Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 93 prej 93
    kokeforte Maska e elisabet
    Anëtarësuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    kendej
    Postime
    200
    Une s'e marr vesh pse keto kohet e fundit ceshtja e fese ka marre kaq shume revansh.
    Te pakten nga pervoja jetesore e imja mund te them qe shqiptaret nuk jane ekstremista per sa i perket besimit..
    Keto vitet e fundit kam filluar te shoh femra te mbuluara dhe them me vete se cfare tregon ajo qe bejne.
    Une per vete jam kunder qe femra te shkoje e mbuluar, pasi me duket sikur jemi ne mesjete...pastaj do filloje qe te mos dale vetem dhe e pashoqeruar e ku di se cfare....
    Keto jane gjera qe njerezit i benin shume shekuj para, dhe njerezit e ngushte dhe fanatike vazhdojne ti aplikojne tani ne shek. e 21-te..
    Supozohet qe jam myslimane por nuk aplikoj asnje nga ritet islame..Per mua me e rendesishme eshte qe besoj ne nje force te mbinatyrshme qe mban ne ekuiliber gjithcka qe ne shohim dhe perceptojme, dhe mundohem te jem prane tij duke mos bere keq, duke ndihmuar dhe respektuar njerezit me te cilet kam te bej...
    Per mua jane njesoj si nje kristian , ortodoks apo mysliman....
    O bote, o dreq
    une linda te te ndreq
    Po bota u shthur
    per te mos u ndrequr me kurre.
    :^Globi

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Elisabet ti ke te drejte te thuash se vertet ne shqiptaret jemi tolerante ndaj fese .Nje komb qe u rrit me frymen e ateizmit ,qofte dhe te besimit te kulturuar te emancipuar,beri qe dhe ne syte e mi te jene njelloj si myslimanet ,ashtu dhe ortodokset e te krishteret .Keshtu bashkjetuam e keshtu do bashkjetojme dyke besuar fene e secilit prej nesh por mbi te gjitha ate qe na bashkon e qe ngrihet mbi te gjitha fete e mbledhura se bashku SHQIPTARINE.
    Por fatkeqsisht mes nesh jetojne dhe studentet blu jeshil,te kuq,te zinj,qe mendimet dhe argumentat e tyre i kane nxjerre nga minarete e mendjes se tij dhe kerkon medoemos te na i serviri si ushqimi i shpirtit me me shume kalori.
    Njerez te tille bese shume qe ne na quajne besepak,manipulojne me fjalorin e tyre fetar vec veten e tyre .Per keta jeta ,bukurite e saj fatet ,te dhurohen nga lart e nuk fitohen me djerse e mund.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anëtarësuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjëkundi
    Postime
    297
    Postuar më parë nga elisabet
    Une s'e marr vesh pse keto kohet e fundit ceshtja e fese ka marre kaq shume revansh.
    Te pakten nga pervoja jetesore e imja mund te them qe shqiptaret nuk jane ekstremista per sa i perket besimit..
    Keto vitet e fundit kam filluar te shoh femra te mbuluara dhe them me vete se cfare tregon ajo qe bejne.
    Une per vete jam kunder qe femra te shkoje e mbuluar, pasi me duket sikur jemi ne mesjete...pastaj do filloje qe te mos dale vetem dhe e pashoqeruar e ku di se cfare....
    Mirë e ke ti Elisabet,por hajde e mbushi mendjen atyre që shkruajnë ''xhevahire'' të tilla.
    Nejse.
    Duhet të dish se para e madhe është derdhur dhe derdhet për propagandën fetare.
    Këtu nuk përjashtohen edhe njerëz që e mbrojnë me kaq fanatizëm edhe këtu në Albasoul.
    Asnjeherë feja në Shqipëri nuk ka qënë problem mes popullit,por vetëm ne mendjet e disa fanatikëve.
    Nuk ka asnjë të keqe që edhe ata të shpalosin këtu,mendimet e tyre,sepse, vetëm kështu, do dish ti dallosh dhe të mësosh se si ti luftosh ''idetë'' e tyre.
    Bashkohem me kolombin dhe besoj se janë mijëra të tjerë që medojnë ,se feja jonë, është vetëm Shqiptaria e thënë për herë të parë, nga i madhi Pashko Vasa.

Një proverb popullor i yni thotë se:
    Qentë le të lehin,karvani të shkojë përpara.

Kështu dihet se si trajtohen edhe te paguarit propagandistë fetarë.
    Mos u shqetëso Elisabet.
    Ata, jane shumë pak ne Shqipëri.

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-11-2008, 12:57
  2. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 09:04
  3. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 20:18
  4. Kercenimi islam per Shqiperine
    Nga Enri në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 06:25
  5. Taksa e Xhizihase: Barazi edhe dinjitet nen ligjin islamik?
    Nga Seminarist në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-10-2002, 04:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •