nuk di si ta vijoj , sepse nuk e vijoj dot , pervec se ne visual basic,,,,,,
    dua ta shkepus nga visual basic..........
    do you have a idea ?

TANI ;-)

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    File - Make exe
    lol

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ėndrra ime, tė kem njė program timin nė FoxNews
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-09-2010, 23:38
  2. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •