E thashe dhe me lart se jam nje nga pjestaret qe po shkojne drejt se ardhmes,sa per ty o mik te kam lene me kohe ne parajsen e rreme,ne parajsen imagjinare te nje qielli gri,ku nuk duket dielli,dhe dielli te verbon.Por nuk e ka fajin dielli se bufit i vriten syte dhe kerkon te jetoje ne erresirre.Postuar më parë nga Studenti_blu
Shterri emocionet pak dhe kij kujdes ne te shprehur. Perdore logjiken dhe argumentet. Askush nuk te tha te mos shkosh drejt perendimit por t'i lesh rahat ata te cilet duan te jetojn ne menyren e vete ashtu sic e len rahat laviren te e bart siden naper shqiperi, ashtu si e len rehat narkodilerin te e bart drogen neper shqiperi , ashtu sic e len rehat Fatosin te e haj shqiperin si kanibal , ashtu sic e len rehat te krishterin te jetoj pa i then kush gje se si te jetoj ASHTU LEJENI REHAT FEMREN SHQIPTARE MUSLIMANE te jetoj e lire neper shqiperi sepse ajo aspak nuk ua zen rrugen dhe nuk ju shqeteson bazuar ne rregullat dhe te drejtat e njeriut .
Por JO dhe JO . Edukumi i femres muslimane shqiptare juve ua merr shpirtin e kini gjak e urreni sepse jeni mesuar me politiken pro masone per t'i dhen nje fytyr gogoli Islamit dhe muslimaneve kudo qe jan neper bote.
Sa per te drejtat tuaja sesi duhet te jetoje vajzat myslimane,eshte vertet lerini te lira te jetojne,pa stresin tuaj,pa propoganden tuaj,pa i vene ne mes te nje sheshi per nje gabim qe munt te kete bere ne jete dhe e godisni me gure sikur jetojme ne epoken e GURIT.
Ketu ku jetoj kam njohur shume te tilla,qe i shpetuan ferrit dhe jane bere luftetare te jetes,avokate doktoresha ,pedagoge,qe po te jetonin aty ne kornizat ,apo sendyqet tuaja do te ishin te vdekura per se gjalli.
DJ ALDO ka shpjegur te tjerat nuk kam cfare te shtoj.
Krijoni Kontakt