Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
oh yeah? meqe te paska rene, (leshi, that is) cfare i var i ti?
knej, lajf iz gut, jo tamam bjutifull, por gut![]()
Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
oh yeah? meqe te paska rene, (leshi, that is) cfare i var i ti?
knej, lajf iz gut, jo tamam bjutifull, por gut![]()
TBD
.. i var billat lolPostuar mė parė nga Larsus
Meqe ra fjala , ku dreqin ma pe edhe ti...![]()
Pershendetje te gjithve, teme e bukur kjo.I lexova pak a shume te gjitha posted e anetareve te forumit...dhe te them te drejten mesova me shume ketu se sa nga jeta jasht qe kam bere per 9vjetet e fundit, disa me lane shije te hidhur, me thon te drejten une nuk shoh shume ndryshime tek vetja, mesimet mi kane dhene prindrit qe e vogel dhe i kam zbatuar gjith keshillat e tyre dhe kam ecur mire ne jete."kudo neper bote qe kam qene kam thene me krenari qe jam shqiptare dhe me kane komplimentuar prindrit dhe keshillat e tyre"Ne nje fare menyre jam me fat sepse nuk kam pas disa halle e probleme qe shumica juaj ka pas ne fillim kur kane emigruar.Gjerat qe kam mesuar nga jetesa jasht shqiperise kane te gjitha pak a shume te bejne me teknologjine qe ka bota dhe po te isha ne shqiperi do i mesoja sot sepse gjerat kane ndryshuar,une nuk kisha fatin ti mesoja kur jetoja ne shqiperi sepse ashtu ishin kohet.Por nje gje me vlere qe kam mesuar jasht eshte mos them I DI te gjitha ose E BEJ une ate pa problem dhe kur nuk di ta bej, vetem per mos u dukur me posht tjetrit ose mos me e ul hunden.Duke pare boten kam mesuar dhe qe kudo ne bote te shkosh eshte njesoj pavaresisht nga ekonomia apo arkitektura e nje vendi te gjith njerzit kerkojn te njejtat gjera dhe kan te njejtat probleme.Ne zgjedhim te rime ku ndihemi me rehat dhe shohim nje te ardhme per veten.
"I have ound The Paradox, that if you Love until It Hurts, there can be no more hurt, only more Love"
Fillojme me te keqiat: Na ndau per se gjalli nga njerezia, shoqeria dhe te dashurit e zemres , Por gjithashtu ka dhe te mirat e veta, Te meson si te behesh Zot i vetes te ecesh perpara duke mos u varur nga askush dhe nese ke vullnet arrin gjithmone me u be Dikushi, nuk them se ne vendlindjen tende nuk mund te arish dicka por atje akoma ekziston dhe qendron ne fuqi ( me pas mamin dhe babin Doktor) vetem ajo ka rrugen me te lehte per te vazhduar kete profesjon. etj etj.![]()
2 Sexy 4 Ur Shirt, hey jam i ri ktu ne forum por desha te fi ne a mund te me ndihmosh, me ka hum telefoni ne nje dhome hoteli qe isha para nje jave, ka qene i ri dreqi ene plot kredit andaj me dhimset. Hoteli eshte ne Ilford!!! Nqs ka mundesi pa prish pune per vete!!!
Ohhh ca telefoni ka qene, ohooohoooo!!!! Te kam dergu nje sms por sdi a e ke marre ngaqe jam i ri ktu ene nuk i di mire se si luhet ktu!!!
Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
Paska goxha avokate te fuqishme Fierkja143![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Dhe Patosaraku te fort shume e paska avokatin![]()
Postuar mė parė nga FierAkja143
Shyqyr qe arrite ta kuptosh o Fierakja
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
FierAkja143 PO po Patosaraku ka goxha avokat![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Njeriu do tė ishte mė sė miri nėse jeton aty ku e ndien veten mė sė miri.Postuar mė parė nga love_ya
Si duket ndikimin mė tė madh e kanė pėrjetimet nė vendlindje, qė pastaj tė jesh i lidhur me te ose edhe jo. Por kurrsesi nuk mundet askush tė mė bindė se kudo tjatėr nė botė ėshtė mė mirė se nė vendlindje. Unė kam jetuar 7 vite nė gyrbet por nuk ma merr mendja se edhe njė herė nė jetėn time do ta marr njė rrugė tė till dhe tė largohem nga Kosova.
Askund tjetėr nuk ka mė shumė spontanitet, ėndra, shoqėri, familje dhe njerėz qė janė nė gjendje tė tė ndihmojnė, se sa nė vendlindje.
Askund tjetėr nuk del nė mbrėmje, duke mos lėnė takim me askend, dhe pas njė ore e sheh vetėn tė rrethuar me njerėzit e tu duke kaluar kohėn si mė mirė.
Janė gjėrat e vogla qė pėrbėjnė lumturinė.
Krijoni Kontakt