Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 93
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    DJ-Aldo:
    "...
    Jam ateist,familja ime rrjedh nga ortodokse,dhe e kam thene dhe e them me KRENARI,se jam i lumtur qe asnje nga paraardhesit e mi,nuk ju nenshtrua Turqise dhe nuk nderroi fe.Te tjere duhet te reflektojne me humbjen e emrit shqipetar duke marre nga turqit perfitime vetem ne rast se nderronin fene.
    ..."

E pse duhet te reflektojne? Pse thua ti, ortodokset nuk
    "tradhetuan" perendite Ilire kur nderruan emrat pagane
    me ato krisjano-ortodoks?

DJ-Aldo:
    "....
    Sic e shikojme ketu shahen veten greket dhe serbet dhe asnje mysliman nuk e permend Turqine,e cila nenshtroi popullin shqiptar per 500 vjet. Mos harrojme se fanatizmi i tyre eshte aq i madh sa nuk permendin faktet e pamohushme me te cilat kane dale hapur kunder kristianizmit.

...."

Aspak e vertete!!! Nqs te gjithe myslymanet shqiptar do ishin
    aq fantaik sa pretendon ti atehere s'do kishte ngel kembe
    kristjani ne Shqiperi!! Perkundrazi, jane ata te paret te cilet
    bejne perpjekje per tu afruar me Shqiptaret e feve te tjere.
    A ndodh e njejta gje me Ortodoksit dhe Katoliket?!

DJ-Aldo:
    "...
    Mos harrojme vitin 1995-96,nuk me kujtohet ekzakt data,kur kisha e shekullit te 13 ne Voskopoje,u nxi me mbishkrime arabe.I shkruan kristianet ato,apo myslimanet??
    ..."

Sa per te qeshur!! E kam degjuar kete histori dhe nga disa
    persona te tjere (Ortodokse sigurisht :-(, dhe grekofone).
    Nqs vertet ka ndodhur kjo, atehere ka shume te ngjare
    te jete nje provokim, por kurre i "myslymaneve" Shqiptar, kurreee.
    Shiko se kujt i intereson radikalizimi i myslymaneve Shqiptar
    dhe do gjesh autoret e ndyresive te tilla. Ja po ta jap une
    nje fillim shpjegimi ... Ka qysh ka moti, qe sllavo-greko-vulgaret duan te fshijne nga faqja e dheut ç'do shenje
    shqiptare.
    Fillimi qe i mbare. Me bekimin e fuqive te medhaja, ne fundin
    e shkullit te kaluar (19) dhe fillimin e atij te 20, me argumentin
    se myslymanet e Ballkanit jane turq, sllavo-greko-vulgaret
    arriten pothuajse qellimin e tyre, por disa aksidente (renia
    e Perandorise Ruse, Lufta I Boterore) lejuan krijimin e nje
    shteti shqiptar("nation ridicule" siç e quante nje kronikan greko-fil
    francez i kohes). Qysh nga ajo dite qarqet sllavo-greko-vulgare, nuk kane rreshtur se punuari per te mbaruar punen e nisur.

Sot ata ndodhen para nje sere veshtiresish; "statu quo"-ja, ligjet
    dhe e drejta nderkombetare, te drejtat e njeriut etj etj.
    Por kjo nuk do te thote qe qellimet e vjetra jane harruar.
    Mbas renies se komunizmit, Bota perendimore ka gjetur
    "armikun" e saj tek Islami (varianti politik i fese myslymane)
    dhe po e fut Boten ne eren e konflikteve te qyteterimeve.
    Ne kete skenar, realiteti kokefort ben qe ne Shqiptaret
    te ndodhemi si gjithmone ne qender te sheshit te betejes!!
    Miksiteti fetar eshte njera nga arsyet. Por nqs deri tani
    ky miksitet si kishte penguar shqiptaret te shikonin njeri
    tejterin pa komplekse e paragjykime, te martoheshin
    me njeri tjetrin, te punonin, festonin e gezonin bashke
    duke forcuar tiparet dhe karakteristikat qe bashkojne
    dhe duke lene ne plan te dyte e te trete gjerat qe ndajne
    (nder to dhe perkatesite fetare) u desh fare pak kohe
    dhe nje pune e koordinuar e obskuratiste te gjithe soj e sorollopeve
    te botes per te shkatrruar dhe hedhur ne ere kete harmoni.

Kuptohet qe te paret qe nuk e duronin dot kete harmoni
    jane "miqte" tane te vjeter. Pra fillimisht duhet frikesuar
    perberesi Ortodoks Shqiptar nga "egersia", "ligesia"
    "kafsheria" e perbresit Myslyman Shqiptar. Instikti i vetembrojtjes
    ben pjesen tjeter te punes. Ortodoksi Shqiptar i trembur gjen mbrojtje
    tek kisha meme dhe at Janullato-ssssi.
    Kjo frike dhe paranoje duhet ushqyer ne vazhdimesi dhe
    ngjarje si ajo e Voskopojes ndihomojne per kete.
    Pas disa vitesh, Shqiptari myslyman, i lodhur nga epitetet,
    nga stigmatizimi, fajesimi, marzhinalizimi do perfundoje
    vertet ne ekstemizem dhe do veshe gjithe epitetet qe te tjeret
    me vite te tera ja perserisin (teori e njohur kjo ne psikologji).
    Kjo do jete finalja dhe momenti kur sllavo-greko-vulgaret
    do perpiqen ti japin goditjen e fundit .... Kuptohet
    nen flamurin e luftes kunder "terrorristeve, ekstremisteve
    shqiptaro-myslyman"!

Te gjitha keto jane spekullime, por po sikur te kete pak te
    vertete ne to .? Sido qe te jete, Dj-Albo, sot ve re qe
    nuk jane myslymanet shqiptar te cilet jane fajtore.
    Dhe "gjyqi" qe kerkojne tu bejne nje pjese e kristjaneve
    (ortodoks e katolik), se pse e nderruan fene, pse pranuan
    ofiqet e Turkut, pse nuk e Shajne Turkun etj etj, nuk ben
    tjeter veçse efektin e kudert!!

Menoj se do benim mire, nqs vertet disa e bejne nga
    naiviteti, ti leme menjane keto argumenta perçarese,
    urrejtje mbjellese, dhe te ri-gjejme harmonine mes nesh.

Nuk ka rrezik islamik ne Shqiperi, por ka nje deshire tek
    disa (qe per habi nuk jane myslymane) per ta krijuar!

Boll me me epitetet vetevrasese ortodok=grek, myslyman=turk,
    katolik=roman. Thjesht te qenit shqiptar ne fillim dhe
    eventualisht besimtar i nje feje X apo Y me mjafton!

Gjithe te mirat!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Wordless : 24-12-2003 më 06:14
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

(AHMEDI)
    i/e ftuar
    per alben

E para me gjithe mend ty alba te vij turp sepse nga tre shkrime qe ke bere ne forum 1 e ke kunder fese islame dhe e ke kopjuar nga gazetat te ishte ndonje kristian sdo me vinte aspak keq por kur e ben nje e ashtu qujtur muslimane me emer por jo vetem kjo por e keqa qendron sepse e ben me vetedije per inat te ndokujt ndoshta sepse ne kutpimin dhe njohurine ndaj islamit nuk ke as njohurine me te vogla prandaj me vjen me shume inat sepse te dinit dhe te dikutonit jam shume dakort por merr nje fjale ne ajer dhe sille ne toke ketu jam kundra prabndaj nuk po te ndaloj te biesh shkrime por dua qe ato qe ti biesh ti biesh ne forme pyetje ose kerkese per te ditur te verteten dhe jo shkrime me tituj fyes ose me shkrime ironike dhe te pargumetura.Ndoshat deri tani kam perdorur te folur te bute me ju tani po me detyroni qe ne shkrimet emia te fus ironi dhe sarkazem sepse emritoni qe ta kuptoni qe sjeni ne maje te pemes dhe do na vini dekorat ne muslimaneve prandaj do ta shikosh sot e tutje se kush je dhe cfare ke ne koke boll u lodha duke ju shpjeguar me fakte dhe argumenta ashtu si do me flisni do ju flas megjithese do dal pak nga etika ime e edukates por kete meritoni ti dhe ndonje tjeter si puna jote.Shume vajzave iu ka bere pershtypje keto shkrimet e tuaja por skane dashur te hyjne ne debat sepse kane menduar se do merrej per ters .Ti ke ndoshta nje mllef kunder musliamaneve nuk e di nga te vjen por shpresoj ta kesh nga mosha jote nen 20 vjec.Kur isha une sa ti isha me shume nacionalist se askush tjeter por me kutpimin dhe mesimin e njohurive te ndryshme kuptova se nacionalizmi ne si shqiptare na sherben vetem ne disa aspekte qe sdu ti permned tani,Ne propagandat politike nacionalizmi perdoret per terheqje kurse ne kuptimet ekonomike ai hiqet nga panorama shqiptare.megjithate edhe heres qe kaloi ta shpjegova dhe po te kujtoj nje thenie te madhe te kengetarit KET STIVENS kur pranoi Islamin tha Falenderimi i takon Allahut qe me beri te njoh islamin me ane te kuranit dhe jo me ane te njerzve
    Pra ti me bie mua shebuj nga jeta e muslimeneve injorante qe kane bere fene zakon si puna e fashatreve shqiptare qe i shikon me shamia te bardha ne koke po ti pyesesh pse i mban sdine te pergjigjen.Prandaj ne shqiperi luftohen te ashtuqujaturit radikale e terroriste sepse ne jemi ato qe e praktikojme fene me dije dhe me bindje dhe me sinqeritet dhe te padhunuar nga kurrkush perkundrazi po na dhunojne me shrime idioteske dhe injorante me fyerje dhe presione fizike dhe psiqike.Megjithate une jam rritur ne nje famije jofetare perkundrazi ndoshta dhe atesitem dhe ska pas turq ne famijen time e as greke e serbe por ka pas dy prinder qe me kane edukuar ne mynyre shume te mire dhe fene nuk eshte qe ma lane ato trashgim apo turqit sepse ne dolem nga nje vorbull ateiste e cila na beri ate qe na beri qe me nostalgji e kujtojne disa injorante sot.Tani ti si albe je me e vogel se 20 vjec dhe njeriu ne kete moshe eshte prirur te mesoje permendesh me shume se te kuptoje pastaj nga mosha 25 vj3ec e lart njeriu kupton me shume ne lidhje me jeten deri ne nje faze jete pastaj me shume priret qe te veproje sesa te kuptoje dhe mesoje .Keto jane fazat e zhvillimit te njeriut ne jo ne kuptim metafizik.Pra ti je nen20 vjec dhe e shikon jeten si qejf dhe kenaqesi kjo eshte jeta per nje moshatare si ty ndoshta dashuria qe ke per shqiperine te vjen nga qe je ne emigrim dhe je e detyruar nga malli ta duash ndoshta po te ishe ketu do te ishe ne ndonje diskoteke me shoqet dhe shoket dhe sdo te vinte ndermend fare se jeton ne shqiperi po do ta kishe mendjen tek qejfi.

Tani une si me i madh se ty dhe ndoshta me i shkolluar se ty me modesti kete e shikoj jeten me prizem tjeter e shikoj me gjere dhe enjoh njeriun shume mire ne qenien e tij dhe kjo me ndihmopn shume qe dhe analizat makrosocologjike ti bej me mire se ty ose se dikush tjeter ketu ne forum pa i futur te gjithe.
    Edhe heres qe kaloi ta thashe se me nje shembull nuk mund te ndertosh nje teoreme sepse eshrte e varfer dhe une ta hedh shume shpejt poshte me argumnete dhe fakte por ti sme kupton dot sepse nuk ke A dhe perderisa nuk ke A nuk ke si ta kuptosh fjalen alba.Ti me thua besoj Zotin por e le kaq besimin tend tek Zoti si me thene kam prinder por harron se ndaj prinderit tat ke detyra dhe duhet ta duash ta respektosh te kujdesesh per te ta ndihmosh etj qe jo te gjitha keto mund te merren dhe me Zotin si shembull sepse Zoti nuk ka nevoje per ne ne kemi nevoje per te.Pra ti me thua besoj ne Zotin mire po ti nuk e respekton Zotin dhe nuk i bindesh urdherave te TIj nuk e do ate por thjesht ke nje dashuri si te gjithe krijesat e tjera.Ti beson tek Zoti por nuk beson tek feja qe ka shpallur Ai per njerzit ti nuk beson se ka profete dhe nuk e di misonin etyre per njerzimin ti nuk beson ne librat qe Zoti ka shpallur dhe se cfare permbajne keto.Pra ekqa jote qendron qe ne origjinen tende.Pra qe ta besosh Zotin eshte normale por qe ta duash eshte nje shkalle me e larte e cila vjen vetem se duke njohur cilesite dhe emrat etij.
    Nje dite do martohesh edhe ti si cdo vajze tjeter por kur ta marresh burrin do ta duash por nuk mund ta duash ate nese nuk e njeh te mirat qe ai ka cilesite dhe virtytet.Pra do perpiqesh qe te mesosh dicka rreth tij ne mynyre qe ta duash.
    Ateher qe te duash Zotin nuk ke mundesi tjeter qe ta duash vetem se duke mesuar dhe duke njohur cilesite dhe atributet tij.Por Nacionalizmi demokracia kapitalizmi socilizmi dhe cdo sistem tjeter nuk te meson se si eshte Zoti se cfare cilesish ka Ai pervec religjionit vetem per kete shkak.Pra kur them religion them feja.Disa fe kane gabime sepse Zotit i kane shtuar disa gjera ne atributet etij i kane shtuar femije e nene e babe kurse dia te tjera thojne qe eshte vetem nje.Disa thojne qe do ti drejtohemi Zotit nepermjet budes disa te tjera thojne qe dop ti drejtohemi drejteperdrejte pa ndermjetsues kjo eshte detyra jote te zgjedhesh se kush fe te con ne dashurine me ta madhe ndaj Zotit dhe se kush fe e paston Zotin nga gabimet dhe mangesite.

Pra nga mospasja dashuri ndaj Zotit ti nuk ke as dashuri as dhe per fene dhe keshtu duke mos pasur dashuri ndaj nje gjeje patjeter qe do ta urresh ose sdo te kesh simpati dhe cdo fjale qe e thua nuk do ta thuash me ndjenja dashurie por me llogjike.Sesa kap llogjika jote te vertetn kjo eshte si pasoje e zemres se paster dhe diturise qe ti ke pervetsuar nga jeta.

tani dalim meqe nuk e do fene dhe nuk ke njohuri per te atehere shume gjera te saj nuk i kupton sepse njeriu eshte i prirur qe te doje dhe te kuptoje ate qe do dhe ate qe di.Nese do ishte nje djale dhe ti do ta doje per shume ceshtje ti do ta besoje megjithese nuk do te fusje procesin e te menduarit ne ate momente .Pse nen e degjon ti dhe prinderit kur te keshillojne dhe Zotin nuk e degjon mos nena dhe prinderit e tu e njohin me mire njeriun jeten etij problemet shoqerore ,shpirtin dhe trupin tend.Kurreeeeeeee se njohin me mire se Zoti atehere pse ti nuk e degjon ate qe te ka krijuar dhe qe do per ty te miren tende po ashtu si e duan dhe prinderit e tu.Pse nuk e degjon Zoti dhe nuk respekton urdherat etij ne mynyre qe ti me trupin dhe shpirtin tend mos demtohesh mos kesh probleme dhe sterese ne jete.Pra keto ishin shembuj per te terguar ne mynyre miqesore se fjala jote qe e besoj Zotin por jo fene eshte gabim sepse me ane te fese ne mesojme cilesite dhe atributete Zotit me ane te cilave na shtohet dashuria ndaj tij ,Mesojme per urdherat etij qe te mos e shkatarrojme trupin dhe shpirtin tone.

Tani meqe ti me prure nje shembull per nje famije turke edhe me lart te thashe se shembulli jot nuk vlen dhe se ajo turkesha qe te ka thene ashtu ose eshte injorante ne kuptimin e fese ose iu ka bere feja si tradite.Prandaj thote nje musliman
    Me shume ia kam friken personave qe njohin Islamin para injorances sesa ato qe njohin injorncen para islamit
    Kuptimi qe ato q3 lindin ne familje islame duhet per prinderit tia shpjegonje fene me argumenta dhe ta bindin femijen pse duhet ta bej kete ne mynyre qe ai te jete i bindur .Kurse personat qe se njohin ose nuk jane ne familje islame ato e njohin me mire dhe jane me te bindur me shume ne lidhje me urdherat fetare.

Per martesen me shume gra dhe burra kam deshire ta hapesh nje teme te vecante qe ta shpjegoj me sakte dhe me te zgjeruar sepse me dy fjale sdu te behsh tifoze por dua qe te kuptosh dhe arsyetosh pse -ne.

ne fene islame nuk eshte burri efendi dhe pasha dhe gruaja eshte e poshteruar.Por ne fene islame burri eshte burrrrrrrre dhe jo mashkull me sjellje femerore eshte brenda natyres se tij si burrrrrre kurse femra eshte brenda natyres se saj si grua dhe jo si burrrrrre.Eshte ebrishte modeste e repektueshme nuk eshte kazan plehrash ku cdo njeri te hudhi pislluqet etij ne te.nuk eshte cope lecke ku secili njeri te fashije duart etij.Nuk eshte manikin qe secili te kenaqet duke pare ate nuk eshte sklave por eshte nena dhe shgoqa e shoqerise eshte ajo qe perkrah burrit te saj i del balle cdo situate jetesore.Nuk eshte mjet marketingu per reklamat dhe per te terhqur epshet e burrave qe te bljen mallarat e burrave nuk eshte sherbetore zyrash vetem qe shefite kete kenaqesine e shijimit te pjeseve te saj brenda uniformes me minifund dhe gjoksperjashta.Nuk eshte skllave ne tregjet e prostuticionit.Nuk eshte e perdale dhe ka nder dhe besnikeri ne familjen e saj nuk e tradheton burrin e saj .Nuk i zbulon bukurite e saj vetem se per burrin e saj.Nuk eshte cope mishi qe te terheqi qente e rruges me epshet etyre sensuale.Nuk rri ne shtepi me ere qepe dhe kur del ne rruge zbukurohet .Por zbukurohet ne shtepi dhe jashte nuk i jep vtes grimca terheqese ne mynyre qe te joshi meshkujt e tjere.Pra shiko se kush eshte gruja ne islam eshte enderuar dhe e respektuar eshte e vleresuar eshte lart ne piedestalin familjar eshte bukuria e vetem ne zemren e burrit te saj,Eshte dashuria e vetem ne zemren e burrit te saj.Eshte ndihmuesja keshilluesja shoqa e jetes se burrit te saj.Eshte nena e femijve e cila i edukon me edukate dhe nder me kranari dashuri ndaj njerzve te mire dashuri ndaj Zotit larg veseve te keqia.Ja per kete kishte frike edmon tupja se nje dite civilizmi dhe famija islame do jete shembull ndaj familjeve ateiste dhe te perdala ku secili e dredh mos the qe ka nga ato gra ne gjermani qe paguajne me leke shqiptaret per te bere seks.Por sdoja te tergoj histori si puna jote sme pelqen historite me pelqen argumenti dhe llogjike e shendoshe.

Dhe po them sinqerish se nese deri tani kam perdorur fjlaor te qete dhe jo thumbues ndaj teje sot e kesaj dite ne cdo shkrim qe do besh kunder muslimaneve pa argumenta do te kesh nja dy ilustrime te vogla prej meje.
    Sinqerisht dhe miqesisht ahmedi

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anëtarësuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    U more Klevis mos mor djale , mos me trego mua turpin ti , se une nuk kam bere ndonje turp , por po te them vetem realitetin qe shoh ktu ku jetoj .Endersa per femren myslymane une nuk e shava , se eshte e pandershme qe na ke shkruajtur nje faqe te tere .Po nejse se sot nuk kam nerva me u mar me ty , se eshte dhe feste , dhe nuk po du me ja prish humorin vetes . Hajt tung
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

(AHMEDI)
    i/e ftuar
    e para aty s'lexon gjekundi klevis e dyta per mua feste eshte perdite dhe kur mi prish ti mua festat dhe me ngre nervat per ramazan dhe me thua jo ju muslimanet skeni te hani etj as ma ndien fare per festen tende qe prishet sikur me ke nxehur dhe ti mua kur kam qene me agjerim ose pjestare te forumit qe thojne po kjo alba me ke e ka kete inat shume vajza muslimane me kane thene dhe shume djem por skam dash te ta thojne ty megjithate ke mundesi akoma per reflektime dhe ndryshime te mendimeve te tuaja dhe mos lauj rolin e hipkrites qe nuk ke shajt muslmanet se cdo ti te thuash qe kush jane me te pasur etj si keto apo artikuj e femijeve te vegjel ti po na tergon realitetin qe je leve e mediave po kujt i them une ato jane qeveri dhe jane leva e jo me ti qe je njeri i thjeshte.Por te them nese ke dicka me mua inat personal ske pse shkruan kunder te gjithe muslimaneve te tjere ose kunder fese edhe behu vajze e mire e leri spiunlluqet me stil se mua nuk me quajne klevisss .Apo nuk shef zonjusheeeeeeeee.

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170

pershendetje!

Sa per Alben!
    Gjithmone poston gazeta ne forum qe ta shpifin, rrena nga me bashkohoret.
    Shume here ka dale edhe huq, dhe nuk e di nese ju kojtohet rasti me ate djalin shkodran qe ishte vrare ne Algli nga nje pakestinez.
    Pra Alba me shkrimet e saj te famshme e beri rexhepin katolik, dhe me sa me kujtohet mua ishte Ndricimi qe e nduli me hunde ne toke, dhe me pas nuk pati me fytyre te postoje ne ate teme.

Njeriu merr mesim e di une, mirepo ketu jo, ka njerez qe nuk skuqen fare, turpi juu eshte arratisur me kohe dhe cdo gje ju duket normale.

Leji gazetet ne genjeshtrat e tyre Alba dhe eja diskuto seroizisht ketu.
    Injoranca nuk zhduket me top

Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Atehere !
    Me sa mbaj mend une ketu pata postuar nja 30 shkrime rradhazi dhe nuk po shoh asnje sot.
    Cudi dikujt i dogji miza fort.
    Ska problem une nuk merzitem dhe nese ma beni borxh mund te postoj edhe 60 te tjere.
    Une ju them se nese nujk mund te duroni mos lejoni te hapen tema te tilla injorante si kjo.

Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Ju te dashur ne nje vrime i bini fyellit gjithmone!
    Valle pandehni se ajo shami eshte kryesorja per femren muslimane?
    Ka shume gjera te tjera qe e nderojne ate dhe e bejne si bora e bardhe qe ndrit ne maje te korabit dhe qe askush nuk e shkel.
    Me falni por perse nuk e trajtoni nje teme nena muslimane?
    Aq rendesi paska ajo cope lecke ne koke?
    Ju te dashur mundoheni qe Ta ktheni islamin nge nje Superstrade ne nje rrugice te ngushte ku nuk sheh rrugen nga erresira.
    Me poshte une do ju tregoj disa thenie profetike ne lidhje me gruan te nxjerra nga disa lemej jetesore, dhe nese dikujt i kallet data kur i lexon le ti prishe ashtu si te tjerat.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    Po mir mer Ahmed (ce ke kete emer jo-shqiptar?) nese femra do rrije gjithe diten ne shtepi e paekspozuar dhe me ferexhe ne burrat si do ta njohim, si do biem ne dashuri me te? Me mbleseri? Apo me telepati?

Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Manokell!
    Ahmed eshte emer shqiptar me duket mua, stergjyshi im quhej ashtu.
    Po keto manoklla nga na erdhen qe spo e marrim vesh.

(AHMEDI)
    i/e ftuar
    Postuar nga pellumbi(colomb)
    Studenti blu
    Nese ti mendon se kam shprehur mes posteve te mija fyerje personale te kerkoj falje.Megjithese une mendoj se jo.
    Kryqezova thjesht mendimet e mija me te tuat,por fatkeqsisht te tremb degjimi i se vertetes,te shurdhon .Ndaj te uroj qofsh i bekuar ne bunkerin tend heroik,aty ku ditet jane te gjata plot halle dhe netet te pasigurta e pa mbarim.
    O kolomb mos na trego ne muslimaneve bunkeret se ato kane lidhje me ateizmin Enver hoxhes sepse kishte te njeta mendime ai me ty .Po ne sna e ndien per halle dhe nete te pasigurta kush e ka gezuar kete jete. Mbret ,faraon ,princ ,president eshte vdekja ajo qe i ka thyer brinjet .Deri me sot ti jeton ne shpinen e tokes neser do jesh ne barkun e saj dhe do jete bunker me nete te erreta per mosbesimtaret dhe drite per besimtaret/Prandaj mos i vin vetes emertime qe skam deshire ti shqiptoj nuk e di por kujdes kur te flasesh per muslimanet me miqesisht nese do te respektojme nese jo do e nxish me duar e tuaja puplat e pellumbit te bardhe i cili eshte simboli i paqes.

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-11-2008, 12:57
  2. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 09:04
  3. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 20:18
  4. Kercenimi islam per Shqiperine
    Nga Enri në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 06:25
  5. Taksa e Xhizihase: Barazi edhe dinjitet nen ligjin islamik?
    Nga Seminarist në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-10-2002, 04:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •