Kjo teme ka per te ngjallur interes te madh ashtu sic do te ngjalle edhe reagime te shumllojshme nga netaret tane. Kam parasysh ketu qe shumica e anetareve te ketij forumi jane emigrante ne vende te ndryshem dhe jetojne ne realitete ne ndryshem. Mirepo forumin e vizitojne edhe shume shqiptare nga Shqiperia, Kosova e Mali e Zi, qe kane deshire te emigrojne duke u larguar nga vendi i tyre.
Nuk e kam hapur kete teme per te nxjerre ne dukje as veshtiresite dhe as problemet qe lindin me emigrimin. Nuk e kam hapur kete teme as per te debatuar mendimet tuaja. E kam hapur kete teme ne menyre qe ju si emigrante te hidhni mesimet qe ju keni nxjerre ne emigrim qe u kane ndihmuar te ndryshoni per mire menyren e te menduarit, te sjellurit, te komunikuarit, te perceptuarit.
Me pak fjale, cfare ka ndryshuar per mire ne jeten tuaj, qe nga dita qe ju jeni larguar nga Shqiperia? Si ka ndikuar ky emigracion ne formimin e karakterit dhe personalitetit tuaj?
Duke patur parasysh qe shumica e temave mbi emigrimin degjenerojne mbi veshtiresite e tij, e hapa kete teme per te evidentuar edhe vlerat e emigrimit ne rradhet e shqiptareve. Ata qe nuk mendojne se emigrimi nuk ka vlera, nuk jane te lutur qe te marrin pjese ne kete teme.
Albo
Krijoni Kontakt