interesat e mia ndryshojne cdo dite.
Mė pėlqen tė mėsoj gjėra tė reja
Mė pėlqen tė hedh mendimet e mia
Mė pėlqen tė debatoj idetė
Mė pėlqen tė bėj propagandė
Mė pėlqen tė reklamoj
Qė tė vras kohėn kot
Pėr gallatė e pėr t'u tallur
Mė pėlqen vetėm tė lexoj
Futem vetėm se ka shqiptarė
Dua tė krijoj shoqėri tė re
As vetė nuk e di pse futem
Tjetėr
interesat e mia ndryshojne cdo dite.
Perse e vizitoni forumin shqiptar?
E vizitoj pse e dua.
E vizitoj pasi cdo njeri nga ne ketu mund te plotesoje disa deshira te pa plotesuara.Duke perfeshire te gjithe deshirat dhe te gjithe mendimet qe kane dhene me siper ne lidhje me kete teme une dua te shtoj qe,ketu ne forum pa dashje munde te behesh "gjithcka",duke mare pjese ne te gjitha temat e ndryshme qe te jep mundesine ky forum, cdo njeri nga ne munde te behet "shkrimtar", "politikan",historjan,gazetar, doktor inxhinjer,tergtar,ekonomist....etj. As jane pak keto qe te bejne ta duash forumin shqiptar?
Pershendetje te gjitheve qe e vizitojne forumin shqiptar nga une
RANDI.
Budallai eshte gjithmone i bindur se asnje me shpejt se ai nuk e kupton njeriun e mencur.
:q qetesi
Futem per te heshur mendimet e mia dhe te debatoj , me e mira eshte se eshte forum shqiptar!!!!
...Tintarella Di Luna !!!
arsyet qe e vizitoj forumin jane keto te tre qe po i vendos me poshtePostuar mė parė nga Albo
1)Mė pėlqen tė mėsoj gjėra tė reja
2)Mė pėlqen tė hedh mendimet e mia
3)Mė pėlqen tė debatoj idetė
dhe pervec ketyre eshte edhe nje tjeter qe une po e vendos ketu me poshte
4) jetet tona kane mbaruar ne momentin ne te cilin ne heshtim per problemet qe na shqetesojne
Vallaji tthem te drejten skam qen i dashurum ne Forum sikur tash kam ndejt por 1 postim apo 2 ne dite edhe pak ik per ne chat por tash sdi jam Antar qe moti i ketij Forum prej 2001 2002 sdi as vet po per do far problemi me nick dhe me moderatoret e ketij Forumi sdi cka ndodhi dhe humbi nejse. Te them te drejten sa her qe hy ktu Mesoj gjona te reja dhe per at me pelqen shum por edhe kam deshir te debatoj me njerz. kaq.
/me Me mire von se kurr.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Pse frekuentoj forumin?
Kryesisht qe te mesoj shqipen se ne qe kemi ikur qe te vegjel ne mergim cdo dite e me shume e harrojme gjuhen po duke lexuar dhe shkruar ne forum e mbajme gjalle.
Me pelqen te komunikoj me shqipetaret,
me pelqen te jap mendimin time
me pelqen temat e hapura ketu ku mund ti lexoj dhe tu pergjigjem.
me pelqen shoqeria e keti forumi per mendimin time jane te gjithe fantastik.
LA VITA E BELLA SE SAI VIVERLA
SE NO FA SCHIFO.
Mė pėlqen tė mėsoj gjėra tė reja
Mė pėlqen tė debatoj idetė
Mė pėlqen gjithashtu te punoj ne kete staf te mrekullueshem !
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
Hallakatja neper forum me ndihmon ne kontrollimin e impulseve negative.
Do kish bere pune nje sesion i shkurter i Menaxhimit te Nervave, ama ktu e bej pa pare + nganje hajgare.
Duke pasur parasysh se jam perjashtuar 3 here deri tani, kesaj rradhe jam zotuar te arrij shifren e 300 postimeve pa me perjashtuar.
Nese ia dal,,,juve do u jap Lesht e Curres.
ps. Albo...Shfrytezoj rastin te te falenderoj dhe pergezoj per punen e paqme dhe fisnike qe keni ndermarre ne kete forum.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bUster : 12-01-2005 mė 08:46
Futem ne forum sepse:
Kam nevoje te jem ne kontakt jo vetem me te rejat nga cdo fushe, por edhe opinionet e njerezve me hortizont.
Kam nevoje per kete forum me "doza te mjftueshme", qe te me kujtoje kohen kur kisha kisha miqte, deshiren dhe pasionin per te diskutuar nga letersia deri te politika.
Sa here lexoj ne forum, mesoj dicka te re dhe ndihem "updated".
Krijoni Kontakt