Close

Rezultati i Sondazhit: Perse e vizitoni forumin shqiptar?

Votues
202. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Mė pėlqen tė mėsoj gjėra tė reja

57 28.22%
  • Mė pėlqen tė hedh mendimet e mia

25 12.38%
  • Mė pėlqen tė debatoj idetė

41 20.30%
  • Mė pėlqen tė bėj propagandė

3 1.49%
  • Mė pėlqen tė reklamoj

0 0%
  • Qė tė vras kohėn kot

8 3.96%
  • Pėr gallatė e pėr t'u tallur

11 5.45%
  • Mė pėlqen vetėm tė lexoj

11 5.45%
  • Futem vetėm se ka shqiptarė

20 9.90%
  • Dua tė krijoj shoqėri tė re

8 3.96%
  • As vetė nuk e di pse futem

8 3.96%
  • Tjetėr

10 4.95%
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 89
    Because Dreams Happens Maska e BaseNameB
    Anėtarėsuar
    13-07-2002
    Vendndodhja
    Ne kete Bote
    Postime
    25
    Perse e vizitoni forumin shqiptar?
    SePse
    Me pelqen te mesoj gjera te reja
    Me pelqen te hedh mendimet e mia
    Me pelqen te debatoj idete
    Me pelqen te lexoj
    jam lotesisht dakord me te
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    God made Adam And Eve not Adam And Steve

ZGALEMI I FURTUNES Maska e Randi
    Anėtarėsuar
    21-01-2003
    Vendndodhja
    N.Y U.S.A
    Postime
    147
    Kurre nuk kam menduar se nuk kam me nevoje per te mesuar dicka te re.

Randi.
    Budallai eshte gjithmone i bindur se asnje me shpejt se ai nuk e kupton njeriun e mencur.

:q qetesi

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    un sot jam rregjistruar keshtu qe nuk ju jap nje pergjigje te sakte por besoj
    per debat ideshe
    ene sepse ka shqiptar
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-12-2003
    Vendndodhja
    London
    Postime
    4
    Forumin shqiptar e vizitoj per te mesuar me shume te reja rreth jetes dhe realitetit.. Se eshte edhe ajo fjala sa te rrosh do me sosh fjale e vjeter nga populli yne liridashes..
    Gezo ne rini se c`do gje eshte me kufi!!!.. Love who loves you and hate who hates you..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-12-2003
    Vendndodhja
    usa jax_fl
    Postime
    25
    me pelqen qe te mesoj gjera te reja ne forum prandaj dhe votova per te paren dhe nuk me pelqen kurr qe te shikoj te debatojne njeri me tjetrin me pelqen te krijoj nje shoqeri te re por jo te futem se ne forum ka shqipetar dhe me pelqen te lezoj disa tema qe jane me te vertet interesante dhe sidomos me shume disa fotografi t e qytetit te vlores nga reni

i/e regjistruar Maska e MICH
    Anėtarėsuar
    10-08-2003
    Vendndodhja
    T.H.E M.I.C.H.I.G.A.N S.T.A.T.E
    Postime
    146
    Albo e vizitojme se o burim info .culture . argetim . njohje.
    ect ect.
    *"The Whole Problem With The World Is That Fools And Fanatics Are Always So Certain Of Themselves, But Wiser People So Full Of Doubts."*
    * LifE RunS FasT If u Don'T StoP SometimeS & LooK AraunD YoU'LL MisS IT!*"What is moral is what you feel good after, and what is immoral is what you feel bad after."Life is a mystery to be lived, not a problem to be solved.Love is like a fire, it can either warm your heart or burn your house down.It is foolish to deal with a fool.After dark all cats are leopards.

LiL1InABigWorld
    Anėtarėsuar
    03-01-2004
    Vendndodhja
    U.S.A
    Postime
    25
    Megjith se jam e re dhe nuk di ca behet ktu ne kete forum por un mendoj se arsyja ime qe hy ktu esht sepse ngaqe jemi pak si larg nga shqiperia dhe jo shum veta ktu ku jetoj flasin shqip dua te flas me shum shqip dhe mos haroj asgje nga vendi jon i famshem (Shqiperia ) he pra te flasim pak per shqiperin tani se na ka mar malli
    "Korcare "jam dhe ashtu do ngelem

your incubus
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    456
    ok, une e vizitoj forumin, sepse ekziston ne te, nje rryme e nendheshme por shume e fuqishme amatoresh e simpatizantesh te letersise ne gjuhen shqipe e mbi te gjitha sepse me pelqen ideja e te qenurit nje gjethe e rene ne kete rryme.

tani, une kisha nje pyetje, te cilen e kisha per albon. ne pothuajse pese vjet te forumit shqiptar (duke pershire edhe kohen e forumit te vjeter), ti vete, cfare mendon se anetaret e forumit presin prej tij, perse e vizitojne, cfare e ben kaq popullor, dhe cfare mund te ofrosh me shume, (sigurisht brenda mundesive)? do kisha deshire qe edhe administratore te tjere te jepnin mendimin e tyre. dhe thjesht nga kurioziteti, do doja te dija sa prane reales eshte numri 11 800, e ne qofte aq prane sa mendoj, atehere forumi shqiptar eshte qytet me i madh se tepelena, bie llafi.
    gjuha jote eshte blu blu blu blu blu ne portokalli

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,453
    Postimet nė Bllog
    23
    Kulla, forumi lexohet nga nje numer 10fish me i madh se ata qe marrin pjese ne te duke dhene mendime. Numri i anetareve te rregjistruar apo numri i atyre qe shkruajne nga keta anetare te rregjistruar nuk ka shume rendesi.

Eshte ne mentalitetin e trasheguar te shqiptareve qe te preferojne te heshtin se sa te shprehin mendimet e tyre. Kjo shpjegon faktin se nje pjese e heshtuar lexon ne heshtje forumin pa u rregjistruar fare, ose nje pjese e anetareve te rregjistruar nuk shkruajne pasi u pelqen te lexojne. Veshtiresia tjeter eshte ana teknike e orientimit ne Internet dhe mungesa e eksperiences. Rreth 70% e atyre qe vizitojne forumin kane me pak se 6 muaj qe kane zbuluar Internetin dhe jane ende ne fazen e eksplorimit te "botes virtuale".

Nese do ta permblidhja me nje fjali arsyen perse nje forum i tille ekziston, une do te thosha, qe shqiptaret te rifitojne te drejten e fjales ne nje medium ne te cilin nuk duhet te jesh politikan, nuk duhet te jesh shkencetar, nuk duhet te jesh gazetar, nuk duhet te jesh i biri i biznesmenit apo pasanikut, qe te japesh mendimin tend. Mjafton te jesh shqiptar.

Fjala ka ekzistuar para gjithe universeve dhe eshte pushteti i fjales se lire qe ende nuk ka zene rrenje sic duhet ne mendjet dhe zemrat e shqiptareve.

Arsyeja tjeter eshte edukimi dhe emancipimi i brezave te shqiptareve por jo me frymen e nje propagande te mbrapshte sic u be per 50 vjet, por me frymen e nje debati te hapur ne te cilin marrin pjese te gjitha grupmoshat, te gjitha klasat e shoqerise, te gjitha krahinat e Shqiperise. Debati eshte gje e madhe pasi ne te pervec budallait qe i di te tera, te gjithe te tjeret mesojne pa perjashtim.

Nese per ju pjesmarrja ne forum eshte humbje kohe, per mua eshte nje kontribut i cmuar qe jepet per emancipimin demokratik te shoqerise shqiptare. Ndryshimi i madh fillesen e ka tek ai ndryshimi i vogel ne mendjen e nje njeriu.

Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Pershendetje
    Une futem ne forum per te qene gjithnje ne kontakt me patriotet e mi neper bote.
    Per te biseduar me shoqerine qe kam krijuar ketu ne forum.
    Per te me ndihmuar ne disa raste ku kam nevoje per keshilla edhe verejtje.
    Per te ndihmuar nje shoke, shoqe ose anetar kur kam mundesine ta bej.
    Edhe mbi te gjitha sepse kam gjetur nje ngrohtesi te vecante ketu ne forum nga shumica e anetareve ku te cilet i quaj shoke me plot gojen
    Me respekt Endri

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Bashkėpunoni me forumin shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 03-11-2003, 08:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •