Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 93
    Postuar më parë nga Albo
    Bin Ladeni eshte parazit qe ushqehet mbi Islamizmin duke rrembyer edhe fene e 1 bilion njerezve per qellimet e veta, jo se ne te krishteret e provokojme ate, por se bota muslimane e lejon dhe e ka nxitur ate lloj urrejtje ndaj qyterimit perendimor, si justifikim te deshtimeve te veta ne shoqerite e tyre.

Bota perendimore nuk vuan as nga mungesa e tolerances nderethnike, as nga mungesa e tolerances rracore, as nga toleranca fetare. Bota perendimore i ka shpallur lufte terrorizmit te cdo forme, ne qender atij islamik per arsyen e thjeshte, se shtetet arabe nuk e kane ndalur apo luftuar ate, perkundrazi e kane ushqyer ate per dekada te tera. Sot keto shtete e gjejne veten te kercenuar nga te tille terroriste qe vete ngriten e ushqyen.

Produktet e medreseve te botes arabe i lexon edhe ne kete forum.
    Albo

Ladeni eshte parazit qe luan ne mendjen tuaj. Une (si musliman) asnjehere si kam dhene asnje lloj perkrahje Ladenit e klanit te tij. Ti (si i krishtere) je ai qe e pergjithson Islam - Laden - Terorrizem, duke i futur te gjithe shqiptaret e fese islame ne nje thes me te. E kam thene dhe me pare: shqiptaret dhe Shqiperia jane terorrizuar dhe vazhdojne te terorrizohen nga shtetet orthodokse, si Greqia, Serbia dhe Maqedonia, e jo nga islamiket. Por ti kjo s'te pelqen ti t'a dish. Te pelqen te jesh top ne kete loje!

Eshte e vertete qe Perendimi nuk vuan nga toleranca rracore, ethnike dhe fetare. Ato qe vuajne nga keto mani jane vendet e botes se trete qe duan te perqafojne Perendimin fluturimthi brenda dites - shqiptaret, propaganduesit e sekteve krishtere qe shfrytezojne rastin per te fituar kredite tek muslimanet e vendeve ne tranzicjon, si dhe nje pjese e perendimoreve - parazitet dhe mbeturinat e shoqerise, qe jane te pakenaqur nga arritja e qyteterimit te socem. Per keta te fundit te analizosh te verteten mbi kercenimin e botes se socme eshte humbje kohe, me lehte e kane t'i pergjithesojne gjerat. Kur pergjithesohet, normalisht qe gabohet!

StterollA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-11-2003
    Vendndodhja
    dreqi e merr vesh se ku
    Postime
    8

Me vjen shume keq qe po behet keshtu

Une per vete sapo jam antarizuar ketu ne forum, mirepo edhe here te tjera kam vene re se shume shpesh forumi behet si shesh beteje midis ideologjive te ndryshme. Une ate lajmin se kam pare pervete, keshtuqe nuk i di te gjithe detajet, megjithate e konsideroj si pleher fare. Manipulim i mediave tona, dhe gjithe atyre qe nuk duan te shohin nje popull te vogel te mbijetoj. Keta elemente do te perdorin lloj lloj menyrash per tu perpjekur te shfarrosin ceshtjen shqiptare, dhe nje nga menyrat me te sukseshme eshte pikerisht kjo duke u marre me keso budallalliqesh qe ti mbushin mendjen popullates qe ne Shqiperi eksizton fanaticizmi islamik. Se e dine qe po te marr vesh bota se me te vertete ashtu esht, duhet bere dhe aty nje fare lufte per te shuar ate "rrezik", sepse ne perendim imazhi i vertete i islamit mbetet i panjohur dhe eshte i veshur ne shume nuanca negative.
    Une them turp per ata qe merren me thashetheme te tilla qe e percajne popullin. Edhe si do qe te jete puna, myslimanet shqiptare as nuk kane qene dhe as nuk do te behen kurre ekstremista. Keta jane gjepura qe i mbjellin ata qe nuk na duan te miren. E verteta eshte qe shume njerez nuk e njohin islamin e vertete, dhe duke degjuar peralla qe publikon perendimi frikosen se me te vertete besojne se perben "rrezik" elementi islamik. Une jam vete myslimane dhe e di mire se si mendon rrobi mesatar amerikan mbi islamin. Krejt koncepte te gabuara kane; ngaterrojne edhe faktet qe i dine mire.
    Po nejse nuk eshte ajo qe ka rendesi ketu. Rendesi ka qe nje popull tradicionalisht tolerant ndaj feve te tjera po rezikon te ndahet ne kampe urrejtjeje nga keto thashethemet e marrezirat qe i mbjellin mediat perendimore, dhe media jone qe s'ka me se te merret tjeter vecse me budallalliqe. Me vjen keq gjithashtu qe sa here ka ndonje diskutim fetar ketu ne forum njerezit ndahen ne kampe dhe vetem sulmojne njeri tjetrin. Jemi shqiptare o njerez, dhe ajo eshte gjeja me e rendesishme. Mos u fryni si gjela nga ideologji te huaja qe sherbejne vetem per percarje.

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Marksi ka thene nje fjale me ment.
    Ndoshta do thoni e teperuar,por edhe une si ai mendoj se besimi i tepert te verbon dhe te con me vetdije ne greminen e nje parajse te genjeshter.
    Bota e sotme shembellen me nje vullkan,qe llava e zjarrte po u leshua mbi trupin e saj do beje germadhe qe nga themelet e deri tek catija e saj.
    Nje nga ata qe po trazojne kazanin e zjarrte jane dhe balozet islamike qe kerkojne vetem kurbane per miken e tyre te madhe Vdekjen,duke flijuar veten e tyre ,te bindur nga propoganda e tyre primitive se po tundin dhe po shkatrrojne boten.
    Gjerat vertet nuk duhen te pergjithsohen ,por realitetin e soten nuk kerkohen dylbi per ta pare.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,131
    Postimet në Bllog
    22
    Ladeni eshte parazit qe luan ne mendjen tuaj. Une (si musliman) asnjehere si kam dhene asnje lloj perkrahje Ladenit e klanit te tij. Ti (si i krishtere) je ai qe e pergjithson Islam - Laden - Terorrizem, duke i futur te gjithe shqiptaret e fese islame ne nje thes me te. E kam thene dhe me pare: shqiptaret dhe Shqiperia jane terorrizuar dhe vazhdojne te terorrizohen nga shtetet orthodokse, si Greqia, Serbia dhe Maqedonia, e jo nga islamiket. Por ti kjo s'te pelqen ti t'a dish. Te pelqen te jesh top ne kete loje!
    Ti mund ta denoncosh Ladenin dhe ata qe i shkojne pas me plot goje dhe une te pergezoj per kete, por sic e the edhe vete, ti je 1 ne 1 miljarde. Nese Bin Laden nuk do te gezonte mbeshtetjen e nje shumice te heshtur qe feston ne rruget arabe teksa kullat ne NY rrezohen, Arabia Saudite dhe shtete te tjera arabe nuk do ta ndjenin veten te kercenuara nga Bin Laden dhe rrjeti i tij. Bin Laden nuk eshte nje kercenim per Krishterimin apo Boten e Qyteteruar, Bin Laden eshte nje kercenim per Islamin dhe boten Islamike.

Qyteterimi i krishtere i ka mjetet dhe mundesite per te mbrojtur vetveten, por ajo qe ai nuk mund te mbroje eshte Islami. Islamin e mbrojne vete besimtaret muslimane qe nuk besojne ne nje Islam qe predikon xhihad, por paqe.

Kercenimi i terrorizmit islamik nuk duhet te shqetesoje aspak qyteterimin perendimor, por vete besimtaret muslimane kudo ne bote. Me shume se nje kercenim per boten perendimore, ai eshte nje kercenim per vete Islamin.

Persa u perket kercenimeve greke dhe sllave ndaj shqiptareve, ato jane pjese e te shkuarres tashme. Kosova eshte e pavarur dhe nen mbrojtjen e paqeruajtesve nderkombetare, kurse Greqia nuk eshte me ne sulm por ne mbrojtje fale mbeshtetjes qe ceshtja kombetare shqiptare gezon ne Washington.
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

Postuar më parë nga Albo
    Ti mund ta denoncosh Ladenin dhe ata qe i shkojne pas me plot goje dhe une te pergezoj per kete, por sic e the edhe vete, ti je 1 ne 1 miljarde. Nese Bin Laden nuk do te gezonte mbeshtetjen e nje shumice te heshtur qe feston ne rruget arabe teksa kullat ne NY rrezohen, Arabia Saudite dhe shtete te tjera arabe nuk do ta ndjenin veten te kercenuara nga Bin Laden dhe rrjeti i tij. Bin Laden nuk eshte nje kercenim per Krishterimin apo Boten e Qyteteruar, Bin Laden eshte nje kercenim per Islamin dhe boten Islamike.

Persa u perket kercenimeve greke dhe sllave ndaj shqiptareve, ato jane pjese e te shkuarres tashme. Kosova eshte e pavarur dhe nen mbrojtjen e paqeruajtesve nderkombetare, kurse Greqia nuk eshte me ne sulm por ne mbrojtje fale mbeshtetjes qe ceshtja kombetare shqiptare gezon ne Washington.
    Ato muslimane qe sot mbeshtesin Ladenin jane cato qe ju i perbuznit pas aktit terorristik te NY-se. TE fyer dhe urryer per fene e tyre nga bota e qyteteruar, ata kishin nevoje per te lehtesim dhe perkrahje .. Nga paaftesia per t'i kuptuar pasojat e kesaj keto i dhane mbeshtetjen klanit terorristik te Ladenit, sepse ai "ofronte" zgjidhje per perbuzjet tuaja. JU i ngritetet qellimet e tij nga propagandistike ne reakitet. Jeni gjah i lehte!

Ketu ne forum une s'ju vej faj atyre qe se kuptojne qellimet e organizatave terorristike e po flasin si te hutuar, fajin jua le ju qe i kuptoni keto gjera dhe qellimisht s'ju leni opsjon tjeter vec te zhyten ne bindje negative. Kur ja sha njeriut kombin, fene, gjuhen dhe fisin e ke prek ne seder dhe i nxit ndenja urrejtjesh. Kete po beni ju tani.

Greket, serbet dhe maqedonet s'jane histori po realitet aktual. Per kete pyet himariotet e mitrovicalijte te te qajne ca hallet.

StterollA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    2
    Manoklla,te pershendes ty edhe te gjith ata qe ne zemer sinqerisht mbajn,deshiren qe populli yne te jete ne paqe ,lumturi,te bashkuar etj.(thjesht deshira te mira).
    Nese me lejohet isha kyq ne biseden e juaj me nje disponim te mire,jo te polemizoj sepse nga polemika nuk ka dobi,pasi te dy palet nisen per aty(ne polemik) qe te mbrojn qendrimet e tyre...
    Une du qe se pari te mesohemi te keshillohemi ose ta kerkojm te verteten qe shpesh nuk na pelqen sepse kundershton epshet tona,eshte ne disfavor te situates tone ...Nese dikush sinqerisht kerkon te verteten do ta gjen ate...
    Shpesh permes asaj qe te gjith ne shkruajm tregojm gjendjen e trurit tone,sa dim ,sa nuk dim.
    Fatekeqesisht ne shum shkrime (gjykime) qe lexova me lart ne asnje nuk e gjen fjalin "une mendoj",mirpo aty gjen gjykime te ashpra me tentim qe tjeret te binden me shpifje,mosnjohuri per temen qe flasin(ose "njohuri"propagandistike qe skan te bejn me te verteten) ,dhe plot fyerje ne njejs dhe shumes.
    Moti,te paret tane te urte kane thenjysem dija te len ne mes te rruges. si nje "kirurg "qe di ta beje vetem hapjen e vendoperimit dhe pasi te largon lekure,nenlekur,fascie ,muskuj ndodhet para nje fushe plot ene gjaku,organe etj. nese ka veq kaq njohuri ,pacienti do te udhetoj...
    Keshille per Ty dhe Leshator dhe te gjith ata qe fillojn te shkruajn
    ose te gjykojn per nje qeshtje ,sidomos kur ajo eshte shum madhore si qeshtje kombetare,fetare etj. le te lexojn sa me shum
    dhe gjat leximit le te fillojn librin nga fillimi e deri ne fund.
    Mos shpallni injoranc(mosnjohuri)se ka boll ne mesin ton.
    Nese ju intereson diqka per Islam mund tju jap ndonje faqe Islame e nese nuk ju intereson ateher mabni per vete informatat gjysmake.

i/e larguar Maska e Jamarber
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    o edin
    ne qofte se ne shkrimet e anetareve,ka,,injorance,,fyerje,,urrejtje,,shtrmbe rim te historise,,elementa qe nxishin me dasje urrejtje nderfetare,,
    ju merrini ni nga ni keto dhe argumentoni te kunderten,sepse ti nuke je,, mesuesi yne i dashure qe te na mledhesh e keshilloshe dhe te na japesh edhe kuranin te lexojme.
    kuranin dhe biblen kushe e don e gjene se jane dyqanet plot,historine e shqiperise e dime te gjithe,dhe nuke mundemi ta shtremberojm per hatrin e asnjerit.
    pershendetje

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Postuar më parë nga Edin
    Manoklla,te pershendes ty edhe te gjith ata qe ne zemer sinqerisht mbajn,deshiren qe populli yne te jete ne paqe ,lumturi,te bashkuar etj.(thjesht deshira te mira).
    Nese me lejohet isha kyq ne biseden e juaj me nje disponim te mire,jo te polemizoj sepse nga polemika nuk ka dobi,pasi te dy palet nisen per aty(ne polemik) qe te mbrojn qendrimet e tyre...
    Une du qe se pari te mesohemi te keshillohemi ose ta kerkojm te verteten qe shpesh nuk na pelqen sepse kundershton epshet tona,eshte ne disfavor te situates tone ...Nese dikush sinqerisht kerkon te verteten do ta gjen ate...
    Shpesh permes asaj qe te gjith ne shkruajm tregojm gjendjen e trurit tone,sa dim ,sa nuk dim.
    Fatekeqesisht ne shum shkrime (gjykime) qe lexova me lart ne asnje nuk e gjen fjalin "une mendoj",mirpo aty gjen gjykime te ashpra me tentim qe tjeret te binden me shpifje,mosnjohuri per temen qe flasin(ose "njohuri"propagandistike qe skan te bejn me te verteten) ,dhe plot fyerje ne njejs dhe shumes.
    Moti,te paret tane te urte kane thenjysem dija te len ne mes te rruges. si nje "kirurg "qe di ta beje vetem hapjen e vendoperimit dhe pasi te largon lekure,nenlekur,fascie ,muskuj ndodhet para nje fushe plot ene gjaku,organe etj. nese ka veq kaq njohuri ,pacienti do te udhetoj...
    Keshille per Ty dhe Leshator dhe te gjith ata qe fillojn te shkruajn
    ose te gjykojn per nje qeshtje ,sidomos kur ajo eshte shum madhore si qeshtje kombetare,fetare etj. le te lexojn sa me shum
    dhe gjat leximit le te fillojn librin nga fillimi e deri ne fund.
    Mos shpallni injoranc(mosnjohuri)se ka boll ne mesin ton.
    Nese ju intereson diqka per Islam mund tju jap ndonje faqe Islame e nese nuk ju intereson ateher mabni per vete informatat gjysmake.
    Nese ti do ishe njeri i drejte i perendise sic pretendon ,do flisje si i nderuari Ahmed,por ti je nje engjell me maske ,ndaj dergon dhe ofendonme mesazhe private .Here tjeter polemiken dhe kryqezimin e mendimeve beje ne shesh te mejdanit dhe jo si kacak me mesazhe private.
    Secili nga ne ka mendimet e tij,sa per mua jam rreshtuar ne armaten e drites dhe jo te erresirres,te zhvillimit dhe jo te prapambetjes,te se ardhgmes dhe jo te se kaluares.
    Nje armate qe i shton rradhet e saj me njerez qe jane ngritur per tu bere balle kaloresve mesjetare te shekullit te 21.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anëtarësuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjëkundi
    Postime
    297
    Asnjeri nga ne ketu,nuk duhet te ngaterroje myslimanet shqiptare me ata te botes arabe apo asaj turke.
    Gjithnje kombi yne ka mbijetuar me tre fe se bashku ,e duke ndihmuar njeri tjetrin,per arsye se dikur ishin nje fe,por edhe sepse askush nga ata qe i mbante per "miq" nuk u be mik i shqiptarit dhe si rrjedhoje shqipos ju desh vellai katolik ,ortodoks apo mysliman ,per te perballuar gllaberuesit .
    Mos ngaterrohemi dhe themi se greket serbet apo maqedonasit na kane hale ne sy dhe se jane ortodokse e se nga ata na vjen e keqja.
    Mos harrojme e anashkalojme se Turqit e percane Arberin ne tre fe nga dy qe kishim,dhe mos harrojme se ky turk sundoi ne Shqiperi per 500 vjet.
    Nuk paska bere asgje ai ne jeten e shqiptarve??
    Shumekush mund te mos besoje ne zot.Askush ne bote nuk mund ta detyroje te besoje,dhe anasjelltas edhe ai nuk mund te detyroje dike te mos besoje.
    Jemi ne nje kohe qe kemi filluar te harrojme te manipulojme dhe shpartallojme historine tone.
    Sot ngrihet tradhetari e behet hero i te djeshmes,hajduti behet minister e adoleshente politike kryeministra e presidente.
    Mos harroje asnjeri nga ne se çfare lufte me mendje pushke pene e me te gjitha menyrat ,bene te paret tane.Cilet ishin rilindasit qe punuan per ditet e sotme dhe rimekembjen e kombit tone ,te cilet ne po i harrojme e pluhuri i harreses edhe me i rendi.
    Mos trumpetoni ndasite fetare dhe asete te tilla ketu,sepse kjo vetem ne nuk na ben mire.
    Nje gje eshte e qarte dhe e vertetuar historikisht:
    Shqiptaret kane qene te Krishtere,dhe turqia ,per ti perçare dhe sunduar me mire,filloi konvertimin e tyre ne myslimane.
    Kjo eshte si nje dhe nje bejne dy.
    Kjo ka qene prezente edhe 100 vjet me pare,por ne ate kohe njerezit dhe te mençurit e kombit tone,shikonin te ishin vellezer ne rradhe te pare e pastaj te faleshin ne zotet e tyre.
    Hidhini poshte keto gjera dhe kujtohuni se jemi nje grusht dhe kemi nevoje per njeri tjetrin.
    Boll tradhetare e te shitur kemi nxjerre.
    Mos ndoshta duhet te vazhdojme e ti biem njeri tjetrit e ti bejme punen nje te treti ,qe te gezohet dhe te ferkoje barkun e te qeshe me zenkat tona??
    Kete doni dhe pelqeni??
    Ulini urat e inateve e shikoni njeri tjetrin se vertet kini fe te ndryshme ,por keni te njejtin gjak ne deje.
    Zgjohuni dhe shikoni se nga fryjne ererat.
    Jo çdo ere te çon anijen aty ku do ti.
    Disa prej tyre ta mbysin edhe sikur te jesh kapiten i mrekullushem.
    Vetem nuk dilet nga shterngata.
    Reflektoni o njerez.Kuptoni se çfare po beni.

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anëtarësuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    Postuar më parë nga *DJ-ALDO*
    Asnjeri nga ne ketu,nuk duhet te ngaterroje myslimanet shqiptare me ata te botes arabe apo asaj turke.
    Gjithnje kombi yne ka mbijetuar me tre fe se bashku ,e duke ndihmuar njeri tjetrin,per arsye se dikur ishin nje fe,por edhe sepse askush nga ata qe i mbante per "miq" nuk u be mik i shqiptarit dhe si rrjedhoje shqipos ju desh vellai katolik ,ortodoks apo mysliman ,per te perballuar gllaberuesit .
    Mos ngaterrohemi dhe themi se greket serbet apo maqedonasit na kane hale ne sy dhe se jane ortodokse e se nga ata na vjen e keqja.
    Mos harrojme e anashkalojme se Turqit e percane Arberin ne tre fe nga dy qe kishim,dhe mos harrojme se ky turk sundoi ne Shqiperi per 500 vjet.
    Nuk paska bere asgje ai ne jeten e shqiptarve??
    Shumekush mund te mos besoje ne zot.Askush ne bote nuk mund ta detyroje te besoje,dhe anasjelltas edhe ai nuk mund te detyroje dike te mos besoje.
    Jemi ne nje kohe qe kemi filluar te harrojme te manipulojme dhe shpartallojme historine tone.
    Sot ngrihet tradhetari e behet hero i te djeshmes,hajduti behet minister e adoleshente politike kryeministra e presidente.
    Mos harroje asnjeri nga ne se çfare lufte me mendje pushke pene e me te gjitha menyrat ,bene te paret tane.Cilet ishin rilindasit qe punuan per ditet e sotme dhe rimekembjen e kombit tone ,te cilet ne po i harrojme e pluhuri i harreses edhe me i rendi.
    Mos trumpetoni ndasite fetare dhe asete te tilla ketu,sepse kjo vetem ne nuk na ben mire.
    Nje gje eshte e qarte dhe e vertetuar historikisht:
    Shqiptaret kane qene te Krishtere,dhe turqia ,per ti perçare dhe sunduar me mire,filloi konvertimin e tyre ne myslimane.
    Kjo eshte si nje dhe nje bejne dy.
    Kjo ka qene prezente edhe 100 vjet me pare,por ne ate kohe njerezit dhe te mençurit e kombit tone,shikonin te ishin vellezer ne rradhe te pare e pastaj te faleshin ne zotet e tyre.
    Hidhini poshte keto gjera dhe kujtohuni se jemi nje grusht dhe kemi nevoje per njeri tjetrin.
    Boll tradhetare e te shitur kemi nxjerre.
    Mos ndoshta duhet te vazhdojme e ti biem njeri tjetrit e ti bejme punen nje te treti ,qe te gezohet dhe te ferkoje barkun e te qeshe me zenkat tona??
    Kete doni dhe pelqeni??
    Ulini urat e inateve e shikoni njeri tjetrin se vertet kini fe te ndryshme ,por keni te njejtin gjak ne deje.
    Zgjohuni dhe shikoni se nga fryjne ererat.
    Jo çdo ere te çon anijen aty ku do ti.
    Disa prej tyre ta mbysin edhe sikur te jesh kapiten i mrekullushem.
    Vetem nuk dilet nga shterngata.
    Reflektoni o njerez.Kuptoni se çfare po beni.
    Po qe shkruan bukur dhe me llogjik .Me pelqeu shume mesazhi jot .Te lumte ,Edhe une jam e nje mendimi me kete mesazh.
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-11-2008, 12:57
  2. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 09:04
  3. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 20:18
  4. Kercenimi islam per Shqiperine
    Nga Enri në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 06:25
  5. Taksa e Xhizihase: Barazi edhe dinjitet nen ligjin islamik?
    Nga Seminarist në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-10-2002, 04:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •