Postuar më parë nga Albo
Bin Ladeni eshte parazit qe ushqehet mbi Islamizmin duke rrembyer edhe fene e 1 bilion njerezve per qellimet e veta, jo se ne te krishteret e provokojme ate, por se bota muslimane e lejon dhe e ka nxitur ate lloj urrejtje ndaj qyterimit perendimor, si justifikim te deshtimeve te veta ne shoqerite e tyre.
Bota perendimore nuk vuan as nga mungesa e tolerances nderethnike, as nga mungesa e tolerances rracore, as nga toleranca fetare. Bota perendimore i ka shpallur lufte terrorizmit te cdo forme, ne qender atij islamik per arsyen e thjeshte, se shtetet arabe nuk e kane ndalur apo luftuar ate, perkundrazi e kane ushqyer ate per dekada te tera. Sot keto shtete e gjejne veten te kercenuar nga te tille terroriste qe vete ngriten e ushqyen.
Produktet e medreseve te botes arabe i lexon edhe ne kete forum.
Albo
Ladeni eshte parazit qe luan ne mendjen tuaj. Une (si musliman) asnjehere si kam dhene asnje lloj perkrahje Ladenit e klanit te tij. Ti (si i krishtere) je ai qe e pergjithson Islam - Laden - Terorrizem, duke i futur te gjithe shqiptaret e fese islame ne nje thes me te. E kam thene dhe me pare: shqiptaret dhe Shqiperia jane terorrizuar dhe vazhdojne te terorrizohen nga shtetet orthodokse, si Greqia, Serbia dhe Maqedonia, e jo nga islamiket. Por ti kjo s'te pelqen ti t'a dish. Te pelqen te jesh top ne kete loje!
Eshte e vertete qe Perendimi nuk vuan nga toleranca rracore, ethnike dhe fetare. Ato qe vuajne nga keto mani jane vendet e botes se trete qe duan te perqafojne Perendimin fluturimthi brenda dites - shqiptaret, propaganduesit e sekteve krishtere qe shfrytezojne rastin per te fituar kredite tek muslimanet e vendeve ne tranzicjon, si dhe nje pjese e perendimoreve - parazitet dhe mbeturinat e shoqerise, qe jane te pakenaqur nga arritja e qyteterimit te socem. Per keta te fundit te analizosh te verteten mbi kercenimin e botes se socme eshte humbje kohe, me lehte e kane t'i pergjithesojne gjerat. Kur pergjithesohet, normalisht qe gabohet!
StterollA
Krijoni Kontakt