Njė hajdut shkon nė Pazar pėr tė shitur rrobat qė kishte vjedhur, por njė hajdut tjetėr ia vjedh.
Nė darkė e shoqja e cila e sheh tė mėrzitur e pyet: “Sfitove gjė?” – Hajduti duke qeshur: “-Kėsaj here i shita me ēmimin qė i mora.![]()
Njė hajdut shkon nė Pazar pėr tė shitur rrobat qė kishte vjedhur, por njė hajdut tjetėr ia vjedh.
Nė darkė e shoqja e cila e sheh tė mėrzitur e pyet: “Sfitove gjė?” – Hajduti duke qeshur: “-Kėsaj here i shita me ēmimin qė i mora.![]()
kishin qene tre shoke .nje dite shkojn ne nje lokal per te pir nga nje pije .
njeri kerkon shweps ,tjetri fanta ,kurse i treti thote:
a keni coca-colea? kamarierii thote -JO coca cole por koka-kolle !
Ateher edhe shoku im qe e ka emri Cali, a me thirr kali ,a ?!
LoL
Nje fshatar po kthehej ne shtepi nga pazari, por kishte ndjesine sikur kishte harruar diēka , por nuk po e kujtonte se ēfare.
Ndersa po i afrohej shtepise, kjo bindje ju be kaq e forte saqe ai ndali kuajt dy a tre here., krruajti koken i turbulluar dhe perpiqej te rikujtonte ēfare kishte harruar, por me kot. Me ne fund arriti ne shtepi, takoi te bijen, e cila duke e pare me ēudi thirri: Baba, ku e le mamin?! ...
LoL![]()
Burri kishte shkuar per pushime ne florida dhe donte ti shkruante nje email gruas se tij qe do arrinte atje te nesermen.Per nje moment ai harroi adresen e emailit te gruas dhe e shkruajti gabim. Emaili i arriti gruas te nje prifti qe kishte vdekur nje dite me pare. Ajo hapi kompjuterin, lexoi emailin , bertiti me te madhe dhe ra e vdekur ne toke. Njerezit e alarmuar sa degjuan klithmen e gruas erdhen me vrap.Pane gruan e vdekur dhe prane saj nje email qe lexonte: -E dashura gruaja ime. Tani sapo arrita.Gjithshka eshte e pergatitur per ardhjen tenden neser. Mezi po pres te takohemi. pse te vertete qe beka shume nxehte ketu.
Hahahahahah![]()
Kishin qenė tre shokė.
I pari i tregon tė dytit: “Kam parė ėndėrr mbrėmė sikur ra 2 metra dėborė”!
I dyti i tregon tė parit: “Kurse unė kam parė nė ėndėrr sikur temperatura kishte vajtur 35 gradė”.
I treti po rrinte e nuk fliste.
Dy tė tjerėt kuriozė e pyesin: “Po ti ēka mendon”?
I treti pėrgjigjet: “Ja po mendoja se si do ta heqim gjithė atė dėborė nėn tėrė atė nxehtėsi”.![]()
Njė malėsor ra nė qytet pėr tė shitur dru. Pasi i shiti drutė, e bleu njė pasqyrė. Kthehet nė mesnatė nė shtėpi. Ku ngritet gruja a tij nė mėngjes, ia kontrollon xhepat burrit dhe e gjen pasqyrėn e vogėl.
Oj, nanė, e thirr vjehrrėn duke menduar se pasqyra ishte fotografi.
Qyqja unė, po kjo qenka shtrigė plakė.
Ama mua, thotė vjehrri.
Pasi shikon thotė: Po ēfarė shtrige plakė. Ky qenka shtrigan plak me mustaqe vesh mė vesh.
Hahahhahah lool![]()
Nje Doktor na mer ne pyetje budallenjte.
Kush kalon nga vrima e celesit do mari lirine e tij te dali nga spitali"
Vete i pari i bie portes me koke.
Vete i dyti fut gishtin.
Vete i treti provon te fusi kemben.
Kurse i fundit pergjigjet tani e kuptova une pse nuk kalojme dot ne,Sepse Doktori ka vene celesin nga ana tjeter:P
Na ishte njihere Gjermani Italiani Francezi edhe Shqiptari i kishte mare mbreti per pyetje. Kush do duroj te flej me derrin i thote do mari Cupen time per nuse.
Futet Gjermani i pari mbas 5 minutash del, Jo thote nuk rrihet bashke me derrin.
Futet Italiani del mbas 20 minutash , Jo thote nuk rrihet bashke me derrin.
Futet Francezi del mbas gjysem ore , Jo thote nuk rrihet bashke me derrin.
Futet Shqiptari i fundit te gjithe po prisnin sa do rrinte Shqiptari kur shikojne del derri mbas 2 oresh, Jo thote Derri se nuk rrihet me Shqiptarin![]()
Nje dite papa ishte ngritur vone nga gjumi.Ne ate kohe ai duhet te skonte patjeter ne meshe dhe ishte shume vone. Ai i tha shoferit te limuzines te ti jepte gaz. Limuzina filloi te ecte me 150 km ne ore. Papa i tha shoferit qe te ecte me shpejt. Limuzina filloi te ecte me 200 km ne ore. Papa bertiti 'akoma me shpejte'. Shoferi i tha qe kjo shpejtesi nuk lejohej, por papa e terhoqi shoferin nga sedilja e pasme dhe i dha vete limuzines. AJo kaloi para nje polici. Ai u cudit dhe i tha shefit ne radio qe kishte pare nje njeri me personalitet aq te larte saqe kishte marre papen per shofer.![]()
Nje mengjes si gjithe te tjeret polici shkon ne pune , e shef nje kalimtar e i thote: - "O shef ke ngaterru kepucet, e ke marre nje tjeter e nje tjeter". Polici hedh syte nga kembet e ve re se ka nje te zeze e nje te kuqe, mendohet pak e thote: - "Pertoj dreqin te kthehem ne shtepi, se e kam larg, gjithsesi edhe po u ktheva , prape nje te zeze e nje te kuqe do gjej".
![]()
Krijoni Kontakt