...sepse gjen cdo gje qe te duhet!
Mė pėlqen tė mėsoj gjėra tė reja
Mė pėlqen tė hedh mendimet e mia
Mė pėlqen tė debatoj idetė
Mė pėlqen tė bėj propagandė
Mė pėlqen tė reklamoj
Qė tė vras kohėn kot
Pėr gallatė e pėr t'u tallur
Mė pėlqen vetėm tė lexoj
Futem vetėm se ka shqiptarė
Dua tė krijoj shoqėri tė re
As vetė nuk e di pse futem
Tjetėr
...sepse gjen cdo gje qe te duhet!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
...Une as vete nuk e di pse.
(Seriozisht)Sepse me pelqen dhe dua te lexoj kendveshtrimet e bashkekombesve te mi ne lidhje me ceshtje te ndryshme sa per te qene e mireinformuar. Mqse largesia shpesh krijon iluzione.
Me pelqen te hedh mendimet e mija kryesisht, por edhe larmia e tij ne tema pa fund eshte e kendeshme.
Dito.
...As vete nuk edi pse me pelqen te debatoj....
Me pelqen se shpesh mesoj gjera te reja qe nga shkenca e deri te barsaletat.Ne pergjithsi hyj te pdg.Me duket si tip klubi,degjoj ndonje muhabet them dhe vete ndonje gje kur behet sherr ne pergjithsi dal perjashta se nuk kam nerva te degjoj zhurme boll degjoj gjith diten.
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Per kuriozitete me shume, te shikoj mendimet e te tjereve se ēfare mendime kane ne te ardhmen dhe ku do te na shpie e ardhmia.
Dhe per veten time te lishoje nga ndonje fjale qe ta ēan kaptinen e kokes qe duhet te hysh shume per ta filozofuar se ku do te del bishti i fjales.
NJE FJALE POR PER MALLE - SHUME DEMTON SHENDETIN.
Kot me kalu kohen
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
i zot e mere vesh se pse e vizitoj po ca me bo se na o merzite chati ene skena menyre tjeter me debatu![]()
Une votova per Tjera dhe ajo Tjera eshte se une futem ketu per ti ndihmuar ketij komuniteti qe te jen te informuar per cdo gje te re , per cdo gje aktuale dhe interesante per cdokend , gjithashtu futem edhe te lexoj dhe te perfitoj dituri mbi gjera te reja![]()
Sui generis
Kur s'kam cfare te bej them te futem njehere ketu te kaloj kohen.
Krijoni Kontakt