I krishteri!
Pse trembesh mor djale kot se koti?! Une nuk jam Djalli qe po ju ve besimin ne prove por thjesht kam ngritur nje pyetje dhe po pres sqarime.
Vellezerit e ty kane hyre ne kete teme dhe jane treguar korrekte ne lidhje me rregullat e forumit dhe ndaj besimit te tyre duke u munduar te sjellin argumente pro trinitetit. ceshtja eshte shume e thjeshte.
Pastaj vjen ti dhe "i mbushur me Frymen e Shenjte" i keput nje llaf si ne pazar dhe te gjithe te vene veshin dhe i varin torbat temes rreth se ciles deri pak dite me pare po diskutonin me zjarr.
Por nuk te ve faj as ty dhe as atyre pasi me te vertete besimi i verber te verboka edhe nje pjese te trurit. Pavli ka thene provojini te gjitha dhe kapuni pas gjerave te mira. Pse ti ke frike te veprosh sipas thenieve te tij?! Apo ke frike te vesh besimin ne prove pasi mos ndoshta nuk eshte aq i forte sa mendoje?!
Vella i dashur, po te kesh ndonje problem rreth temes ankohu tek moderatoret, po te duash te na ndricosh edhe ne me driten e besimit tend o burra ja ku eshte forumi, ndersa po te mos kesh as njeren dhe as tjetren atehere lexo se cfare eshte shkruar ketu dhe pastaj kthehu ne koliben tende te shenjte dhe mos harxho kohen me parrulla tip: Mos shkruani ketu sepse duke menduar qe veproni mire beni nje te keqe.
nesje se nuk ia vlen te zgjatem me ty me shume, po te kesh ndonje mendim rreth temes hidhu ne mos shif rrugen
Aj shnet
Krijoni Kontakt