ore lacjani mir se na erdhi, dhe i uroj qe tja kaloj sa me mire..............po i gja me bani pershtypje, ne e paskemi forumin plot me poeta e poete, hallall ja u bafte zoti er popull!
ore lacjani mir se na erdhi, dhe i uroj qe tja kaloj sa me mire..............po i gja me bani pershtypje, ne e paskemi forumin plot me poeta e poete, hallall ja u bafte zoti er popull!
Mirė se erdhe!
Mė pėleqej vjerrsha shumė, tė lumt!
E u integrofsh nė shoqėri![]()
Tė uroj ēdo tė mirė dhe bėfsh qejf nė Forum!
"Akuza, shpifje, kėrcenime, rreziqe nuk mė kanė frikėsuar kurr deri mė sot, e kundėrshtarėt e mij le tė janė tė sigurtė se nuk do tė mė frikėsojnė as mbas sodit (...). Nderin tem si njeri e si shqiptar e ēmoj, e tham me krenari, nuk e le tė pėrlyhet me llumin e shpifjeve. Mua n'idenė t'eme patriotike nuk ka muejtė as nuk do tė muej me mė shtrue ari i tė tanė botės, por as mėnia e tė tanė anmiqve. Ka me shtrue vetėn vdekja" - Hasan PRISHTINA, Deri nė vdekje, "Ora e Shqipnisė", nr. 7, Vjenė, 22.V.1928.
ua ua ua ...sa te mire qenkemi me te krijuar poezi..lol
nejse....mire se erdhe..ja kalofsh mire dhe shkruaj me shume vjersha se me pelqejne shume
ciao.........
mire se erdhe Lacjani...ia kalofsh sa me mire ne forum...
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Edhe une si lezhjan e pak si kojshi
po te uroj fat dhe lumturi
Mire se erdhe ne forum
ama gallata sa ma shume
se ti qenke edhe poet
ta tregon edhe emri vet
sa here qe kaloja matin
gjithmone ma permendeshin Laēin
se problemi ka qene me Spaēin
ama edhe nje gje ju kon lakmi
njato mercedeza tipit te ri
qe si ka kush ne shqiperi
me kaq po e le komentin
e po u liroj rrallen se u zura vendin
por edhe nje urim po ta jap
te qofte zoti me dokumenta dhe shendoshe e mire ne LAC.
Para Laci mrapa Spaci.
great.
Mire se erdhe Laējan.ja kalofshe sa me bukur medis nesh.hajt ciao...
Afroi buzet te te shuaj zjarrin.
Po ti me thua;
-- Ż marr! A shuhen zjarret me zjarre!?
Shume e lezetshme vjersha. Mire se ERDHE. Je i mirepritur ne mesin tone.![]()
Be yourself and you will always be in fashion.
mire se erdhe gjysem patroti im!!!
ja kalofsh sa me bukur
mir se erdhe
ne forum
je i mir pritur
kurdohere
po te them edhe
nje gje n'poezi
je m'i mir se un
te fala.......
From ēapkeni
u pershendes te gjitheve nga thellesia e zemres per mikpritjen tuaj , me falni qe skam mundur tju kthej pergjigje me perpara , u uroj fat keto dite , jo per ndonje gje por gjushja ka pa nje enderr dhe me tha qe te gjithe ato qe njeh ti kane fat keto dite , aman ore po fituat ndonje llotari me dergoni ca , se une nuk fitova dhe kesaj here , por kam nje shprese te vogel pas 70 vjetesh ,
Skam akoma firm.
Krijoni Kontakt